- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baitsee23
őstag
Srácok,
2 hetes a telóm. Már Xiaomi.eu stale 12.5.1.0 ROM van rajta. Céges, telenoros kártyával használom, és gyakran nem vagyok elérhető telefonon. Azt vettem észre, hogy akkor, ha a VoLTE-t kikapcsolom, ami egyébként ebben a ROM-ban alapból be van kapcsolva, és aktív is. Kikapcsolni azért szoktam, mert gyakran dolgozok alagsori helységekben, ott meg inkább csak 2G van, és VoLTE-vel meg szaggat a vonal.
Mi tévő legyek?
Arra gondoltam, hogy azzal a tárcsázó kóddal, amivel elő lehet csalni a VoLTE kapcsolót, eltüntetem. -
kano
nagyúr
válasz
Black&White #4288 üzenetére
Köszönöm szépen!
Miért kellett ezt kiszedni vajon?Hogy fogyna el a rizsük a kicsi sárgáknak.
Nem tudod véletlenül, hogy van-e olyan hívásrögzítő app ami normálisan működik A11 AOSP romon?
Köszi! -
D1L1ZS
őstag
Androidos böngésző témához.
Xiaomi MI10T 5G, legfrissebb MIUI 12.5.1 (Android 11) alatt egy rakat böngészőt a kipróbáltam, mert 144 Hz képfrissítés mellett pl. Chrome, Opera, Samsung Internet, Vivaldi görgetéskor röcög, szemmel láthatóan nem sima.
Ami pl. jó, sima görgetéskor az a Soul browser, Edge és a Firefox.
Soul browsert használtam több ideig. Annak a gesztus vezérlése nagyon bejön, jól testre szabható gyors stb, de meguntam, aztán Edge de azt nem sokáig használtam.
Most a Firefox legújabb stabil verzióját használom nagy megelégedéssel, nem röcög görgetéskor, van ublock origin kiegészítő, alulra beállítható címsor, modern megjelenés.
Csak azért írtam ezt le, mert lehet hogy másnak is volt / van hasonló tapasztalata 144 Hz-es (vagy 90/120 Hz) készülékkel.
Üdv.
-
MeexS
tag
válasz
Black&White #4291 üzenetére
Bocsi, összekevertem a posztokat
De a vélemény a gesztus app-ról azért áll. -
MeexS
tag
válasz
Black&White #4291 üzenetére
#4288...LINK
-
MeexS
tag
válasz
Black&White #4288 üzenetére
Csak megerősíteni szeretném kano nagyúr ajánlását.
Én a Samsung tabletemen és a régebbi Samsung telefonomon is azt használom. Jól konfigurálható.Én azért tettem fel mert annyira hozzászoktam a MIUI gesture kontrolhoz, hogy automatikusan azt próbáltam a régi készülékeken is... és most már megy is:-)
-
MeexS
tag
válasz
darthsmoke #4285 üzenetére
Be tudsz bootolni TWRP-be ADB-ből? (Nem flashing csak boot)
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem fenn volt a PBRP recovery, abból felraktam a MIUIMiX ROM-ot, szépen fel is ment. Igenám, de most meg nem indul el a recovery, megjelenik a logója, aztán újraindul a telefon. Próbáltam fastboot-ból újrarakni, de akkor sem megy...
-
faja0124
tag
Elméletileg jött egy rendszer alkalmazás frissítés az értesítésekre 12.5 ( idáig úgy néz ki hogy jó lesz)
-
trec12
addikt
Nem olvastam vissza lehet volt már téma, de úgy tűnik a VoWiFi nem megy Digivel. Van erre valami megoldás?
-
baitsee23
őstag
Nyitva a BL-em. Keresek valami tutorialt twrp telepítéshez, de nem igazán jön össze. Valaki segítene?
-
kano
nagyúr
válasz
Casillero #4276 üzenetére
Fel is dobtam, mondjuk TWRP alól.
Nem találtam semmi extrát benne. Egy kicsit ez is akadozik az elején és pár jó effekt van benne.
Ment vissza az A10 alapú rom, mert a gesztusokat letiltotta a k**** Xiaomi az A11 alapú romokban third party launchereknél (pl Nova).
Nincs erre esetleg megoldásra valakinek? -
-
Casillero
tag
Van 12.5 recovery TW rom. De nekem nem jön be a a rom kiválasztása menü. Van megoldás?
-
kano
nagyúr
Megérkezett a 12.5.1 indonéz romra is. Egyelőre csak recovery romot láttam.
-
-
Tiédetis
senior tag
Elég vacak ez a 12.5 global rom. Nem igazán figyelem, hogy mennyi szot, meg ilyenek, de olvasom, hogy kinek mennyit merül éjszaka. Ez kiábrándító volt most: 3,5%-ot ment le reggelig.
-
MeexS
tag
válasz
rolandi350 #4260 üzenetére
kano nagyúr megjegyzését szeretném alátámasztani...ha az átlagot vesszük (social média függők, játék függők, akik megélhetési kommunikációra használják stb)...Te nem használod.
-
MeexS
tag
válasz
baitsee23 #4257 üzenetére
Persze.
A 12.5 nálam nagyon jó volt.
Én 3+1 ok miatt cseréltem le xiaomi.eu-ra.1) Van benne hívás rögzítő alapból, amivel nem kell variálni, hogy rendes minőséget rögzítsen.
2) Ki van belole nyírbálva a sok felesleges kacat, kicsit jobb az optimalizáció.
3) Előrébb van a fejlesztés általánosságban mint a stabil globál...a szolgáltatós romoknál meg méginkább.
+1) kb 3 éve használok Xiaomu.eu ROM-ot és kb egyszer volt gondom vele amit gyorsan ki is javítottak.
-
kano
nagyúr
válasz
rolandi350 #4258 üzenetére
Azaz gyakorlatilag nem is használod a telefont.
-
rolandi350
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele, de miután pár napja felraktam a 12.5-ös verziót eléggé szépen takarékoskodik az akksival.
25 órája volt feltöltve a telló, azóta lement 79%-ra, 2 órás SOT-om van. 1 Sim-et használok, Wifi és mobilnet napi 16 órát be van kapcsolva.
0,3%/h merülési sebességet ír arra amikor ki van kapcsolva a kijelző, a 10-es androiddal 12.0.14.0-nál ez 0,6%/h volt. Így nálam gyakorlatilag ez 4-5 nap, eddig volt 2-3.
Kíváncsi leszek pár nap után hogy áll a helyzet. -
baitsee23
őstag
Sziasztok!
Néhány napja használok én is egy Mi 10T Pro-t. A ROM-ja frissült is beüzemeléskor MIUI APOLLOEEAVFGLOBAL_V12.0.2.0.RJDEUVF...-re. A kérdésem az lenne, hogy egy miért végződhet VF-re, és nem XM-re? Nem vodafonos ROM van rajta? Erre tudok fastboot-tal, később twrp-vel más ROM-ot telepíteni?
-
MeexS
tag
válasz
ricogsm #4252 üzenetére
Köszi az infót.
Mérted a sebességet vagy csak érzésre más?Nem kellene változnia update után a beállításoknak, de ha gondolod nézd meg, hogy jók-e az APN beállítások illetve a Preferred Network Type (ne haragudj nem tudom, mi a magyar fordítás) a SIM beállításoknál azon a kártyán amit az adathoz használsz.
-
ricogsm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged