- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
A Redmi Pro "kicsit" régebbi készülék, és ott már volt egyszer dupla hátlapi kamera. Mondjuk megértem, hogy már Ti sem tudjátok követni a termék palettát.
-
kovjoe
aktív tag
Szia Bone! Jelezném, hogy a vásárlási link nem működik. J.
ui: Így már az árban sem vagyok olyan biztos :-(.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
rodrigez
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet a cikkben leírt összegért megvenni a 4gb.os modellt? Akár privi is jöhet, mert annyiért most venném akár.
-
golyós
addikt
Megmondom öszintén a B20 hiányát még nem igazán éreztem sehol, pedig 1,5 éve nyúzom a csájomimat.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Juhaszatti
addikt
Nem olvastam még végig a cikket, majd ha lesz időm. De a végén lévő táblázatban szereplő 8-9-10 pontok alapján, talán még Ajánlott is lehetne ez a telefon.
-
*Mukeey*
addikt
Egyik legjobb ajánlat,főleg ennyiért!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Soleco
tag
Én nem értem ezt a B20-at, Kínában nincs, oké, de a kínaiak soha nem mennek külföldre? S mi lesz ha egyszer Kínában is lesz B20? Mellesleg Xiaomimnál a B20 mellett a jelerősség is csapnivaló, valamit kellene már kezdjenek az antennával.
-
-
hemaka
nagyúr
Az a kamu bokeh, minek eroltetik?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
tipuka
addikt
meglepő teszt, köszi!
-
kop8
őstag
Én vodás vagyok itt horgászok a kisdunán soltnál, nincs b20 meg semmi de mégis van térerő meg internet is simán..
Keresztanyám telenoros galaxy j5 2106 teloval nincs nete...Vodánál lehet jobban jön a net, de nekem mindig van mindenhol
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
fornettisuti
veterán
válasz Juhaszatti #14 üzenetére
Igen a 2 T együtt fejlesztik a 4G hálózatukat.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gusthy
veterán
Tényleg kár a B20-ért.
Amúgy lehet, hogy van, akinek ez picsogás, de ha navigálni is akar az ember, akkor nagyon fontos. -
RaveForce
veterán
Ennyire rosszat meg nem lattam ebben a temakorben... ez vallalhatatlanul pocsek! tobb mint 4 eve is mar jobbat lottem ennel S4-gyel...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kop8
őstag
Nekem már egy rakat xiaomi telom volt, redmi pro is kétkamerás az jo telo volt amugy kamerában is elfogadható!
Navigálni pedig van IGO amihez nem kell internet semGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kano
nagyúr
Vajon lesz ebből is B20-as változat is (jó volna)? Mert akkor valószínű, hogy ez lesz a következő telóm.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
noro79
tag
Csúnyán lealázta a samsungot teljesítményben
-
Wesder
félisten
5Ghz wifi-t làtja?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
xedos
addikt
Keresztlányomnak vettem Redmi Pro-t, bár sokáig szemezte én is vel végül Mi5 lett. Paraméterei nagyon jók voltak, de a Mi5 jobb képeket lőtt... Kíváncsi lennék erre a Mi5s plusz-ra, mert a Samsung S6 és S7 jobb képeket készítet mint a Mi5. Kár hogy ennek is hátra rakták az ujjlenyomat olvasót :-(
-
RaveForce
veterán
válasz Juhaszatti #24 üzenetére
Vigyazat. Troll...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
veterán
Puremobile: -4/64 95900ft (rozé arany 93900ft)
-4/64 Dual sim 97900ft
Mondjuk ezzek az árak se vészesek. -
prolad
addikt
Jól sikerült, mint a xiaomik többsége. B20 kicsit túl van fújva, sok helyen voltam már b20 nélküli telefonnal és eddig nem éreztem, hogy hátrányban lennék (telenor). De mindegy is, ha a másod/harmadvonalas kínai gyártók is megoldják, akkor a xiaominak is illene.
-
Atomgeszi
veterán
Én még mindig azt mondom, hogy inkább legyen, mint ne legyen. Vidéken 2 falu között vagy két kisebb város között jó, ha van. Bár Én is mindig inkább offline térképet használok. Ha meg netrádiózok vagy soundcloud-on hallgatok szettet, bufferel annyit, hogy az E régiót túléljem.
Mindezen túl felesleges spórolás. Mint a 3,5jack, vagy az infra hiánya(tudom, ezek mind vannak az 5s Plusban).Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
veterán
Van akiknek viszont fontos.
Fejér megyében Székesfehérvártól a 63-as út mentén délre itt-ott van csak 3G a Telekom hálózatán,szóval B20 nélkül csak Edge van 90%-ban...
Dél Fejérben Cece környékén amíg nem volt B20as sáv,csak 2G volt (kivéve Sárbogárdon).
Ez igaz az ország nagy részére a nagyobb városokat leszámítva.
Ebből a szempontból a Telenorosok és főleg a Vodások szerencsésebbek voltak,van 3G. -
ToniSoprano
addikt
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy, míg a vodafon a 3G-re ment rá a többiek már bőven a 4G-t fejlesztették és ezért ki sem építették rendesen a 3G-t. Főleg a legnagyobb szolgáltató a Telekom, aminek a 3G lefedettsége kb 50-60%, 4G lefedettség 97%: [link]
Telekomnál alig van 3G dunántúlon és észak Mo-n.
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Nagyon jó teló én használtam pár hétig, ez a bokeh effekt nálam azért nem volt ilyen vészes..
Itt találtok még vele készült képeket [link] -
citkar
addikt
"az itthon esszenciális, B20-as LTE sáv" kicsit sem túlzó, elfogult, vagy félrevezető
-
veterán
Nekem tavaly december óta van Mi5s plusom de a kamerája csapnivaló.Minden másban tényleg nagyon jó telefon de én annyira sz@r képeket lövök vele mint egy 15 ezer forintos belépőszintű telefonnal.A tesztnek ezt a részét nem értem,hogy a kamerával meg vannak elégedve.A kamerája annyira botrányos,hogy az már nagyon durva!!!!!!
-
veterán
válasz beyruth82 #35 üzenetére
Nagyon szubjektív,hogy kinek mi a jó és rossz minőség.
Anyám pl teljesen elégedett az ősrégi HP Photosmart M525 produkciójával,nekem meg pl egy i7 kamerája se felel meg maradéktalanul.
Az tény hogy a Xiaomik nincsenek a fotós képességek terén a topon,de annyira nem lehet rossz a Mi 5s Plus.
Töltenél fel ide teljes méretben 1-2 fotót ha megkérlek?Kíváncsi vagyok! -
Garfield.37
tag
Fos telefonok ezek!
Nem is értem a teszt eredményét......Üdv : Garfield.37
-
citkar
addikt
válasz Garfield.37 #40 üzenetére
A hozzászólásod alapján egy gondolat jutott az eszembe:
Megszólalt az agy
-
veterán
-
veterán
válasz Garfield.37 #40 üzenetére
Kamerája fos valóban.Azért a telefonról ezt nem mondanám a 10 órás kijelzőidővel amit nálam produkál.Összes telefonnál az ismerettségi körömben gyorsabb(s7 edge,lg g4,lg g5,huawei p9,mate 8,iphone 6s plus,samsung A9 2016 ezekkel mértem össze)speedtesten mindegyiket tönkre verte eddig.
-
-
humanerror24
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Linux Mint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest