- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Amióta megszűnt a péntek várás - vajon kijavítják-e, amit a múlt héten elrontottak, mitől merül, mitől akad, mitől fagy le, etc. -, egész csend lett. Mindenki visszaállt global stabilra, vagy megjavultak az eszközök
-
Smiro
senior tag
válasz
havri1 #18577 üzenetére
Oké Havri, a nők is azt mondják, a méret a lényeg, a 12 meg nagyobb egy egységgel
. Google cuccokat már gyopáltam, amiket nem használok. Tiltással, amit lehetett töréssel, de van, amit használok. Elfér, mappába dugtam, nem is látom. Tárcsázó: rohadt keveset tárcsázok, név alapján hívok. De müködik az is rendesen. Az újdonság érdekelne, mert látvány már itt is van a stabilon, animációt meg kilövöm, nem kell. A tudat valóban játszik, hogy ha van újabb, akkor azt tegyem fel, de a ratio meg azt sugallja, hogy ami müxik, azt ne baszarintsam el. A ropogós 12 meg a jobb akku merítést hozta csak, ahogy innen kitűnik. Szóval így nem lenne felhőtlen a nagyobb szám tudata
Ha a tényleg számító pluszról dobnál infót
-
Smiro
senior tag
Őszintén: mi az a plusz, ami a gyári G.Stabil tényleg stabil, gond nélküli működését megéri lecserélni. Mert másról sem olvasni itt, mint holl ez szar, hol az nem müködik, eltűnik, zabálja az energyt, kilép, stb-stb. Komolyan mondom, a stabilra kiadott frissítéseket felrakom és minden flottul müködik lassan 2 éve. Csak pislogok, milyen hibákról írtok. Szóval miért éri meg lecserélni a gyári működőt egy hektikus zsákbamacskára? Minden pénteken csak a para, hogy vajon kijavították-e, lesz-e újabb hiba, etc. Választ előre is kösz
-
Smiro
senior tag
válasz
darvinya #18532 üzenetére
Egyetértek. Viszont a stratégia nem biztos, hogy jó. Szerintem nagyobb márkahűséget lehetne produkálni hosszabb termék támogatással, ha meg esetleg visszavennék beszámítással egy újba a telefonokat, lehet kevesebb szemét is termelődne újrahasznosítással és pláne maradna mindenki a márkánál.
-
Smiro
senior tag
Ameddig tart a gyári garancia, sajnos addig tart a támogatás is. De ez így van a fotózás terén is, meg több más téren is. pld.: 20 milliós autóhoz adnak 5 térkép frissítést... Az is 2 év jó esetben. Az már bosszantóbb mondjuk, bár az is gáz tényleg, hogy nem a proci végkimerüléséig lehet frissíteni a telefont. Aztán ha már behal a telefon, mert nem bírja a motor az új verziót, könnyen szívvel is vált a tulaj, mint régebben az Apple Mac-nél például.
-
Smiro
senior tag
válasz
Steelheart2 #18403 üzenetére
Itt 3300 mAh-t írnak, ez már alapból - 100
-
-
Smiro
senior tag
[link]
Jól értelmezem, hogy a 11 a vége minden korábbi jobb hír ellenére -
Smiro
senior tag
válasz
Lacerta #18027 üzenetére
Hát ja, itt egy telefonba számtalan cuccot raktak, amik egyébként toppon is vannak. A GPS eszköz meg csak arra van fejlesztve, ennek ellenére ezek szerint azok is hektikusan működnek. Azért is írtam korábban, hogy átlag felhasználó számára szerintem kifejezetten profi cucc ez a telefon. Az aku meg olyan, amilyen, gyors töltő pillanatok alatt nyom annyit, amennyi kell ahhoz, hogy ne merüljön le totál. Aki meg tudja, hogy napokig nem tudja tölteni, az készüljön fel és power bank. Napos városi barangolások során nekem is a táskában a 30 ezres töltő és emiatt utolsó szempont, hogy emiatt kifogásoljam a mi8-at. Okát nem tudnám mondani, miért is cserélném le. Ha jó lesz az utolsó verzió a stabilon, és nem szúrnak el semmit pont azért, hogy váltásra kényszerítsenek, ettől tuti nem válok meg. Egyedül az IP védettség hiányát érzem néha.
-
Smiro
senior tag
Stabilra rendszer frissítés jött
Igaz, még nem a várt. De jól megdolgozott a proci, egész meleg lett a ház.
-
Smiro
senior tag
válasz
janos666 #18013 üzenetére
Egyébként mihez kellene nagyobb pontosság? Mert ez a telefon ugye a hétköznapi dolgokat szolgálja ki majdnem maximálisan. Nyilván specifikus eszközök lekörözik, de mint ahogy vállalható a kamera, úgy szerintem a gps is ahhoz, amire földi halandó használni tudja a telefonját. Szóval mihez kellene a cc 3 cm vs fix állapotú nem sokkal több, oké, fél méter, mozgásban esetleg pár méter eltéréshez?
-
Smiro
senior tag
válasz
janos666 #18006 üzenetére
Ha navihoz kell, teljesen jó. Én a szlovák navigációt használom, nem ismert nagyvárosban élőképes módban, néhány méteres eltéréssel abszolút tökéletes. Régebbi Sony telefonom majdnem repült néhányszor, ezzel másfél éve semmi gond. Gyalogos módban is abszolút jól pozicionál akkora házak között is, amilyen itthon soha nem lesz. Szóval L5 is teljesen jó. Szerintem.
-
Smiro
senior tag
válasz
voncci #17991 üzenetére
Mielőtt megvetted kellett volna érdeklődni... Egyébként rövid idő alatt fel lehet pumpálni áramról ugye. Na meg van power bank is, ha erdőben, vagy sivatagban - nem írom, hogy dolgozol, mert ha dolgozol, gondolom nem nyomkodod a telefonod - lesed a képernyőt. Ha meg az a munkád, hogy a telefon képernyőt használd, gondolom van 230 is a közelben. De jó, hogy emiatt panaszkodsz, mert így legalább tudom, hogy mennyi sokkal jobb üzemidős telefon van, ami speciel nem igazán érdekel. Ez a telefon még mindig toppon van, úgy gondolom. Próbáld az előnyeit is figyelni, mintsem fikázással berobbanni a közéletbe. Engem nem győztél meg, hogy nem jó a telefonom.
-
Smiro
senior tag
válasz
hmatthew19 #17436 üzenetére
Főleg, ha a Szolgáltató is aktiválja... Anélkül bajosan
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited #16759 üzenetére
Én viszont addig nyúzom, amíg bírja. Így hosszú távú befektetés a telefon nálam, akkor meg legyen jó a tok is. Inkább azt tartom vén fejjel túlzásnak, hogy ontják az újabbnál újabb telefonokat és ezzel is nő a szemét felhalmozás. Leállás még most sincs, pedig a figyelmeztető lövés már elhangzott...
-
Smiro
senior tag
A MI üzenetváltásnak azon kívül, hogy újabb hozzáférést engedek az adataimhoz van értelme? Főleg úgy, hogy gőzöm sincs arról, hogy például rajtatok kívül
melyik kontakt használ MI telefont. Tegnapi frissítés kapcsán merült fel, eddig sem használtam.
-
Smiro
senior tag
válasz
havri1 #16510 üzenetére
+1
Este 10 körül 100 % töltés. Mobil net, wifi nincs kikapcsolva. Reggel 97%. 8-tól 11-ig bt zene online rádión, közben néhány hívás, Viberezés sűrűn. Délután egy film a Tvgo-n, és vagy zene bt fülessel online (Tunein) Közben hírek olvasása, mint most. Délben, este néhány program wifiről frissítés ha van. Telefon este gyerekekkel, hírek, bankolás, egyebek, és 20-30% maradékkal töltés. Ez nekem bőven jó. Jelenleg 14 órája töltöttem és még van 61 százalékom. Ha reggel töltenék, még jobb lenne, de így sincs panaszom. A stabilba már minden benne van, nekem nem éri meg kínlódni félrement újítások miatt. -
Smiro
senior tag
Sötét lett a stabilon az akku és teljesítmény oldal is
-
Smiro
senior tag
válasz
Botond2222 #16416 üzenetére
Nem hinném, hogy bele kell nyugodni... Mindig szopó ág.
-
Smiro
senior tag
válasz
Botond2222 #16412 üzenetére
Ja, ha garis, verd ki belőlük! Nem jó a hozzáállásod szerintem
csinálják meg!
-
Smiro
senior tag
-
Smiro
senior tag
[link]
Másfél éve van fent, nekem ez vált be. -
Smiro
senior tag
válasz
darvinya #16135 üzenetére
Nem érted, hogy spot mérésre és egyéb beállításra (nyilván fényméréssel kapcsolatosan) nincs lehetőség sem kamera, sem fényképezőgép módban
Darvinya ne csináld már azt, ami miatt más fórumon már beszóltak neked. (MiA1 például) Valamit bedobsz, linkelsz, de az köszönő viszonyban sincs a valósággal
-
Smiro
senior tag
-
Smiro
senior tag
válasz
FrankMonzano #16100 üzenetére
-
Smiro
senior tag
A hívás beállítások sem oké. A hívás várakoztatást nem tudom beállítani, sim, vagy szolgáltatói hibát dob. És még néhány esetben a hívás beállításoknál.
-
Smiro
senior tag
Nem árt ránézni a Volte beállításra, aki fontosnak tartja a kijelzést. Újra állítani kellett az adókat (gyárit módosítva) és akkor láttam, hogy a Voltés dolgokat kikapcsolta, és inaktiválta a kapcsolót. Addig nyomogattam az aktív gombot, amíg egyszer csak bekapcsolta azokat is. A Volte funkció egyébként enélkül is müködik, aki bekapcsolta, hívás kapcsolatból látom.
-
Smiro
senior tag
Összedobnánk, hogy ki miben vesz észre változást? Bt füles majdnem dupla hangerőt nyom nálam. (Awei dupla hangszórós, agyba dugós)
-
Smiro
senior tag
válasz
st6969 #15963 üzenetére
Nálam sincs ilyen teljesen jó minden. Inkább fordul elő, hogy sötét helyről napfényre lépve lassan kezd a képernyő láthatóvá válni. De ez is hektikus, általában akkor észleltem, ha épp hív valaki és kilépek közben a napfényre, nem látom, ki a hívó, illetve nem tudom felvenni, mert sötét a képernyő. 3-5 sec és helyre áll a rend.
-
Smiro
senior tag
válasz
V.Dave #15954 üzenetére
Így még van mire várni a telóval kapcsolatosan. Ha megjön, frissül... Utána kb. azt érezzük majd, mint én nem rég a 6. X betöltése után
: új életet kezdek, vagy jönnek a bajok
Szóval a 10 után meg majd azt sasoljuk, hogy az elavult car helyett mit kéne venni. Mert öreg az eszköz, emmán nem fog frissülni
-
Smiro
senior tag
válasz
Steelheart2 #15924 üzenetére
+1
-
Smiro
senior tag
válasz
Griff55 #15743 üzenetére
Van gondod a meglévő rendszerrel? Nekem nincs. Így csak azért, hogy elmondhassam, hogy 10-es van rajta, engem nem érdekel. Meg mást sem, akinek elmondhatnám
Így ha jön, majd felrakom. A telefonom abszolút jól müködik, minden fut, ami kell és semmi gond nincs. Az új rendszer nem biztos, hogy egyből a tökéletességet hozza a fent lévő programok futásában. Nekem ráér
-
Smiro
senior tag
válasz
Aryon87 #15371 üzenetére
Hát ja, szuper, hogy ennyi eszközt össze lehet hasonlítani, nem kis szórakozás volt
A MI8 nem is áll rossz helyen - az én szememben. Szerintem egy packet gépet simán kivált. Így egy nyári kaland fotózására - főleg az esti gcam váltással - elég is lehet még utómunka nélkül is. A tükrös fotók közt is volt jónéhány, ami megfogott.
Jó szemed van hozzá drusza
-
Smiro
senior tag
-
Smiro
senior tag
G.S. - kiküldött sms nem megy el. Erre mi a megoldás
Eddig nem volt ilyen gondom. -
Smiro
senior tag
válasz
huliganboy #15062 üzenetére
Jó telefon az anélkül is
-
Smiro
senior tag
Eddig volt Volte, aztán amikor bekapcsoltam a wifis hívást, el is tűnt a kijelzés. Korábban szolgáltató aktiválta. Telekom. A wifis hívás természetesen nem müxik (global stabil) Azt is be kell kapcsoltatni? A Volte látszólag aktív, de a kijelzőn már nem jelzi, mint ahogy eddig. ( Persze lehúzom a képernyőt) Ötlet erre
Az aktivitást a sim kártya alatt (belső tárhely kopogtatás után látom, ott a wifi hívás is aktív.
-
Smiro
senior tag
Stabil és global
Mennyi bosszúság kerül el cserében azért, hogy talmi ficsörért nem kapkodok. A telefonom olyan, mint elvárom. Minden müködik rajta, éjjel merül 5-6%-ot úgy, hogy semmit nem kapcsolok ki. Simán kihúz egy, másfél napot, tehát emiatt sem kell izgulni. Jó a Bt, és minden. Szerintem ez a megoldás.
-
Smiro
senior tag
A stabilosok meg kényelmesen hátra dőlve egy jó pohár cabernet társaságában várják a frissítést azzal a reménnyel, hogy a szopóág már bennünket nem ér el. Pedig írtam anno, hogy nem kéne annyira még örülni ennek a frissességnek, mert lesznek bajok. Mondjuk ehhez nagy jós tehetség nem kellett... Speciel hülyét kapnék, ha a telóm ennyi módon akadna ki. Habitusomat ismerve repülne jó messzire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest