Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencsikgab
tag
válasz
havri1 #13836 üzenetére
Más jellegű hiba, de sajnos én is csak abszolút negatívan tudok nyilatkozni a Spemall garanciális ügyintézésével kapcsolatban.
"Gyors töltés nem megy" és "foltos kijelző (nem sárgulás)" címszavakkal küldtem el a magyar partnernek a telefonom, a diagnózis a következő lett: beázott a kijelző, ezért nem garanciális - valószínűleg ebből ered a töltés hiba is, ami nála amúgy nem jelentkezett - alaplaphiba lett megállapítva. Kiküldhettük volna Kínába (mellesleg azt az információt kaptam korábban, hogy az EU garancia első évében kell csak kiküldeni alaplap/kijező hibás készüléket, utána itthon javítják.) a saját költségemen. Állítólag ez 15-20e Ft, így nem vállaltam be - ráadásul ha a kínaiak is azt állapítják meg, hogy beázott, akkor nem javítják meg.
Megírtam a spemallnak a bánatom, első reakció kb 12 órán belül: küldjek a telefon belsejéről képet: valószínűleg a beázást jelző címkékre lettek volna kíváncsiak. Ilyen azonban nincs a telefonban gyárilag - ennek megfeleően az a válasz jött, hogy eltávolítottam a címkéket és ez így nem garanciális. Kértem őket, hogy küldjenek egy olyan referenciaképet, ahol látszanak a ,,hiányzó" matricák - természetesen erre a mai napig nem kaptam választ, többszöri megkeresésre se.
A kijelző foltosodás csak fehér háttéren zavaró, így ezzel nem foglalkozom. Azóta rendeltem egy új akkut és az alaplap - USB közötti flex kábelt - egyáltalán nem lepne meg ha ez megoldaná a gyors töltéssel kapcsolatos problémát.
Szóval ennyit ér a sok ezer forintért pluszba kötött 2 éves EU garancia... Ezen tapasztalatok alapján nem éri meg pár ezer forinttal olcsóbban megvenni a telefont a spemalltól..
(A telefon egész biztosan nem ázott be, nem volt kitéve hirtelen nagy hőmérséklet változásnak,stb.. )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oakley topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest