- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
darvinya #18017 üzenetére
Építőmérnöknek tanultam, konyítok picit a geodéziához (annak idején játszottunk is egy kicsit igazi geodéziai GPS-el). Amire a telefon kéne, az is ehhez kapcsolódik valahol, de kifejezetten telefonok kapcsán.
Vettem végül egy használt Mi 8-at (tök rendes eladótól kedvező áron).
Első benyomásra, bár "rohadt nagy" a Galaxy A3 után (a méret miatt szoktam a legkisebb méretű, de még "prémium" telefonokat venni magamnak) , de hasít, mint a villám!
Egyszerűen hihetetlen, hogy az olyan telefonokon, mint pl. az A3 2017 manapság is képes nyoszogni az Android, és akár egy-egy szöveges email betöltése is másodpercekig tart (nem még egy weboldalé, akár csak egy ilyen fórumé, mint a Ph).
Ezt így most szerintem meg is tartom magamnak telefonnak egy időre (míg össze nem töröm, mikor kifordul a nadrágzsebből a mérete miatt).
Bár az akksi is olyan gyorsan merül, mint amennyire a menü és kis app-ok fürgék. De majd meglátjuk milyen gyors a töltés, mert az még ellensúlyozhatja...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest