Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
GPS: ez sokkal jobb, mint itt (Szeged, belváros, 3. emelet tégla). Panelt nem ismerem, otthon lakásban csak a teraszajtó mellett lát holdat, ott mondjuk eleget. Normál ablak nem elég. A fal szerintem jobban árnyékol, mint a panel, mert rabichálós

Nekem elsők közt fel szokott menni a FasterGSP. Általában elég Europa/Magyarország-ot beállítani, a többivel többnyire csak rontani tudtam eddig.
Jelenlegi AOSP is meggyógyulni látszik, mióta:
- nem megy a CPU 450MHz alá
- feltettem a FasterGPS-tAmilyen szerencsém van, most elkiabálom a jó híreket, mindjárt összecsinálja magát megint.
Menet közbeni megszakadások nekem voltak több telefonon teljesen azonos módon, előbb-utóbb a ROM-ok meggyógyították. Többnyire olyankor volt szakadás, meglehetősen fix helyeken, amikor a mobilnet cellát váltott - legalábbis nekem teljesen ez volt az érzésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest