Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monti0222w
üzenetére
Az ami a fenti termékképen van. Az alsó képek random vannak, mindegyik színhez ezek vannak ott. A felső kép a lényeg.
(#563) Dava:
Nem tudom, ehhez adják-e, de van egy fekete és egy arany matt hátlapom ali-ról, azokhoz adtak egy ilyesféle tapadókorongos cuccost.(#564) elnokur77:
Enyém ibuygou-ról van. Rögtön rendeltem, mihelyt már nem csak preorder volt. Szerdán rendeltem meg, szombaton feladták, hétfőn délután a kezembe adta a futár. DHL-el jött. Drága, de gyors, és ilyen értéket azért nem bízok sima postára. Nem volt semmi gond.
Ha innen rendelsz annyi tanácsot tudok adni, hogy előtte regisztrálj be, hogy tudd követni a csomagot. Reg nélkül is lehet rendelni, csak akkor nem látod a trackinget(levélben nem jött ki), illetve úgy is, ahogy velem történt, hogy a kiküldött mail után regisztráltam, és megadtam nekik a rendelés adatait, hogy utólag összefűzzék a fiókommal, aztán pár mail-be került, mire válaszoltak, és megtették végre. Igaz aztán rá két nappal meg meg is kaptam
QI nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag FixÁr!!!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest