Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Rótolás nélkül még mindig nincs megoldás rá, hogy az akksit max 80%-ig lehessen tölteni?
-
torian2
csendes tag
-
Pimpa
tag
válasz
torian2 #4491 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, nekem nem dobja fel a rendszer amikor frissítést kerestetek vele. Így letöltöttem külön és feltettem TWRP-vel
Remélem javul akkor a készenléti idő, mert eddig arra fogtam, hogy az akkumulátor nem valami jó már, de mivel írtátok hogy a HyperOs nagyon fogyasztja az aksit, akkor talán ez most segít kicsit -
torian2
csendes tag
az új 1040 stabillal úgy néz ki, hogy elmúlt az aksi merülés.
-
tlala
addikt
válasz
kalozhun100 #4489 üzenetére
Igen, ezek miatt a hibák miatt voltam képtelen rávenni magamat a rom cserére. (Meg mindent újra rakni...)
Inkább fizetek órával. -
tlala
addikt
-
Pumaz89
csendes tag
Melyik a legújabb HyperOS eu stabil? Linket kérnek hozzá.
-
Jazz
veterán
Usb-c to hdmi adapterrel kilehet valahogy vetíteni a tartalmat küldő tv-re?
-
tlala
addikt
5G-n ezt hozta a telefonunk. (Budapest, Stadionok.)
-
torian2
csendes tag
Nekem is sokkal jobban merül hyperos alatt, mint miui 14 utolsó bétán a 11 ultra. Az első stabil hyperos jobban merült, mint a a júniusi stabil HyperOS, de még mnidig jobban ,mint a miui 14 béta. Ha a következőnél nem oldják meg, inkább vissza megyek az utolsó Miui 14 bétára. A push értesítéseknél néha mintha lefagyna és a záróképernyőre bezárva rak ki, ami után újra kijelezve becsipogja az összes közelmúltbeli push értesítést. Másnál volt ilyen? Én frissítéssel raktam fel a hyperost, nem törléssel. Ha a törléssel Hyperos frissítés twrpn keresztül megoldana mindent, akkor megcsinálnám, de ha nem akkor inkább hagyom még egy frissítésig.
-
tlala
addikt
Elégedetten használjuk a telefonjainkat, akinek még megvan.
Arra a bizarr kérdésre pedig, hogy egy használt telefon (amiről senki sem tudja, hányszor ejtették le, volt-e már javítva, stb.) milyen állapotban lesz 1 év múlva, talán még a lőcsei halottlátó asszony sem tudna válaszolni.
Ez a telefon egy igen jó minőségű, prémium telefon - ennyit tudunk hozzátenni a venni-nem venni dilemmádhoz. -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Közel 3 évesek a legidősebb 11 Ultrák, szerintetek érdemes még most vennem, tehát hű és megbízható társ lehet még legalább 1 évig?
Merjem a Huawei Mate 50 Prót leváltani erre? -
tarajos
tag
Töltsd le [innen] a legfrissebb Xiaomi Eu Module-t a telóra, telepítsd, majd utána nyomd hosszan a google wallet ikont, aztán -> alkalmazás adatok -> adattörlés -> minden adat törlése és lám működik újra. Időközönként sajnos újra letiltja a Google, ekkor a folyamat ugyanaz mint fent.
-
Pimpa
tag
Még sosem használtam és úgy tűnik a Google Wallet nem működik ezen a nyitott bootloader-s 11 Ultra telefonomon. Másnak sem? Van erre valami megoldás?
-
-
paolinho
őstag
válasz
pusi1981 #4463 üzenetére
Hát, bevallom, nekem lövésem sincs a témában, esetleg egy kérdést megérne a MIUI / HyperOS topikban feltenni.
-
pusi1981
aktív tag
Megnéznétek, hogy a Telekom Tv Go alkalmazás elindul e nektek?
Az új HyperOs el gondja van és hiba üzenettel nem nyílik meg.
Előtte természetesen minden rendben volt.
Ez a hiba üzenet: -
tlala
addikt
A mai napig imádom ezt a telefont, eszem ágában sincs lecserélni.
-
Jazz
veterán
válasz
tarajos #4456 üzenetére
Nem rossz a 14U én is néztem.
1"-os főszenzorez nem semmi.
A 2db optikai zoom-os lencse tényleg nagyon jól jön. A "csak" 5x-ös az U11-ben néha túl sok, és jó lenne köztes állapot is.
Viszont még mindig az U11-nek nagyobb a tele szenzora, egyedülálló módon 1/2.0", az U14-é meg 1/2.51", mint legtöbb más csúcs telefonoknál.
A 64mrd színmélységű kijelző nem tudom mi többet tud nyújtani mint az 1mrd, az is tökéletes.
Összességében annyira nem számottevő a fejlődés U11-hez képest hogy megérje emiatt lecserélnem.
Majd talán pár év múlva ha jön 10x optikai zoom (mint anno volt a csak kínában kapható mate 40pro+, de nagyon kicsi szenzora volt, így sok értelme nem volt. A 4x akkora 5x zoom U11-esből 50Mp-el lőtt, digitálisan 2x-esre nagyított kép is kb. ugyan azt az eredményt hozta). Vagy ha beleraknak egy olyan szupermakrót aminek van is értelme (nem 1/4" szezorra) akkor esetleg elgondolkodok..
Helyesbítek: van szuper makró mód U14-en, a 3.2-es tele lencsén megoldották, és brutál jónak tűnik!
A close tele minősége meg még [link a Huawei Pure 70-et is megveri ami top1 a doxon jelenleg.Na most így összességében még is csak erősen elgondolkodtató.
Nem tudom mennyire melegeszik U14, mennyire bírja akksi.
-
tarajos
tag
Kissé furcsa számomra, hogy a 14 ultra a 14. helyen van a DXo-n... Az S24U pedig még a 20-ban sincs benne. Az viszont megnyugtat, hogy a 11U még mindig a 2. helyen van brand-en belül
Még mindig töröm a fejem, hogy érdemes-e a 11U-ról 14U-ra váltani
-
Jazz
veterán
válasz
Elit3Zotya #4435 üzenetére
Azt a hétszázát!
Nem is tudtam hogy ennyire gagyi a Samsung 23ultra vs. 11U!
Kb. mintha egy gyenge kompakt gép képeit nézném egy DSLR-el szemben.Azért az 1.12"-os hatalmas szenzorról lejövő képminőség még mindig magáért beszél. Míg a többi telefon szánalmas software-es zajszűréssel élesítésssel cseszi agyon a képet élvezhetetlenül lerontva azt.
Egyszerűen a fizikát nem lehet kijátszani. Használtam hüvely p50pro-t is, gyenge fényviszonyok mellett egyszerűen elvérzett ez mellett mint a torkosbors. Akármilyen jó sw, ha nincs mögötte hw, nem lehet még varázsolni sem.Nekem az üzemidővel sincs problémám (xiaomi.eu 14), ha tehetem csak 80%-ra töltöm. Töltőn sem hagyom rajta, ennek köszönhetően az aksi még mindig szinte újszerű.
A telefon is meg az 512/12GB verzió is a lehető legjobb döntés volt. Villámgyors, soha egy röccenés, semmi nem tudja megfogni, és még egy fél terás "külső vinyóm" is van. Meg infra távirányító meg amit akarsz.
Egy dolgot sajnálok csak, hogy a színhőmérsékletet manuálisan nem lehet állítani sima fotó módban, mivel ugyel a hdr, az éjjeli 5s, az arc felismerés világosítás stb. funkciók csak ott érhetők el. Remélem idővel ezt is kibővítik. Illetve ugyan ez visszafele pro módban, hogy simítás menüt ott is belehessen kapcsolni.
-
Pimpa
tag
Na nem csak visszajött a Mi Browser, hanem mellette megjelent még a Mi Video Player is, így már 2 alkalmazás cseszi ott a rezet a frissítések között eltávolíthatatlanul
A bluetooth menünél hiányzik a "jobb klikk" mint régen volt, ezt hiányolom azért. Most sokáig kell nyomni a bluetooth ikont, hogy kiválasszam mihez csatlakozzon.
Meg azért pakoltak ezt azt ide-oda, hogy látszódjon, hogy valamit csináltak, de persze a korábbi helyén is jó volt az, vagyis ez eléggé alibi frissítés szerintem, hogy elmondhatják itt a HyperOs.
Az hogy néha 2G-n ragad, az továbbra is megvan, szóval foglalkozhattak volna inkább ezzel. -
pingwin92
aktív tag
Igen, most is ugyanaz, csak most, ha megnézed a xiaomi.eu-s táblázatot, a ROM Name oszlopban a 11 Prönál is a STAR van.
-
csordi
csendes tag
válasz
paolinho #4448 üzenetére
Látom, hogy többen is feltettétek a HyperOS-t a Mi 11 Pro-ra.
Most is ugyanazt a ROM-ot lehet feltenni a Pro modellre, mint az Ultrára???
Régen így volt és a ROM nevében is jelölve volt ez. Most viszont a neve csak az Ultrára utal.
"xiaomi.eu_multi_STAR_OS1.0.2.0.UKACNXM_os1-14.zip"
(Én nem találtam külön a Pro modellre valót.) -
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #4446 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt a tapasztalatom. Kicsit jobb volt a feloldásban a 11U, de az S23U sem rossz.
-
paolinho
őstag
Végre megtudhattam, mi az a zöld pötty jobb fent az állapotsoron! Köszi!
Az adatáramlás sebbeségének mérete engem annyira nem zavar, mert nem szoktam figyelni, viszon a Névjegyzéből indító zöld hívógomb lehetne egy picivel nagyobb a jelenleginél.
Nálam az ujjlenyomat olvasása is rendben van, es a kélernyő frissítése is 120 Hz-en van fixen. Igaz, csak ismételni tudom magam, én MI 11 Pro-t használok. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Avicularia #4446 üzenetére
Az arcfeloldás nekem is villám gyors volt
-
Avicularia
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4445 üzenetére
Nekem sokkal jobban működött a Mi11 Ultra ujjlenyomat olvasója, mint most az S24 Ultra-é. Sőt, a face unlock kb.100%-os volt a 11 Ultrán, míg a Samu S24 Ultrán 10-ből jó ha 5-6x feloldja a telefont.
-
Ferenczi Áko
addikt
Nah, most hogy leülepedett bennem a dolog, írnék pár sort én is a telefonról.. Fél napig volt meg.. Ahogyan írták, szoftveresen kaki.. HyperOs volt rajta, de rosszabb volt mint a Xiaomi 13T telefonom.. Mikro laggok.. Aztán egyszer a kijelző beállt 60 hrz-re, csak újraindítás után lett 120 hrz újra.. Az ujjlenyomat olvasója elképesztően rossz volt.. Utánanéztem itt a fórumon, más is panaszkodott.. Iszonyat pontatlan, és lassú is.. A kameráját már meg sem néztem emiatt, mert tudtam, hogy ezt a telefont hamar el fogom engedni.. És nem a márkával van bajom, mert szerethető a felhasználói felülete..
-
Pimpa
tag
Ja és végre eltűnt a Mi Browser frissítés a Play áruházból. Kiszedni nem lehetett, de mivel ez nem Play áruházas cucc, így mindig hibára futott.
-
Pimpa
tag
Na én is feltettem a HyperOs-t, látva hogy másoknak sem lett tégla a telefon tőle
Egyelőre csak nézegetem, nagy változás nincs.
Ez a frissítés most csak a Xiaomi fiókból és az Auchan alkalmazásból dobott ki, de vissza beléptem és már jó is. Máskor meg a Kréta, meg Aycm, Spar alkalmazások dobtak ki, eléggé változó ez.
Ahogy látom a biztonsági frissítés szintje feljött 2023 december 1-ről 2024 április 1-re, ez az nagyon jó.Két újdonság ami fura egyelőre. Egyrészt ha olyan alkalmazást inditok ami helyinfót használ, akkor megjelenik egy zöld ikon a jobb felső sarokban és ezáltal minden ott lévő infó eltűnik.
Ezt valahogy lehetne alakítani? Hogy vagy ne tűnjön el vagy akkor tagozódjon be a többi mellé.
A másik, hogy a sebesség kiírása most elég kicsi lett, hogy egy kis négyzetbe van bepasszírozva a szám és a mértékegység, ez régen azért nagyobb volt, egymás mellé írta ki ezeket. Így is alig láttam, de most szinte sehogy
-
tarajos
tag
válasz
Elit3Zotya #4441 üzenetére
Ez igen
-
válasz
mgTerminator #4436 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezen az oldalon azt írják, hogy az Mi 11 ultra akksiban jobb mint a 13T.. Ha már azt a szintet hozza, nekem bőven elég.. A HyperOs meg nem érdekel.. Ha nincs lefrissítve, akkor marad Miui 14-en,ahogy a 13T..
-
paolinho
őstag
Hát én nem tudom, hogy másnál miért lett tragikus az üzemidő, de nálam HyperOS alatt semmivel nem rosszabb, mint a MIUI alatt. Mondjuk én MI 11 Pro-t használok, de ezdáig semmi lényeges problémába nem ütköztem a szoftvert használva. Nekem tetszik.
-
Segal
veterán
válasz
mgTerminator #4436 üzenetére
Töltés szempontjából is?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Elit3Zotya #4435 üzenetére
Jaja láttam már, igazából ezekre a képekre csak annyit tudok mondani hogy másak. Egyértelműen nem tudtam egyikre sem mondani bogy jobb mint a másik. Szóval nálam a Samsung a nyerő minden szempontból.
-
válasz
mgTerminator #4433 üzenetére
Kivéve fotókban. [link]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
mgTerminator #4433 üzenetére
Köszi! Hát olyan áron sikerült megcsípnem, hogy max tovább passzolom ha nem tetszik.. Most egy Xiaomi 13T-t használok, nekem tetszik a rendszer meg az üzemidő.. Majd kiderül..
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4432 üzenetére
Én még nem tettem fel
Mondom az S23U megváltás volt a 11U után (persze nekem).
-
Ferenczi Áko
addikt
És a HyperOs előtt viszonylag normál volt az üzemidő? Lehet, hogy javítják még később frissítésekkel?
-
pusi1981
aktív tag
Borzasztóan eszi az aksit az új rendszer,egyébként teteszene de ez ???
Pár óra használat után muszály felrakni töltőre. Öt óra alatt esett 100-ról 50 százalékra az aksi ...
No Comment.. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
mgTerminator #4428 üzenetére
Uh hát az üzemidő miatt nem dobódtam fel..
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ferenczi Áko #4427 üzenetére
Én erről váltottam az S23U-ra megváltás volt, azóta is imádom. A 11U hardverileg jó, szoftverileg egy rakás szar. Az üzemidő nagyjából fele annyi mint a Samsungé. Sok szerencsét a telóhoz
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Elvileg pénteken lesz nálam egy ilyen telefon, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen.. Amihez tudom majd viszonyítani: Huawei mate 40 Pro, Samsung Galaxy s23 ultra, Xiaomi 13T, Honor magic 5 Pro.. Nálam ezek a telefonok mind etalonok voltak..
-
paolinho
őstag
válasz
mgTerminator #4424 üzenetére
Nálam nem jelezte, manuálisan kellett frissíteni. Én PC-vel, és fastboot telepítéssel intéztem, de ez izlés kérdése. Letöltheted telóra is közvetlenül, és TWRP-ből telepíted.
-
mgTerminator
veterán
Xiaomi.eu OTA fel fogja dobni vagy mindenképp kézzel kell felrakni?
-
-
Inczke
tag
Na én is felraktam a HyperOs-t.
Hát nálam sokkal lassabb lett a telefon.
Ezt még érzékelte valaki?
-
Jazz
veterán
Azt meglehet oldani valahogy, hogy a számlógép zárképernyőn is működjön? (Mint iphos)
Ugye elhúzom a zárolt képernyőt balról jobbra, ott megjelenik néhány alap alkalmazás, köztük a számógép, de a megnyitásához feloldást kér sajnos. -
Egy kis összehasonlítás.
-
Kellett egy mindenes és a HyperOS-t is kiakartam próbálni, akkor már miért ne lehetne a nagy kedvencem.
Beolvasva láttam hogy pont meg is jelent rá, bár mivel a gyors kapcsolók megváltozott elég rosszul érintett, hogy nincs a megszokott helyén a beállítások, de szerencsére a kapcsolók között az is ott van. -
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya #4415 üzenetére
Pedig mar kaphato a 14 Ultra...
-
-
paolinho
őstag
válasz
pingwin92 #4412 üzenetére
Nekem nagyon tetszik így fél nap után, és eddig lényeges problémába nem ütköztem.
Esetleg annyit tudnék megjegyezni, hogy, ha van olyan app, ami nem, vagy hibásan működne, azt megjavítja egy törlés, és annak újratelepítése. Így jártam pl. a YouTube-bal, ami ha el akartam forgatni teljes képernyőre a lejátszandó videót, akkor azt úgy nem játszotta le. Újratelepítés után elmúlt ez a hiba. -
pingwin92
aktív tag
Na, tegnap este én is felraktam a HyperOS-t a Mi 11 Prómra. Clean installt nyomtam, mivel amúgy is tervben volt.
Én mondjuk a MIUI 14-et kihagytam, így csak a 13-mal tudom összevetni.Az első feltűnő változás, hogy már nem melegszik annyira, mikor saját hangszóróján bömböltetek valamit, akár csak egy YouTube videót – pláne, ha még mást is szeretnék rajta csinálni mellette. Már akartam is kérdezni, hogy nektek is így melegszik-e ettől, hogy a közel használhatatlan laggolásig szabályozza le magát, de ez mintha most megoldódni látszódna.
Másik ehhez kapcsolódó változás, – bár nem tudom, 14 alatt hogy volt, – hogy most már nem Hárman Kardon ON vagy OFF van, hanem HK vagy Xiaomi Sound, illetve eltűntek a Smart, Music, Voice presetek, viszont van rendes hangszínszabályzó csúszkákkal meg még több presettel.
Van még extra sötét mód is. Nekem legalábbis új.
Ja, és a Chrome bugom is megszűnt, ami miatt már rég akartam (wipe-olással) update-elni, csak erre közben már rég megoldást nyújtott a Chrome Beta használata, ezért is maradtam 13-on.
Jajj, és ezek az animációk! 🤩 Poco F5-ről mar ismertem, és nagyon vártam.
Pl., ha lentről egy swipe-pal kilépsz a főképernyőre, de kicsit ferdén, oldalra (is) tolod az ujjad, de ellenkező irányba, mint ahol az ikon csücsül a home screenen, akkor nem megy el annyira abba az irányba, amerre tolod, hogy aztán idegesen ránduljon vissza a másik irányba, hanem leginkább csak "hátra megy", kisebb lesz.
Apró módosítások, de kellemesebb a szemnek. -
paolinho
őstag
válasz
mgTerminator #4408 üzenetére
Na, akkor én ma vettem egy mély levegőt
, és Fastboot-ból a "windows_fastboot_update_rom.bat"-ra nyomva feltettem a HyperOS-t a korábbi MIUI-ra.
Most, hogy így első körben körbenyomkodtam az appokat, én nem tapasztaltam semmi negatívumot, de nyilkván használni kell ahhoz a készüléket egy pár napig, hogy részletesebb véleményt lehessen alkotni.
Nálam egyelőre rendben működik a wifi, amire már olvastam problémát a xiaomi.eu fórum oldalán. De egyelőre sem a telefonálással sincs gondom, sem semmi mással. Később még azért írok az aktuális tapasztalataimról, de egyelőre nincs semmi lényeges negatív meglátásom az új romról. -
Pimpa
tag
válasz
Black&White #4407 üzenetére
És még a Mi 10 Ultra-ra is megjelent. Ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy csak a 12-s szériától lesz majd elérhető...
Ha a telefonra rányomok, hogy van-e frissítés, akkor viszont nem hozza fel -
kalozhun100
őstag
válasz
Beszámolot kérunk megéri-e felrakni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ha valaki fel merte rakni azért írja le hogy mi a helyzet
-
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Holnap váltok 14 ultrára, ha lesz időm és még nem viszik el a régit csinálok pár képet összehasonlításnak.Oppo x7 ultrával szemezgettem én is de a mobilszolgáltatómnál meg lehetett venni viszonylag normál áron, így maradtam a Xiaominál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest