Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
Az Indonéz ROM-ot senki nem tette fel rajtam kívül ? Hibátlanul teszi a dolgát.
-
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2046 üzenetére
Mert a médiát sokkal többet használja az ember, mint változtatja a csengési hangerőt. Én pl vagy csengésen használom a telefont vagy rezgőn. Ezt pedig egy pillanat alatt át tudom állítani a képernyőn is egy profilváltással.
-
-
kano
nagyúr
válasz
instantwater #2044 üzenetére
Android 9 óta nem ez az alap. Szerintem praktikusabb is egyébként, ha megszokod. A csengőhang erősségét nem állítod naponta, míg a média hangerőt viszont naponta akár többször is. Szerintem...
De akinek ez az igénye, akkor a Miui-ban állítható. -
válasz
Casillero #2040 üzenetére
Ezt én is kerestem, de azt hiszem most megtaláltam.
Settings > Sound & vibration > Additional settings > Default volume control stream > Ringtone
Így alapesetben a csengőhangot állítja, ha szól media akkor pedig annak a hangját.
Miért nem ez az alapértelmezett, mint régen?
-
Casillero
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy a hangerőgombok alapértelmezetten ne a médiát vezéreljék hanem a csengőhangot? -
bubus66
nagyúr
Ha esetleg valakit érdekel V12.0.15.0.QJDEUXM (EEA) letölthető.
Recoveryből telepíthető
-
Szeretném a hangerőszabályzót nagyobb "felbontásúra" állítani, hogy 15 helyett több lépésben lehessen szabályozni.
Kinyomoztam, hogy a ro.config.media_vol_steps értéket kell módosítani a build.props fájlban. Viszont bármire állítom 3 lépésesre csökken a felbontás.
Van itt olyan akinek ezt sikerült módosítani?
-
tamás86
tag
-
tamás86
tag
Sziasztok látom most irjátok hogy új fw van.12.0.14 nekem 4pda oldalrol 12.0.15 van fent akkor ez most frissebb vagy a számokkal van valami gubanc?
-
zhata
senior tag
Használ valaki Textrát? Semmi bejövő SMS-t sem mutat a status baron. Van valami ötlete valakinek?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémàm van, hogy az időjàràs beàllítàdnàl be van àllítva, hogy az àllapotsàvban jelenjen meg adat de egyszer csak eltűnik, névnap widget is működik valameddig majd helyette is csak egy fekete kocka làtható.
Màr azt megfigyeltem, hiogy több alkalmazàs "elfelejt" működni.
Mitől lehet ez,vagy engedélyezni kell valamit? -
-
-
TTomax
félisten
Én úgy látom magától nem szedi le,azt írja a legfrissebb.Viszont ha kiadom neki hogy szedje le akkor megteszi.Okay storno...a 13ast rakta újra...
-
MárkyMárk
tag
Mind a kettőhöz írja! Nekem 10T Pro van... Délután raktam fel rá... És tökéletesen működik, szerintem jobb az üzemidő, szebb a kamera... Plusz mintha a kijelzőn lévő színek is élénkebbek lennének de lehet csak én látom bele a dologba... A lényeg hogy Pro n működik szuperül!
Idézem a leírást
UPDATE: 25/12/2020
A new update is now available for Mi 10T and Mi 10T Pro in Europe. The update has a version number, MIUI 12.0.14.0 QJDEUXM, and comes with a new security patch. Download here: Recovery | Fastboot. Changelog: Optimization: Mobile network signal in some regions
-
seefried
tag
Sziasztok!
Az időjárás miért nem helyfüggően frissít? Ha máshol vagyok,mint a lakelyem,akkor is azt írja. Nem a tartozkodási helyet.
Köszi a segítséget. -
MárkyMárk
tag
Lehet tölteni.... 2020.12.25 legujjabb frissítés
https://bigota.d.miui.com/V12.0.14.0.QJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.0.14.0.QJDEUXM_8c5a32a072_10.0.zip -
válasz
instantwater #2000 üzenetére
Csak függőleges pozícióban, előre hátra billegtetve csinálja ezt. Vízszintesen stabil.
Értem én, hogy a hagyományos iránytűt is úgy használjuk, de ez akkor is érdekes.
A Google szerint sok más készüléken is tapasztalható a jelenség, amikor a függőleges pozícióból előrefele billen a készülék. Ez részben megnyugtat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest