-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
válasz instantwater #2000 üzenetére
Csak függőleges pozícióban, előre hátra billegtetve csinálja ezt. Vízszintesen stabil.
Értem én, hogy a hagyományos iránytűt is úgy használjuk, de ez akkor is érdekes.
A Google szerint sok más készüléken is tapasztalható a jelenség, amikor a függőleges pozícióból előrefele billen a készülék. Ez részben megnyugtat...
[ Szerkesztve ]
-
MárkyMárk
tag
Lehet tölteni.... 2020.12.25 legujjabb frissítés
https://bigota.d.miui.com/V12.0.14.0.QJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.0.14.0.QJDEUXM_8c5a32a072_10.0.zip -
seefried
tag
Sziasztok!
Az időjárás miért nem helyfüggően frissít? Ha máshol vagyok,mint a lakelyem,akkor is azt írja. Nem a tartozkodási helyet.
Köszi a segítséget.Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #2002 üzenetére
Ez 10T-hez van ugye? Nem Pro-hoz, ha jól látom.
Szerk.:
Látom már, hogy ugyan az az update mindkettőre.
Van valami látható változás?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MárkyMárk
tag
Mind a kettőhöz írja! Nekem 10T Pro van... Délután raktam fel rá... És tökéletesen működik, szerintem jobb az üzemidő, szebb a kamera... Plusz mintha a kijelzőn lévő színek is élénkebbek lennének de lehet csak én látom bele a dologba... A lényeg hogy Pro n működik szuperül!
Idézem a leírást
UPDATE: 25/12/2020
A new update is now available for Mi 10T and Mi 10T Pro in Europe. The update has a version number, MIUI 12.0.14.0 QJDEUXM, and comes with a new security patch. Download here: Recovery | Fastboot. Changelog: Optimization: Mobile network signal in some regions
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #2006 üzenetére
Köszi, fel is ment.
Akkor mielőtt mindenki elkezdené kérdezni, hogy hogyan tud frissíteni, linkelem MárkyMárk fórumtárs 1794-es hsz-ét.
Annyival kiegészítve, hogy bárhová letölthető a fájl és azt be is lehet tallózni.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
kano
nagyúr
válasz akibor000 #2011 üzenetére
De miért, ha fel tudod tenni manuálisan is?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
TTomax
félisten
Én úgy látom magától nem szedi le,azt írja a legfrissebb.Viszont ha kiadom neki hogy szedje le akkor megteszi.Okay storno...a 13ast rakta újra...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
kano
nagyúr
Beállítások->Telefonról->Miui verzióra nyomsz. Itt jobbra fent a 3 pötty.
-
kano
nagyúr
Nyomj itt a MIUI-n 10x.
-
bubus66
nagyúr
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémàm van, hogy az időjàràs beàllítàdnàl be van àllítva, hogy az àllapotsàvban jelenjen meg adat de egyszer csak eltűnik, névnap widget is működik valameddig majd helyette is csak egy fekete kocka làtható.
Màr azt megfigyeltem, hiogy több alkalmazàs "elfelejt" működni.
Mitől lehet ez,vagy engedélyezni kell valamit? -
zhata
senior tag
Használ valaki Textrát? Semmi bejövő SMS-t sem mutat a status baron. Van valami ötlete valakinek?
-
tamás86
tag
Sziasztok látom most irjátok hogy új fw van.12.0.14 nekem 4pda oldalrol 12.0.15 van fent akkor ez most frissebb vagy a számokkal van valami gubanc?
-
tamás86
tag
-
kano
nagyúr
Alapértelmezett alkalmazásnak kell beállítani és engedélyezni az értesítések megjelenítését. Használtam azt is de most yataa-t használok.
Tamás86
Akkor már van újabb is. Valami hiba lehet a 14-ben (eddig nem tapasztaltam semmit).[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Szeretném a hangerőszabályzót nagyobb "felbontásúra" állítani, hogy 15 helyett több lépésben lehessen szabályozni.
Kinyomoztam, hogy a ro.config.media_vol_steps értéket kell módosítani a build.props fájlban. Viszont bármire állítom 3 lépésesre csökken a felbontás.
Van itt olyan akinek ezt sikerült módosítani?
-
bubus66
nagyúr
Ha esetleg valakit érdekel V12.0.15.0.QJDEUXM (EEA) letölthető.
Recoveryből telepíthető
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Casillero
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy a hangerőgombok alapértelmezetten ne a médiát vezéreljék hanem a csengőhangot? -
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #2039 üzenetére
Feldobtam, de semmi különös.
-
kano
nagyúr
Javítom magam. Éjszaka 2%-ot merült az eddigi 10-12 helyett.
-
instantwater
addikt
válasz Casillero #2040 üzenetére
Ezt én is kerestem, de azt hiszem most megtaláltam.
Settings > Sound & vibration > Additional settings > Default volume control stream > Ringtone
Így alapesetben a csengőhangot állítja, ha szól media akkor pedig annak a hangját.
Miért nem ez az alapértelmezett, mint régen?
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #2044 üzenetére
Android 9 óta nem ez az alap. Szerintem praktikusabb is egyébként, ha megszokod. A csengőhang erősségét nem állítod naponta, míg a média hangerőt viszont naponta akár többször is. Szerintem...
De akinek ez az igénye, akkor a Miui-ban állítható.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz instantwater #2046 üzenetére
Mert a médiát sokkal többet használja az ember, mint változtatja a csengési hangerőt. Én pl vagy csengésen használom a telefont vagy rezgőn. Ezt pedig egy pillanat alatt át tudom állítani a képernyőn is egy profilváltással.
-
Leslie1966
senior tag
Az Indonéz ROM-ot senki nem tette fel rajtam kívül ? Hibátlanul teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest