- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Juve cimbi
a nagy symbianos korszakbol
Laca vagyok a listáról. Nekem is a 4G verza van hívj ha kérdésed van
-
kbyte1024
veterán
Úgy fikazzatok ezt a snapi 732-ōt mintha valami fos lenne. Mire nem elég?? Most komolyan? Mint már írtam nagyon minimális a különbség a poco X3 pro-hoz képest.
-
juve600
nagyúr
válasz
cintula187 #988 üzenetére
Én is a 4G-s modellt nézem. Játszani nem játszok vele,5g nincs nálunk.
-
zala005
tag
válasz
cintula187 #980 üzenetére
Én minden reklámot és hirdetést, illetve bloatwaret el tudtam róla távolítani (adb-vel, root nélkül), elvileg foverzio frissítés után vissza jöhetnek az appok, de reboot után semmiképp.
Mindenképp az 5G-s modellt ajánlom, ha a 11 lite-ot szeretnéd. A proci jóval erősebb, illetve a kamera is jobb picivel. -
Csápájev
őstag
válasz
5G-s verziót?
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #969 üzenetére
Vagyis erre a részére senki sem figyel csak de jó a soc.
-
balu1977
senior tag
válasz
Nincs is benne jóformán. Samsungban több van szerintem.
-
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Jelenlegi Huawei P20 PRO -mat szeretném lecserélni. Telekom hűséggel venném a telefont.
Xiaomi Mi11 vagy a lite -ot néztem ki. Érdeklődnék, hogy a bloatware-ek et el lehet tartósan távolítani mostanában a Xiaomi készülékeknél (sose volt tőlük mobilom) vagy pl. reboot után visszatérnek?köszi
-
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
GoodSpeed #973 üzenetére
Nem akarlak lelombozni de én 100e vettem vagy 3 hete. A neten online boltból és most is tudnék venni annyiért. Igaz, h nem MO. hanem RO. Úgy vettem észre itt mindig olcsobbak 20-30e a telefonok lehet mert nincs artisjus vagy gyengébbek a bérek.
Picit most drágább de még mindig jó [link]
-
Az attól függ. 150K lenne a Mi 11 Lite 5G, de én Magentásként jelentős készülékkedvezménnyel kaptam:
Pont azért vásároltam a Xiaomit, mert az A52 5G (még ugye kanyarban sem volt az A52S 5G) nem volt készleten. Viszont úgy látom, már nem évente, hanem félévente frissítik a modelleiket a gyártók.
#972 pusszycat: +1
-
Dave™
nagyúr
A hivatalos csatornán mikor frissül OTA? Még mindig 12.5.1-en van. Más. Az új A52s 5G elég komoly rivális lett.
-
-
ANDROID???
addikt
A fotók milyenek a színeket tekintve, színhűség mennyire helytálló?? Csupán az 5g változat érdekel.
-
Havi biztonsági frissítés nem szokott lenni?
-
Pistu_
tag
Sziasztok! 3 napja vásároltam egy Mi 11 lite 5G-t a T-től, 2021.06.-os gyártmány és huaxing paneles. Eddig nem találtam benne hibát.
-
Legyetek szívesek a milyen telót vegyek offot befejezni.
Köszi. -
Upo
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #948 üzenetére
Mellesleg, aki csak a mobilon kukkolja az eredményeket, nem monitoron/laptopon, az az életben nem fog különbséget találni, sőt persze hogy mind jó lesz.
Nem, nem neked szól! Petya 2012
-
petya2012
őstag
válasz
ANDROID??? #950 üzenetére
Hát úgy tűnik nekem,szerinted!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest