- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Corsa02 #5006 üzenetére
Csak, hogy biztos ne érts félre :
Sok évvel ezelőtt, az első Mi4-em kijelzője besárgult. Itthon vettem használtan, Vagyuláé volt, ő a gyártótól kapta. Volt egy gyári app, amivel meg lehetett nézni, hogy egyrészt eredeti e a készülék, illetve, hogy a gyártói garancia él e az imei-re, és ha igen, meddig. Élt. Fel kellett venni a kapcsolatot a gyártóval, ki kellett volna küldeni saját költségen, majd javítás, és vissza. Alsó hangon 2 hónap lett volna, nem beszélve a felmerülő költségek, papírozás (ne vámolják majd újra stb).
Hagytam a csudába.
Szóval először is, meg kell nézni, él e még ez, ha igen, kell e ez neked.
Ha a garancia a fontos, akkor itthon talán 2 cég forgalmaz olyan Xiaomi-t, ami itthon garanciális. Elég rossz tapasztalatokat olvasok általánosságban a szervizekről..
Véleményem szerint, ha már érvényesíteni kell a garanciát, régen rossz. TMX se a régi már, de talán egy fokkal jobb mindnél. -
havri1
félisten
Akkor ez lehet a gond igen. Jó dolog, mert vaku nélkül (sőt, még azzal együtt is) jobb képet csinál, csak kicsit mű hatása van. Az lenne a jó, ha egyidejűleg 2 fotót csinálná, vele és nélküle, és lehetne választani. Találtam ilyen beállítást, hogy eredeti kép mentése, majd tesztelem.
-
-
havri1
félisten
Miért, nektek még nem jött le OTA-n?
-
havri1
félisten
Engem most az zavar, hogy mitől függ, hogy a bejövő hívást teljes képernyőbe adja be, vagy csak a felső sávba. Fent már kiírja a nevét is, nem csak a számot, mint korábban.
Gyakorlatilag a telefon a kezemben, ébren a kijelző, asztalon vagyok, erre fent jelenik csak meg a hívás. -
havri1
félisten
válasz
Zoleee89 #4769 üzenetére
Milyen lejátszó az, ami a a 2 fülét' fehéren hagyja?
Én gesztust használom, így alul nincsenek virtuális gombok.
Valahol menüben meg lehet nézni a BL állapotát, mindjárt megkeresem. Talán indulásnál is írja a post képernyő, ha nyitva van, legalábbis mi5-n írta.
BASEUS üveget használok nagyon jó. -
havri1
félisten
Próbálgattam tegnap az éjszakai módot. Furcsa, élesebbek a képek, de valahogy olyan hülye színek lesznek, nem élethű. Beltér, kevés fény.
-
havri1
félisten
Ezt tetten fel, köszi! Kicsit furcsa a böngészős mobil nézet után, de remélem beválik!
-
havri1
félisten
Kipróbálom az appot, köszi, nem is hallottam eddig róla.
-
havri1
félisten
válasz
ladybird25 #4618 üzenetére
Tedd fel manuálisan.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4559 üzenetére
Remélem, pár óra volt már csak.
Animációkat visszavettem 1.5x-re,lassabbak, hátha nem bugzik, baromira zavar. Gyárival is akad néha. -
havri1
félisten
Wahhaahaa, lehet újraindult a nyitás várakozás, mivel csináltam egy resetet a telefonon, így a fejlesztői beállításokban újra hozzá kellett adnom a készüléket a mi fiókhoz
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #4540 üzenetére
Nálam is ez van. Pár appot szed csak le wifin..
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4538 üzenetére
Lehet váltok eu romra, abban alapból benne van, bár gyanítom nem gyári téma ott sem.
-
havri1
félisten
Spixel témát (asztal) használja valaki? Amikor gesztussal lépek ki az asztalra (tehát lentről felfelé húzok), néha hibás az animáció, akadozgat is. Nem mindig, random. Ezért csináltam tegnap full resetet, hátha, de nem. Viszont csak most jött elő megint, ahogy ezt a témát beállítottam a rács mérete miatt.
-
havri1
félisten
válasz
aprokaroka87 #4522 üzenetére
Tegnap toltam egy menüs wipe-ot, nem frissült le, 20-i dev global van fent.
-
havri1
félisten
válasz
aprokaroka87 #4519 üzenetére
12.1.18-all
-
havri1
félisten
Nálam a play letöltés még mindig rossz. Viszont fura, mert kikapcsoltam a Wifi, és mindent elsőre leszedett mobilneten..
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4495 üzenetére
Érezhetően gyengébb, mint a sima?
-
havri1
félisten
válasz
Rudiaszarvas #4468 üzenetére
Nyitva van a BL? Ha igen, tolj rá egy fastboot romot.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #4458 üzenetére
Nem, vagyis sokat gondolkodik, de végül leszedi.
-
havri1
félisten
Nincs fr recoveryben. Vagy csak én nem találom? Menüből a gyári visszaállítás felér egy full wipeal? Akadozgatnak az animációk.
-
havri1
félisten
Ha jól vettem észre, fényképnél a 2x zoom még optikai, a 2 szenzorral variál hw szinten. Felette szoftveres.
Videónál is hasonló lehet, tegnap 2.0x zoomoltam, és jó lett, nem szemcsés..valakinek esetleg erről tuti infója? -
havri1
félisten
-
-
havri1
félisten
válasz
hroberto #4289 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást menüből, vagy egy data wipe-ot recoveryből, talán az még van benne. Minden ugrik, de van esély a jó működésre.
Nekem sem kerek már a rendszer, laggolgat. Alig várom, hogy telepítem a twrp-t, vagy inkább egy friss fastboot romot, ami helyreállít. Sok apró szar program, sok update képes anomáliák at okozni. -
havri1
félisten
válasz
noorbertt #4181 üzenetére
Angolra tedd a telefon nyelvét, restart, google app start, jobb alul 3 csík, settings, voice, és itt be kell kapcsolni a voice match. Innentől hey google pl ébred a telefon, ok google, call contact name, és hívja, stb. Jópofa! Csak sokszor több időbe telik, míg kézzel az ember betarcsaz
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4163 üzenetére
Cél feladatra jó lehet, ökörködni, csak nehéz elkapni a pillanatot.
-
havri1
félisten
Viszont mintha az automatikus fény jobban működne már.
-
havri1
félisten
válasz
Des1gnR #4058 üzenetére
Én is pont így vagyok vele. 128 ez is, mi5 is az volt, pár gb-on elvagyok. Plex-et használok filmekhez, zene stream, képeknek/videóknak meg elég, mivel azt is dropboxra töltöm azonnal. Viszont pl anyám meg nejem soha nem férnek el. Évekig gyűjtik a videókat, mintha naponta néznék. Holott felhőben ugyan úgy ott van..
Most azért lett 128 és nem 64, mert 2e Ft különbség volt a kettő között. Így nem hagytam ott. -
havri1
félisten
válasz
Steelers #4044 üzenetére
Nyitva van a BL? Ha igen, én javasolnám a következő dev fastboot telepítését. És ha nincs sok program, akkor indulásnál ne biztonsági mentésből állj vissza, hanem új készülékként. Mi accból visszaszedi az SMS, híváslista, képek (amik cloudba vannak), Wifi stb. Appokat meg play, könyvtár alatt csak végig kell nyomogatni.
-
havri1
félisten
A beszédhangszórót állítólag meg lehet mókolni, hogy második hangszóróként működjön videólejátszáskor, amolyan stereo hatást imitálva. Valaki próbálta már?
-
havri1
félisten
A telefon "Frissítés" alkalmazását indítva a jobb felső sarokban lévő 3 pöttyöt megnyomva, a "ROM telepítés kiválasztása" menüpontot választva, ki kell tallózni a korábban letöltött ROM-ot és indulhat a frissítés.
Dev-en már ilyen sincs, stabilon még van? Ma néztem én is.
-
havri1
félisten
Ha a hívás érkezik egy videó közben, akkor felülre egy vékony sávba teszi csak ki. Eddig nevet is írt, most csak számot. Ha rábökök, megjelenik nagyban, ott ír nevet is. Szerintem ez eddig nem így vót'.
-
havri1
félisten
Igen, ota-n is megjött a 8.12.13
Fura, mert pénteken szokták kiadni. -
havri1
félisten
Pf. Hát akkor marad a stabil pie-->dev pie amit moz írt.
Bezártak a kiskaput. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3749 üzenetére
Hol? Én nem vettem észre ilyet.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #3744 üzenetére
Global alól nem lehet telepíteni.
-
-
havri1
félisten
válasz
retesz147 #3676 üzenetére
Nem törvényszerű, csak külföldi fórumon olvastam régebben egy esetet. Nyilván nem mindennapos dolog, akkor tömegével lennének ilyen problémák, hiszen sokan használnak mágneses tartót. Bár az is igaz, hogy nem sok készülékben van OIS.
Szerintem, ha nincs közvetlenül közel a mágnes a kamerához, nem lehet gond. Ja, és újra lehet kalibrálni -
havri1
félisten
Nekem nincs viszonyítási alapom, sima, 2 és 3 van. Az biztos, hogy a 3-as sokkal gyorsabban tölt, mint a sima, de a verziók között hatalmas ugrást nem észleltem. Én 50-90% töltöttség között használom, ezt kb fél óra alatt tudja, nekem ez pont jó. Reggel míg készülök, feltöltu. Napközben a 2.0 bankról meg rá tudok tölteni.
Ha otthon vagyok, és ráérek, akkor simával töltöm, az jelentősen lassabb. -
-
havri1
félisten
Gyári email klienst véletlenül kitöröltem, vagy tényleg nincs?
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Azt vágjátok, hogy a nillkin tokba be van építve egy fém lap, amivel mágneses tartóhoz külön egység nélkül csatlakoztatható? Most vettem észre, ahogy jobban megnéztem.
-
havri1
félisten
Kipróbálom, köszi.
Amúgy itt a fórum, csirkeláb van csak sajnos, én innen tovább nem jutok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest