Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
szente
üzenetére
Persze a szenzor jó értékét kell hogy kiolvasson és nem ezért írtam. Ezzel semmit nem tudsz meg igazából az akksi állapotáról. Kb 1000 töltés cikluson keresztül az akksi közel újszerű teljesítménnyel működik (persze ez is optimista becslés lehet, de biztos lehetnek mögötte labor teszek amik úgy se tükrözik a valós használatot), ez után viszont gyorsan elkezd csökkenni a kapacitás, először kb 70%, majd nem tudom mennyi után le fog esni 10%-ra (vagy még kevesebb). Ez a kb 1000 töltés ciklus a lényeg, napi szinten töltöd akkor is simán kibír 2 évet, ez után viszont már egyre kérdésesebb lesz a dolog. Nekem a Leeco kb 2,5 után most szerintem jó 30-40% körül lehetett (ha van ennyi, lehet jóval kevesebb, nem használom már így mondjuk nehéz megmondani), ez után vettem Mi 8-at (igazából elegem volt a moddolásból, azért váltottam). Szóval ezért nem tudsz meg sokat az akksi állapotáról és igen ez így lutri. Viszont éjszaka töltőn hagyod akkor több ciklust is veszíthetsz, mivel minden alkalommal mikor megszakad újra kezdi (ezzel azért nem veszítesz egy teljes cikust, de ezért írtam nem tesz neki jót, szóval gyorsabban elhasználódik).
Nem sok telefon érték tartó, elég rossz befektetés ami azt illeti és egyetértek retesz147-el nagyon elszálltak az árak és számháború megy manapság (még megint nem jön valami olyan újdonság ami változtat ezen), viszont ezzel együtt a közép kategóriás telefonok sokkal jobbak, persze igény függő, nekem pl. Pixel 4A teljesen megfelelne és nem is drága tudásához és a kapott értékhez képest. -
Norbi.
őstag
válasz
szente
üzenetére
Nem éri meg amúgy eladni, 53ért tudtam tegnap az Mi 8-at és árultam majd két hétig.
Senki rá se mozdult a tegnapi vevőn kívül. Vettem egy OP 7T-t, újonnan. Szebb, kicsit gyorsabb, jó a 90hz, de ha pénzügyi részét nézem, rohadtul nem ért ennyi pénzt a csere. Az, hogy ez a hobbim, már egy másik kérdés.

Volt Mi10-em is, 240ért vettem az elsők között, rohadt jó telefon meg minden, de azon kívül, hogy telefonok a hobbim, más észérvet nem tudnék felhozni, hogy miért. Bár, hál istennek erről is kezdek leszokni, ezért is vettem most zsír újat, hogy ha el akarnám adni, túl nagy legyen a bukó és visszatartson.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest