-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
Nekem van! Mi2-ről váltottam. Már az is olyan jó volt, hogy nem is értem mit erőlködik a többi gyártó. Be kéne fejezzék a telefongyártásnak nevezett bohóckodást. Ennyire hibátlan készülékem még sosem volt. Most is csak azért váltottam mert a családban mindenki átdobta a készülékét lefelé (Fiam a húgának, asszony a fiúnak, és az asszonynak.), így vennem kellett egy újat. Annak idején a MIUI ba lettem szerelmes már a galaxymon is az volt és ezért vettem meg, de ennyire hibátlan telefonom sosem volt. Mondjuk ez még egy hónapja sincs meg, és csak remélni tudom, hogy ugyanilyen elégedett leszek vele másfél- két év múlva mint a Mi2-essel.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
tupacamaru
veterán
Szerintem itt a legolcsóbb a 64GB-os verzió, mint ahogy azt már linkelték is ezelőtt.
petrson 334+25x1,3 kb az ár ha megfogja a VÁM. ÁFA+VÁM kb 30%-ra jön ki. Kinai oldalról rendeled vagy az EU-s Xiaomi oldalról?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple TV+
- Vodafone mobilszolgáltatások
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest