Hirdetés
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
laci laci #32863 üzenetére
Hogy konkrétan válaszoljak szegény Mi3 azért halt meg, mert a Redmi3S amin zenét szoktam hallgatni szervízben van ezért ezen hallgattam zenét, a fülhallgató kábele beleakadta a sütő fülébe és persze nem a jack jött ki a Mi3-ból, hanem az egész telefon rántódott ki a zsebemből és esett a konyha kövére. Felemelve láttam, hogy az edzett üvegnek semmi baja, fellélegeztem, de sajnos észleltem, hogy a screen az üveg alatt mégis megrepedt és a a képernyő alsó fele teljesen érzéketlenné vált...s ekkor szállt el az agyam, hogy ennyi ideig vigyáztam rá, most meg teljes "védelemben" is meghalt...a többit már leírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest