Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lordus #18773 üzenetére
Lordus & ginola:
Innen rendeltem.
Volt/van az eladónak 1000 Ft körüli összegért is mi2s akkuja, de azért azt nem mertem bevállalni. Nem tudom, lehet, hogy totál ugyanaz, de akkor sem.
Amit eddig tudok: 61%-os töltöttséggel érkezett, jelenleg 29%-on áll. 1 óra 50 percet nyomkodtam, hogy próbálgassam. Eddig minden okés. Apró érdekesség, hogy az ebay-en a feladási helynél ez szerepel: Shanghai, China; viszont a csomagon, amit kaptam a feladási hely Malmö, Sweden. Ott is adták postára, szóval megutaztatták az akkut. Pont 3 hét alatt ért ide. Egyébként nem gondolnám, hogy eredeti, mert egy ilyen zacskóban volt:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest