Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
janakbacsi #13051 üzenetére
Na tegyük ezt tisztába.
Egy másik xiaomi topicban le lettem oltva hogy a nyitási engedélyt nem a telefon, hanem a fiók kapja meg.
Most itt megint az az állítás hogy a telefon?
Valaki mondja már meg a frankót! -
aytukabozs
addikt
válasz
Karavik #13048 üzenetére
Oh, értem, tehát az ÖF vonatkozó része ezek szerint elavult?
"ROM telepítés gyári recovery-vel
Gyári recovery-vel akkor telepíts romot ha zárt a bootloadered és nem is szeretnéd kinyitni, vagy nem szeretnél várni a nyitási engedélyre. Ezzel a módszerrel csak hivatalos ROM-ot tudsz telepíteni. Ez a módszer nem mindig működik, így érdemesebb kinyitni a bootloadert es MiFlash-el telepíteni a ROM-ot."Ezt szomorúan hallom, nem okoz problémát egy fastboot rom, de csak egyszerűbb/gyorsabb lett volna amúgy...
Mi a tapasztalat amúgy a 9-cel, itt problémamentes?
(Az én telóm topicjában sokan sírnak miatta...) -
aytukabozs
addikt
Üdv
Jön hozzám nemsokára 1 ilyen telcsi, fincsi webshopos rommal,
van esélyem hogy a gyári recoveryvel felnyomjak rá egy glob stable-t, vagy nyitnom kell a BL-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest