Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpa
tag
Na megvan a megoldás, de ez egy újabb rosszpont a szoftver kiforratlanságát mutatja nekem. A Oneplus telefonnal nem volt ennyi gondom
Szóval angol nyelvre átváltottam, keresve ezt az approximate dolgot.
Privacy Protection -> Protection
Do not track -> Lower position accuracyMint látszik, ez OFF állásban van jelenleg vagyis nem körülbelüli a helymeghatározás!!
Na itt jön a barbatrükk, hogy de, vagy valami nem definiált állapotban van. Ugyanis átállítottam először hogy Approximate location aktív legyen, kipróbáltam, nem működött a kamera, majd visszajöttem ide és visszaraktam ebbe az állapotba megint. És tádám, működik már az autós kamera. Hogy mi van?? Szóval alapból ez valami más állapotban de inkább a kb helymeghatározás állapotában volt. Mondjuk ezt a Waze, Google térkép, GeoTracker alatt nem tapasztaltam, de mindegy. Ja és amikor visszaállítottam OFF állásba, még egy hibaüzenet is felugrott azért, biztos ami biztos, nem jött rá, hogy ezt én csináltam direkt.
Szóval a változatos kifagyások mellett, mikor leáll a Facebook vagy a Chrome néha, meg hasonló kis szarságok miatt nekem kissé csalódás ez az egész Xiaomi vonal. A gyerekek Redmi 9T telefonja sem bír sokszor magától a Wifi-re felmenni, amikor hazaérnek, csak amikor belépek a Wifi menübe, akkor jön rá, hogy jé van elérhető wifi, kapcsolódjunk.
Pedig gondoltam a Mi 13 vagy 14 Ultra telefonra később, de ez a sok szarság kezd már idegesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Nyaralás topik
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest