- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
humanerror24
csendes tag
-
válasz
Garfield.37 #40 üzenetére
Kamerája fos valóban.Azért a telefonról ezt nem mondanám a 10 órás kijelzőidővel amit nálam produkál.Összes telefonnál az ismerettségi körömben gyorsabb(s7 edge,lg g4,lg g5,huawei p9,mate 8,iphone 6s plus,samsung A9 2016 ezekkel mértem össze)speedtesten mindegyiket tönkre verte eddig.
-
-
citkar
addikt
válasz
Garfield.37 #40 üzenetére
A hozzászólásod alapján egy gondolat jutott az eszembe:
Megszólalt az agy
-
Garfield.37
tag
Fos telefonok ezek!
Nem is értem a teszt eredményét...... -
válasz
beyruth82 #35 üzenetére
Nagyon szubjektív,hogy kinek mi a jó és rossz minőség.
Anyám pl teljesen elégedett az ősrégi HP Photosmart M525 produkciójával,nekem meg pl egy i7 kamerája se felel meg maradéktalanul.
Az tény hogy a Xiaomik nincsenek a fotós képességek terén a topon,de annyira nem lehet rossz a Mi 5s Plus.
Töltenél fel ide teljes méretben 1-2 fotót ha megkérlek?Kíváncsi vagyok! -
Nekem tavaly december óta van Mi5s plusom de a kamerája csapnivaló.Minden másban tényleg nagyon jó telefon de én annyira sz@r képeket lövök vele mint egy 15 ezer forintos belépőszintű telefonnal.A tesztnek ezt a részét nem értem,hogy a kamerával meg vannak elégedve.A kamerája annyira botrányos,hogy az már nagyon durva!!!!!!
-
citkar
addikt
"az itthon esszenciális, B20-as LTE sáv" kicsit sem túlzó, elfogult, vagy félrevezető
-
falijja
őstag
Nagyon jó teló én használtam pár hétig, ez a bokeh effekt nálam azért nem volt ilyen vészes..
Itt találtok még vele készült képeket [link] -
ToniSoprano
addikt
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy, míg a vodafon a 3G-re ment rá a többiek már bőven a 4G-t fejlesztették és ezért ki sem építették rendesen a 3G-t. Főleg a legnagyobb szolgáltató a Telekom, aminek a 3G lefedettsége kb 50-60%, 4G lefedettség 97%: [link]
Telekomnál alig van 3G dunántúlon és észak Mo-n.
-
Van akiknek viszont fontos.
Fejér megyében Székesfehérvártól a 63-as út mentén délre itt-ott van csak 3G a Telekom hálózatán,szóval B20 nélkül csak Edge van 90%-ban...
Dél Fejérben Cece környékén amíg nem volt B20as sáv,csak 2G volt (kivéve Sárbogárdon).
Ez igaz az ország nagy részére a nagyobb városokat leszámítva.
Ebből a szempontból a Telenorosok és főleg a Vodások szerencsésebbek voltak,van 3G. -
Atomgeszi
nagyúr
Én még mindig azt mondom, hogy inkább legyen, mint ne legyen. Vidéken 2 falu között vagy két kisebb város között jó, ha van. Bár Én is mindig inkább offline térképet használok. Ha meg netrádiózok vagy soundcloud-on hallgatok szettet, bufferel annyit, hogy az E régiót túléljem.
Mindezen túl felesleges spórolás. Mint a 3,5jack, vagy az infra hiánya(tudom, ezek mind vannak az 5s Plusban). -
prolad
addikt
Jól sikerült, mint a xiaomik többsége. B20 kicsit túl van fújva, sok helyen voltam már b20 nélküli telefonnal és eddig nem éreztem, hogy hátrányban lennék (telenor). De mindegy is, ha a másod/harmadvonalas kínai gyártók is megoldják, akkor a xiaominak is illene.
-
Puremobile: -4/64 95900ft (rozé arany 93900ft)
-4/64 Dual sim 97900ft
Mondjuk ezzek az árak se vészesek. -
RaveForce
veterán
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Vigyazat. Troll...
-
xedos
addikt
Keresztlányomnak vettem Redmi Pro-t, bár sokáig szemezte én is vel végül Mi5 lett. Paraméterei nagyon jók voltak, de a Mi5 jobb képeket lőtt... Kíváncsi lennék erre a Mi5s plusz-ra, mert a Samsung S6 és S7 jobb képeket készítet mint a Mi5. Kár hogy ennek is hátra rakták az ujjlenyomat olvasót :-(
-
Wesder
titán
5Ghz wifi-t làtja?
-
noro79
tag
Csúnyán lealázta a samsungot teljesítményben
-
kano
nagyúr
Vajon lesz ebből is B20-as változat is (jó volna)? Mert akkor valószínű, hogy ez lesz a következő telóm.
-
RaveForce
veterán
Ennyire rosszat meg nem lattam ebben a temakorben... ez vallalhatatlanul pocsek!
tobb mint 4 eve is mar jobbat lottem ennel S4-gyel...
-
gusthy
veterán
Tényleg kár a B20-ért.
Amúgy lehet, hogy van, akinek ez picsogás, de ha navigálni is akar az ember, akkor nagyon fontos. -
fornettisuti
veterán
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Igen a 2 T együtt fejlesztik a 4G hálózatukat.
-
tipuka
addikt
meglepő teszt, köszi!
-
hemaka
nagyúr
Az a kamu bokeh, minek eroltetik?
-
Soleco
tag
Én nem értem ezt a B20-at, Kínában nincs, oké, de a kínaiak soha nem mennek külföldre? S mi lesz ha egyszer Kínában is lesz B20? Mellesleg Xiaomimnál a B20 mellett a jelerősség is csapnivaló, valamit kellene már kezdjenek az antennával.
-
*Mukeey*
addikt
Egyik legjobb ajánlat,főleg ennyiért!
-
Juhaszatti
addikt
Nem olvastam még végig a cikket, majd ha lesz időm. De a végén lévő táblázatban szereplő 8-9-10 pontok alapján, talán még Ajánlott is lehetne ez a telefon.
-
golyós
addikt
Megmondom öszintén a B20 hiányát még nem igazán éreztem sehol, pedig 1,5 éve nyúzom a csájomimat.
-
rodrigez
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet a cikkben leírt összegért megvenni a 4gb.os modellt?
Akár privi is jöhet, mert annyiért most venném akár.
-
kovjoe
aktív tag
Szia Bone! Jelezném, hogy a vásárlási link nem működik. J.
ui: Így már az árban sem vagyok olyan biztos :-(.
-
szente
addikt
A Redmi Pro "kicsit" régebbi készülék, és ott már volt egyszer dupla hátlapi kamera. Mondjuk megértem, hogy már Ti sem tudjátok követni a termék palettát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Adósak maradtunk az első duplakamerás Xiaomi letesztelésével, most viszont levizsgáztatjuk a jól árazott, mégis csúcssebes 5s Plus. Csak azért a fránya B20-ért kár.
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest