- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
punkstyle
tag
válasz Viktor0610 #4998 üzenetére
Jó meglátás!
Egyébként semmi újdonságot nem véltem felfedezni eddig. Decemberi biztonsági frissítést tartalmaz!Siemens M35i > Alcatel OT715 > Motorola e398 > SonyEricsson W810i > LG GT500 > Sony Xperia X10mini > ZTE Blade > Sony Xperia SP > Honor 6 > Huawei P9 > Huawei P20 > Xiaomi Mi10T Pro
-
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
Találtam egy Magisk modult, amivel rootolt Xiaomi.eu stable-lel is lehet full HD-ban netflixezni.
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Új évet!
Samsung Galaxy S24
-
kano
nagyúr
válasz pedrobike #4992 üzenetére
Köszönjük!
Nektek is!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pedrobike
aktív tag
Békés Boldog karácsonyt kívánok nektek 🌲
Garmin tactix delta F6x Pro
-
punkstyle
tag
Sziasztok! 2 hete frissítettem a telót manuálisan 12.5.4-ről 12.5.6-ra...a közelség érzékelő a tegnapi napig tökéletesen működött. Érdekes...
Más észrevétel, kb 3 hónapja a felső sztereó hangszóró hol szól, hol nem(vagyis csak nagyon halkan), totál random... Illetve az értesítő led fénye az örökkévalóság mezeire távozott, ugyanis már az sem működik!
Valakinek ilyen problémák?Siemens M35i > Alcatel OT715 > Motorola e398 > SonyEricsson W810i > LG GT500 > Sony Xperia X10mini > ZTE Blade > Sony Xperia SP > Honor 6 > Huawei P9 > Huawei P20 > Xiaomi Mi10T Pro
-
busman
veterán
Létezik , hogy az utolsó 12.5.10 szoftver miatt recseg a mikrofon? Nekem úgy tűnik a frissítés óta xarakodik.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Barátomnak van egy 10T Pro 5G telója. Tegnap összekapcsoltuk egy Huawei Watch GT "okosórával" Aptoide-n keresztül felrakott Huawei Health APP-al.
Akku optimalizálásból kivettük a Health-et (nincs korlátozás) illetve engedélyeztük a háttérben futást is számára
Sajnos a telefon tétlen módjában az óra jelzi, hogy leválasztva. Felélesztve a telefont visszakapcsolódik.
Mi az amit még állítani kellene, hogy ne szakítsa meg a BT kapcsolatot a telefon az órával, ha épp nincs nyomkodva a teló?
Nem tudom milyen szoft van a telón, de root-olva nincs a készülék
A teló nincs a közelemben csak szóban vagy írva tudom barátom felé továbbítani a teendőket
read-only mode on the forum
-
kano
nagyúr
válasz baitsee23 #4984 üzenetére
Hasznos!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
baitsee23
őstag
[link] Találtam egy ROM letöltő appot, de lehet, hogy csak nekem új.
Samsung Galaxy S24
-
kano
nagyúr
Itt rosszabb az EU mint a normál rom. De igazából én Aosp-t használok, nem akarok szívni a Miui-val.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rzoli
senior tag
Az eu/eu weekly rom felhozatal még a MI MIX3- telefonon is sokkal jobb és stabilabb volt. Talán egyetlen esetre emlékszem, amikor a weekly rom a 10-11 hónapos modellnél komolyabb problémába futott bele. Itt meg... Pedig az a telefon egy meglehetős réteg telefon volt, a kicsúszó lapjával, viszonylag karcsú akkujával.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
kano
nagyúr
válasz akibor000 #4979 üzenetére
Örülnék neki, ha bármilyen normális rendszert össze tudnának már dobni, bármilyen verziószámmal.
-
akibor000
aktív tag
-
rzoli
senior tag
válasz Viktor0610 #4975 üzenetére
Igen kézzel letöltöttem és twrp-ből este még telepítettem. Eddig nem láttam semmi különbséget.
-
Tiédetis
senior tag
Este felhozta frissítésre, de alacsony volt az akku töltöttség és nem akartam vele vacakolni, majd reggel, gondoltam. Reggelre eltűnt. Megint egy jól előkészített fix rom
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
trec12
addikt
A Digi VoWiFit életre lehet kelteni ismét valahogy?
-
kopidoo
senior tag
válasz Viktor0610 #4968 üzenetére
Már a 12.5.10 dolgozik benne
-
MODERÁTOR
-
kopidoo
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Pici
tag
Mi 10T / 10T Pro – EEA Stable V12.5.10.0.RJDEUXM(Latest) (3.1 GB)
Recovery: Download
Changelog:
- Optimized system performance
- Improved system security and stabilityXiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
mrx1212
tag
Sziasztok. Valakinek van esetleg infója hogy Indonéz romra mikorra várható frissítés? Jelenleg még 12.5.2.0 verzióm van.
-
kano
nagyúr
válasz udna999 #4960 üzenetére
Mikor volt utoljára gyári beállítás visszaállítása?
-
kano
nagyúr
válasz udna999 #4958 üzenetére
Ha ilyenkor megnyomod a power gombot röviden, akkor is vissza fog kapcsolni a kijelző és meg tudod szakítani a hívást.
-
udna999
tag
Üdv,
olyan problémám van, hogy sokszor előfordul, hogy hívás közben a telefon felkapcsolgatja random a kijelzőjét, amit így akaratlanul is megnyomok az arcommal (hívás megszakítás, némítás stb). Ha eltávolítom az arcomtól, majd vissza, akkor újra lekapcsol. Ez a kisebbik probléma. Sokszor előfordul az is, hogy hívás végeztével semmilyen gombnyomásra nem kapcsol vissza a kijelző, így a vonalat sem tudom bontani. Ha a túloldal nem bont, akkor csak a power gomb hosszan nyomvatartásával kell a telefont újraindítani. Van valakinek tippje?
A sw adatai: MIUI Global 12.5.4, Android 11 RKQ1.200826.003Köszi
-
rzoli
senior tag
Sajnos nem, le van tiltva.
Én kerülő megoldásnak a Full Screen Gestures appot használom.
-
MODERÁTOR
válasz bodoraudio #4951 üzenetére
Három ujjal lefelé húzva vagy a hangerő le + bekapcs. gombbal.
Xiaomi 13T
-
baitsee23
őstag
-
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan tudok képernyő mentést csinálni? -
kano
nagyúr
A gesztusok esetleg nem mennek külső launcher-el?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pedrobike
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
pedrobike
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
pedrobike
aktív tag
nekem 12.5.7 van fent erre is jön ez az új?
-
busman
veterán
Most ment fel a 12.5.9
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
D1L1ZS
őstag
Nekem is feldobta, de letöltés közben 0 és 3% között ugrált folyamatosan. Valamiért nem tudta letölteni. Internet van, adguardot kilőttem addig, de mégse volt képes OTA letölteni. Telót újraindítottam ugyan ez volt. Aztán ezt megelégelve telegramról lekaptam a full recovery ROMot, majd betallóztam neki. Ezt követően hiba nélkül feltelepült.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Nekem is volt ilyen Mi 11 Lite 5G-n mert az Covid igazolás pdf-ben van csak nem mindig nyitja meg, de felraktam az Acrobat pdf reader-t. Az egyik mindig hajlandó megnyitni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
bela85
aktív tag
válasz Viktor0610 #4930 üzenetére
Néztem elvileg minden rendben van..de mégis van hogy nem nyitja meg a fált.. nem értem miért.
-
MODERÁTOR
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Miért van az hogy a Mi 10T Pro telefonban, ha Gmail-be rámegyek valamelyik PDF-re, és a Mi Nézegetővel szeretném megnyitni, azt írja, hogy a fájl megnyitása sikertelen. (próbáljam másik alkalmazásban)... de én ebben szeretném!!! Nem lett mókolva semmi, telefon friss sw van...Köszi előre is segítséget!
-
pedrobike
aktív tag
aosp,rom egyenlőre,de g-pay is játszik ha már így kérdezed, én kaptam már a harmadik oltást,igy elvileg nem tudom h fertőzve vagyok e.. munkám miatt kell, kesztyű,maszk, és ipari fertőtlenítővel dolgozom..de persze maszkot azért majd veszek fel😀
-
walakyb
aktív tag
Ryzen, ja
Kábelt 2 félét haszáltam eleve, mivel 2 különböző csatlakozó.
ha viszont ez igy van, akkor hurra, reseteltem a telefonom, hátha megjavul a gpay, de semmi. próbáltam leszedni apkmirrorról régebbit, semmi. gondoltam felrakom az 5.7-et, vagy a fejlesztőit, de ez igy cinkes... -
rzoli
senior tag
-
walakyb
aktív tag
valakinek van valami ötlete, hogy laptopról miért nem megy a fastboot? felraktam mindent, csak éppen a készüléket nem látja, bármelyik USB-re kötöm rá (USB2, USB3, sima type-c, és 3.1-es Type c)
feltenném az 5.7-et, de így nehéz lesz -
kano
nagyúr
válasz ricogsm #4918 üzenetére
Ja, hogy ez a külsős GPay. Ha magyar régión vagy akkor nem is jelenik meg a Playben elvileg.
-
kano
nagyúr
válasz pedrobike #4916 üzenetére
AOSP romot GPay-el? Jöhetsz nyugodtan, elvileg nem vagyunk betegek és mindenhová FFP2-t hordunk. Mondjuk az általános iskola néha necces, de eddig sikerült megúszniuk a srácoknak.
Vagy inkább csak GPay kellene a Miui-ra?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #4914 üzenetére
Az lehet.
-
-
kano
nagyúr
válasz ricogsm #4912 üzenetére
Mi az a külsős GPay?
-
kano
nagyúr
válasz pedrobike #4910 üzenetére
A "tréner" már nem trenírozza a romot.
Természetesen fejlesztő lett volna.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz pedrobike #4908 üzenetére
Sajnos a felkészítő már nem foglalkozik vele tovább, pedig az a legjobb rom.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
baitsee23
őstag
Xiaomi.eu stable vonalon kijött a 12.5.7.0. Valaki felrakta már?
Samsung Galaxy S24
-
kano
nagyúr
Használtam Syberia romot és most Paranoid Android-ot. Közben volt egy kis Nusantara, de az nagyon merült. Mindegyiken kiválóan működik a GPay.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz walakyb #4901 üzenetére
Nálam is meghülyült, vasárnap még tudtam vele fizetni, a héten már nem. Az utolsó ID rom van rajta. Azóta hiába próbáltam mindent ki, amit anno a beállításkor, semmi nem segített. Lehet visszateszem a globalt és utána meglátom melyik romot próbálom.
Valamelyik custom romot talán. Kano te melyiket is használod? Valami saját fejlesztés ha jól rémlik...Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
kano
nagyúr
Root van?
Próbáld meg ilyenkor a Google cuccok (keretrendszer is) tárhelyének törlését. Egy reboot és újra beállítás.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vigfer90
csendes tag
Szia.
Nekem .eu 12.5.5 stable van fent, a legutolso verzio, root es magisk nelkul.
En Simple pay-t hasznalok, az alkalmazas nyugjei miatt neha nem megy a mobilos fizetes, de alapesetben teljesen jol lehet fizetni vele ha mukodik.
A kamera azota sem megy, szerintem a 11-es buildeken mar nem is fog, majd csak a 12-n. Nem tul reg, egy-ket hete valaki linkelte a legutolso weekly build-et a rom forumjan, amely frissebb a stable kiadasnal es meg megy a kamera, de mar ez is tobb mint 1-1.5 honapos. Varunk-varunk, mast nem lehet tenni. A 12 android alapjaira epulo build meg jo sok idobe telik amig bugmentes lesz. -
walakyb
aktív tag
ismét kérdés, ismét nfc, de most kicsit érdekesebb...
xiaomi.eu 12.5.4-et használom. először az 5.5 volt, de azon nem ment az nfc, de az 5.4-en hibátlanul, használtam is rendszeresen. Múlt héten munka közben (nem volt semmi macerázás, telepítés, akármi, fizetni se fizettem) elővettem a telefont megnézni az időt, és látom, hogy a gpay kiirja, hogy a készülékem nem alkalmas az érintésmentes fizetésre, blablabla (mint az 5.5-nél). Próbáltam újraindítást, adattörlést, semmi se segített, majd másnap reggel megszokásból a telefonnal próbáltam fizetni, és sikerült is. ránéztem, már nem írta a fenti üzit. Pár napig megint jó volt, aztán most a napokban újra ugyanaz, de most azóta is halott a dolog.
Valakinek van hasonló gondja? Vagy bármi ötlete? Új rom nincs azóta, még mindig az 5.5 a legutolsó. Vagy valaki tudja esetleg, hogy a weeklyben megcsinálták már a kamera gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest