- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Az első mondatoddal volt bajom és mivel te írtad, nyilván neked írtam. Majd elolvasom, hogy a topikgazdának mi is a feladata, de ha jól emlékszem, amikor már bejelentetted, hogy te leszel, akkor írtál elvárásokat. Azóta is volt néhány kioktató megnyilvánulásod, de akkor hűvösebb lehetett valóban, és nem szóltam. Most lehet, tényleg melegebb van. Itt senki nem volt trágár, ami indokolhatta volna a figyelmeztetést, amihez egyáltalán van jogod, vagy csak jelezni van jogod a moderátornak? Ez meg kerekasztal, ha elvárásaid vannak a témát illetően, nyiss egy zárt topikot, ott te határozatod meg a témát, s hogy kinek adsz teret. Én befejeztem, nyilván elolvasom az esetleges választ is, de már nem akarok ezzel tovább foglalkozni. Ez meg kikívánkozott. Kikérni magadnak meg nincs mit, ezt akár én is írhattam volna, mert te akarsz berekeszteni témát. De gondolom az érdekesebb és szakmaibb, hogy honnan érdemes MI 8-at venni, ki milyen tokot és fóliát használ és jobb-e, mint 100 másik.
Danex: igazad van, leírtam mivel volt bajom. Az első mondat.
Laci: majd átgondolom, hogy máskor merjem-e leírni a véleményem, vagy csak magamban dohogjak. Te leírtad a te véleményed én is az enyémet, ki-ki tanul majd belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest