- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
-
g_g_g
Topikgazda
Nekem olyan sufni GSM érzete van ennek a boltnak.
Egyrészt nem láttam feltüntetve, hogy Global készüléket adnak-e vagy csak nyitott bootloader-rel rátették a Global ROM-ot a kínai típusra.
Másrészt ez a garancia is véleményes: "Az új készülékekre 36 vagy 48 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul: 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti (boltunk által vállalt) plusz 24 hónap szoftver,"
A bolti garanciával kapcsolatban lenne fenntartásom, ki tudja ki és hol szervizeli.
És mi az a szoftver garancia?Szerintem ilyen értékű készüléknél megéri azt a plusz 15.000 Ft-ot a biztos garanciális háttér.
-
-
g_g_g
Topikgazda
Sziasztok!
Egy ideje már ismerkedünk egymással, de lenne pár dolog amit nem értek vagy nem tudtam beállítani.
MIUI 10.0.2.0. Global (stabil)1.
Éjszakai akkumulátor fogyasztás.
Valami elég sokszor ébreszti az akkumulátort. Wi-Fi, mobilnet, szinkronizáció kikapocsolva.
Másnak is hasonlóan néz ki vagy nálam van valami gond?
Kép_1
Kép_2
Kép_32.
AOD nálam működik, de kizárólag a nem fogadott hívás ikonját jeleníti meg. Sem a Gmail sem más alkalmazás ikonja nem jelenik meg. Ez alkalmazáson belüli beállítás lehet még?3.
Gmail érkezett levélnél, mindig duplázza a levelek számát a kis piros pöttyben. Próbáltam már a címke beállításokkal játszani, de nem találtam megoldást.Előre is köszönöm ha valakinek lenne ötlete a fentiekkel kapcsolatban.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
rwbag2012 #631 üzenetére
Egynek:
Gearbest eredeti töltő -
g_g_g
Topikgazda
válasz
szabo.csabi #611 üzenetére
Ahogy utánam is írták azért tegyél egy próbát az indiai régió beállítással.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
szabo.csabi #606 üzenetére
Ugyan nem tudom, hogy jelenleg milyen régió beállítással használod a telefont, de a füles hangerejével kapcsolatban megpróbálhatod, hogy pl. hongkong-i régiót használsz. Az európai beállítasoknál hallkabb egészségügyi okokból, ha jól tudom.
-
g_g_g
Topikgazda
Sziasztok!
Stabil 10-es ROM-nál a lezárt képernyőn másnál sem jelennek meg az értesítési ikonok (AOD beállítás)?
9-esnél rendben volt, de most sehol semmi.Más.
Ezt biztosan én bénázom el, de ha 1 db Gmail levél érkezik az ikonon lévő pötty mindig 2-est jelez.
Már végignéztem az alkalmazás beállításait, de nem találtam meg miért dupláz.Köszi előre is az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest