- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 11 5G (Venus)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Úgy látom, hogy az új változatok bejelentése után itthon is elkezdődött némi áresés a Mi 11 piacán, már 279 eFt-ért kapható egy 8/256 GB verzió 3 év teljeskörű garanciával
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Donki Hóte #201 üzenetére
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
hroberto
veterán
válasz Donki Hóte #201 üzenetére
Nemsokára 250 alatt lesz, akkor valószínűleg veszek is egyet.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
veterán
-
surgery
senior tag
Sziasztok valaki tud aki már használja a telefont üzemidőről írni és képernyő időről?
-
őstag
Xiaomi.eu betaval nálam sz@r, de nem a SOT viszi, hanem valami állandóan ébren tartja (kernel + android system). Eddig 6 óra SOT volt a maximum ugyanakkor valakinek rendesen megy, ott 7 óra 50 perces SOT jött ki 120Hz WQHD alatt.
Ha a heti beta nem javít rajta lehet újrahúzom, bár mivel tesztelem a covid-ot is épp, annyira nem prio itthon hogyan merül le.
Kíváncsi lennék akinek global stable van rajta, vagy xiaomi.eu hasonló az mit tapasztal.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Gyula88
tag
válasz PowerBuldog #208 üzenetére
Szabad hát, én Romániában élek és itt volt egy 15%os akció a 256Gb-osra. Figyelni kell biztosan jönnek az akciók lassan rendre. Főleg a mi 11 pro és ultra lentebb veri az árakat, már csak a bejelentéssel is ...
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
KunyA
csendes tag
No, én be is szereztem egyet a xiaomi hu-ról, watch-csal együtt.
Hát, rohadtul nem bántam meg. Szerintem egy igazán fasza mobil, az óráról nem is beszélve. Persze lehet fillérb*szóskodni, hogy az előtte lévő modellek, annyiba kerülnek, hasonló tudással, meg xiaomiért nem adunk ennyit és társai, de ajánlom mindenkinek, hogy fogja kézbe, használja pár percig és utána alkosson véleményt.
-
hunhool1979
tag
Nekem global stable van rajta. Viszont az atom hosszú akku idő soha nem volt fő szempont. Reggel lehúzom töltőről, este 8-9 körül felrakom tölteni.
Stand by módban egész takarékos az akksival.
Hezitálok a xiaomi.eu rommal, mert a global sajnos tartalmaz jonéhány bugot.
Talán a másik kiküszöböli ezt. -
ferrari1
őstag
Akit esetleg érdekelnek képek..
-
novinyul
veterán
Na nemsokára jövök én is ide, csak még nem hoztam el a központból a MI11-t. Majd ha megérkezik a Note 10 Pro tesztre, akkor megyek értük.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
Tegnap átköltöztem végre. A Snapi 888 valóban melegebb proci mint a 865 volt, nem komoly a melegedés, de a MI10-hez képest érezhető a különbség. Amúgy nem kérdez, hasít mint állat. A kijelző baromi jó lett, a 120Hz pedig még a MI10-hez képest is látszik(90Hz) Wifi, Bluetooth, hálózat kiváló. Ahogy a beszéd hangszóró és a zajszűrés is rendben van. A stereo hangszórók hangolása is remek lett, hangosabbak és tisztábban szólnak. Az akkumulátor még pár töltést kell hogy kapjon, de az 1 nap meg lesz. A kamera meg nagyon hasonló a MI10-hez, bár a képfeldolgozás sokat javult. Jövő héten ballagok majd teszt képeket csinálni egy Redmi Note 10 Pro karöltve.
-
hunhool1979
tag
Mi11 tulajok... Ti tudtok feltölteni fotót ide? (próbáltam Chrome és MI böngészővel, sikertelenül) hiába választom ki a fotót, nem tölti.... Névjegyzékben sem tudok képet berakni/cserélni a kontaktoknál.
-
novinyul
veterán
válasz hunhool1979 #228 üzenetére
Ahogy látod én raktam be ide képernyő fotót.
-
novinyul
veterán
-
hroberto
veterán
válasz PowerBuldog #232 üzenetére
Nekem is bőven elég lenne ez a verzió.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
novinyul
veterán
válasz PowerBuldog #232 üzenetére
Persze ez nincs kőbe vésve, gondolnak egyet kint és küldenek 128GB verziót. Tavaly a MI10-l is ez volt
-
NemMo
őstag
Én 2 telefon között vacilálok. Iphone 12 mini a mérete miatt vagy mi 11 a 4k 120hz kikelző miatt. Szöges ellentét a 2 telefon
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ! Valakinek van már működő darab a kezében ?
Szeretném megtudni, hogy két bluetooth füles csatlakoztatható-e a kütyühöz egyszerre.
Köszönöm előre is a segítséget !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
őstag
válasz eladogeppc #238 üzenetére
Óra (kihangosítós), autó fejegység, bt füles csatlakozik egyszerre, de prioritást állít és ilyen esetben az autóra küldi ki a hangot. Ha az off, akkor a bt füles, ha az is, akkor az óra.
Azt szeretnéd tudni egyszerre 2 kimenet fele tud-e egy időben hangot küldeni BT-n?
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
eladogeppc
veterán
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
novinyul
veterán
Jött javítás 0.13( EUXM) véggel. Elég kis méretű és a ram kezelést érinti.
-
őstag
Végre karantén over, pár példa kép: link
Valaki kérdezte kínai Mi11 + 4G sebességet: hát, még mindig csak olyan helyen jártam, ahol max 30mbit volt a csúcs (asszony Mi8-val is mérve, ugyan az a céges vodafone csomagunk van). 5G-m meg még nem lesz, a jelenlegi előfizetés nem tartalmazza, de elvileg ma jött valami javítás rá xiaomi.eu weeklybe ha ez bárkinek infó.
Dual bluetooth: párosodott két Redmi Airdots (mármint 2x2 darab), hang is jött ki belőle, de érezhetően rosszabb minőségben, mint amikor 1 pár füles volt csatlakoztatva. Ok, ezek ugye teljesen alap cuccok, amúgy se szól szépen, de itt mintha még kevesebb sávszélesség jutott volna nekik. Nincs szuper hallásom, de észre veszem ha a bluetooth stream nem adja ki amit legalább ki kellene neki.
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!
Ilyen telefonon agyalok viszont nincs a telenornál,de van a telekomnál.Kérdésem,hogy használható telenorosként kettő sim-el ha telekomnál veszem meg?Hogy működik a simple alkalmazás nfc-vel ilyen esetben mert ahol lehet jelenleg mindent telefonnal fizetek. -
novinyul
veterán
válasz yodamester10 #246 üzenetére
Független a telefon, nincs sim lock a telefonon.
-
őstag
válasz yodamester10 #246 üzenetére
NFC nem SIM-hez kötött, működni fog.
-
yodamester10
őstag
Köszi a válaszokat és még egy kérdés,hogy a telekom ad hozzá egy órát azt aki így rendelte simán megkapta?Tudom,hogy csak regisztráció után küldik
-
surgery
senior tag
A gyári tok milyen minőségű? És a gyári fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest