Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #15373 üzenetére
Kiemelnék egy lényeges pontot a hsz-edből:
"vagyok annyira "önző", hogy a - számomra - legjobb ROM-ot fogom feltenni"Nem csak Te, mindenki a számára legjobb ROM-ot fogja feltenni, ebben biztos vagyok, de az, hogy kinek mi a legjobb az egyéni igények és fontossági szempontok kérdése.
Biztos emlékszel, hogy elég sok AOSP ROM-t kipróbáltan régebben a MIUI6 előtt: CM11 (ezt nagyon sokáig használtam), Omni, Mokee, Ivan 5.1
Mindegyik használható, volt de egyikben sem működtek az alábbi funkciók, vagy nem volt meg benne (és itt jön képbe az egyéni fontossági szempontok):
- WiFi Display
- Véletlen használat elleni mód
- Rejtett üzenetAz Ivan 5.1 ráadásul stock (csupasz) android ROM, ami zero feature, minimal option vonalat képviseli. Nekem meg pont az kell, hogy rengeteg feature legyen benne, sok beállítási lehetősséggel, sok szép effekttel, vizualizációval. Biztosan Ivan-ból is ki lehet hozni sok mindent 3rd party appokkal+gravitibox-al+xposed-el, új témával, launcher-el...stb.
Szóval mindenki más szűrőn keresztül látja a világot, ettől eltérőek az igények és a fontossági szempontok. Addig jó amíg mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet saját maga számára.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest