Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Feltettem a 15öst és jól működött, semmi a korábbiak közül nem volt, visszatettem a 17est és flash közben azt vettem észre, hogy a telepítés végén hibaüzenetet ad(ennek ellenére felmegy és bootol): "set_perm some changes" a hibaüzenet. A talált leírásokkal sem tűnt el a hiba. Ez a mulilang verzió volt, megpróbáltam a stablet is, azt egyáltalán nem tudtam feltenni assert failed...hibaüzenet miatt, a leírt megoldás sem segített.
Vissza 15, updaterrel simán feltette a 17est, korábbi hibák megint előjöttek, úgyhogy most maradok a 15nél. Nem tudom mi lehet a kínja...valamit biztos én toszok el... -
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #5970 üzenetére
Nem nem vagyok, biztos hallucinálok....Srácok, miért vagytok paranoiásak? Természetesen elhiszem, miért ne hinném el, nem kérdőjelezem meg amit ti láttok, leírtam, hogy nálam mi a helyzet. Örülök neki, hogy nálatok minden oké. Írhatnám, hogy felesleges írogatnom, hogy nálam mi van,azt hisztek amit akartok, ez a másik oldal. Elkezdtünk beszélgetni a 17ről, hát nálam perpill ilyen. Lehet újraraknám semmi gond nem lenne vele, lehet újra is teszem, mert ezek szerint akkor nem kéne, hogy gond legyen vele...
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #5950 üzenetére
Van most a galériámban 576 kép. Ne így görgesd így nekem is ok thumb viewnál nem lehet normáisan görgetni, ott nagyon laggol. Továbbá amit írtam email értesítésnél.
Hívás feloldásnál szintén akadozik, hívás kezdeményezésnél nagyon sokat gondolkodik amíg feldobja a SIM választót. Ébresztő kikapcsolásnál a swipe is akad, whatsappnál amikor elküldök egy üzenetet 2-3secre kifagy a billentyűzet nem lehet újra gépelni ésatöbbi....Újraindulástól sajnos nem gyógyult meg.
Szerencsés vagy és irigyellek, hogy nálad minden rendeben van vele. -
mclane_
aktív tag
Dettó ugyanez a gondom. Teljesen használhatatlan a geléria 17alatt. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a 15volt eddig a legjobb.
Hiba még pl: ha jön lelévlőr értesítés és zárképernyőn lehúzom az értesítő sávot, rákoppintok az értesítésre kb. 4-5sec mire betölti az email appot, 15nél gyorsabb volt.
Általánosan igaz ez a lassulás, ha lenne időm visszatenném a v15öt, mert tényleg idegesítő lett az egész teló napi használat alatt.(Full wipeal tettem fel mindent, nem is frissítettem).
Viszont memóriakezeléssel nincs gondom, ugyanolyan mint 15alatt.Jut eszembe: push nálam is kínlődott, le volt tilva a hozzáférés mobilnetnél, illetve ami még megoldotta az az, hogy töröltem a fiókat, majd újra hozzáadtam, utána jó lett.
-
mclane_
aktív tag
Halló!
Mass storage módot, hogy lehet elővarázsolni a telóból? Melóhelyen letiltották az gépek USB portját, de mivel sok fényképet a telóval csinálok ezért be kellett kapcsolnom a PTP módot. Most felcsatlakozáskor MTP-t és PTP-t lehet választani mass storage módot meg sehol nem találok.
Leszedtem egy zipet flasheltem twrp-ből de nem segített.... -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #5794 üzenetére
Pofásabban néz ki, kicsit máshogy kell hesználni, igazából csak nekünk új, többi telón már lassan fél éve ez van, mi kaptuk meg csak most.
Full wipeal backup nélkül újraraktam mindent, Galéria még minig kula, más probléma nincs vele. -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #5788 üzenetére
Csak update. Se wipe se semmi. De nagyon nincs hangulatom nulláról telepíteni, de ha nagyon felb*sz lehet az lesz.
Pozitívum:végre új naptár és email app -
mclane_
aktív tag
1 napi használat után elég lesújtó a tapasztalatom, iszonyatosan lassú lett a telefon, és akadozik, taskvltásnál, vagy SMS-nél amikor emoticonra váltok hezitál elég sokat..Idegesítő lett nagyon...
-
mclane_
aktív tag
Nekem is csak rossza tapasztalatom van, a Galéria használhatatlan, van menne 570 kép és képtelenség görgetni, annyira akadozik. Wake lock detectorom nincs, de felteszem, megnézem, hátha nálam is csinál valamit.
-
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #5684 üzenetére
Gondoltam, hogy ezeket fogod írni.
Szóval unroot,ota frissítés, és twrp-ben indult újra, sebaj downladed_rom mappában benne volt a patch, rámentem, de nem tette fel MD5 hibával állt le a telepítés.
B és C verzió per pillanat nem opció, nem tudom magam rávenni, majd talán, ha értelmesebb frissítést is kapunk... -
mclane_
aktív tag
Hát ezt a 17es updatet nem nagyon akarja feltenni, újraindul, install, újraindul és még mindig 15
..
-
mclane_
aktív tag
Custom ROMokkal mi a helyzet? Használ valaki olyat?
-
mclane_
aktív tag
Halló!
Eb*sztam az edzett üveg rendelésemet és Note-ra vettem(pancser). Szóval, ha kell valamiken PM, Nilkin 9H edzett üveg cuccos, 2dbom van. -
mclane_
aktív tag
Sziasztok!
Gyári levelezőprogramot használom a gmailre és a céges levelezésre is. Valamelyik frissítés előtt még úgy működött, hogy ha a cégesről írtam levelet akkor a címzettnél, ha elkezdtem írni a nevet akkor az összes cím felugrott ami tartalmazta az adott karaktereket, tehát keresett a céges címtárban. Viszont mostanában ezt nem hajlandó megtenni csak a gmail-es címtárban keres. Hát elég bosszantó....
Hol kell mit beállítani?
Köszi -
mclane_
aktív tag
Halló!
Durva élményem volt a telóval, kb 3 hónapig volt rajta matt fólia, leszedtem és ledöbbentett, hogy milyen fasza képe van, és most úgy vagyok vele mint amikor először bekapcsoltam.
Úgy döntöttem veszek edzett üveget rá. Ezzel van tapasztalata valakinek?
[link]
Keresőben megnézegettem, de konkrét lineket nem találtam arra amit ti használtok, pedig érdekelne.
Kösz. -
-
mclane_
aktív tag
Azt vettem észre, hogy mostanában a whatsapp mobilnetről nem hajlandó az auto syncre. Azaz amíg wifin minden üzenetet rendesen megkapok, addig mobilneten csak akkor ha elindítom a progit. Mitől lehet ez?
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #5283 üzenetére
"A" navigációs van rajta.
Köszönöm a válaszokat, ezt nem is néztem, hogy egyesével lehet kijelölni.
Ezeket a szuper tempered glass kijelzővédőket honnan rendelitek? Valaki írta, hogy neki levált.
Mondjuk nekem perpill matt fólia van, 2 hónapja rendeltem 7et, de még mindig az elsőt nyúzom. -
mclane_
aktív tag
Találkoztatok olyannal, hogy kiírja a telefon, hogy soka a szemét rajta, majd ő szépen letörli a junkokat. Engedélyezem neki, erre ügyesen fogja és A navigációs szoftver fájljait szépen kigyomlálja, és nyilván innentől kezdve nem is akar működni a progi. Hogy lehet ezt kikerülni, gondolo, hogy ne használjam ezt a gyári appot.
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégi mizéria után újabb gondom támadt a telóval, Úgy tűnik, mintha az Auto-sync nem működne megfelelően, mobilneten láthatóan nem jó, wifin sem tökéletes. Whattsapp üzeneteket pölö nem kapok meg csak, ha elindtom az alkalmazást, gmail rendesen szinkronizál, de céges levelezésem szintén csak manuálisan hajlandó frissteni(gyári email app gmail is meg a céges is).
Van valakinek tippje, hogy mi a kinja?
Előre is kösz. -
mclane_
aktív tag
Akadt egy kis gondom...
Mostanában fogja magát és önálló életre kel a zsebemben, felold a képernyőzár, és elindulnak alkalmazások remekül. Szépen átállítódott a képernyő orientációja és ahol lehet mindenhol elfordul fixen és telefon forgatásával sem változik...
Csináltam egy rebootot, és eltűntek a kapcsolók, időjárás, naptárnézet a kezdőképernyőről, a korábban kigyomlált gomb hangok meg idegesítő kis pittyenések visszaálltak gyári állapotra.
Borzasztóan idegesít. Korábban nem volt ilyen gondom, csak a v15-el... -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #4971 üzenetére
Nálam is van új, MIUI 15.0.0 (Stable Build) a neve, majd otthon wifiről lefrissítem.
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4626 üzenetére
Ez:
[link]
Ez nekem hiányzik, ultimateben volt, mi2sen kb 5-6hónapja van, mi nem kaptuk meg. Állandó vesszőparipámSokat használom és van különbség.
Mint már írtam korábban, nem akarok plusz naptárt, plusz ilyen-olyan programot feltenni, a gyáriak is nagyon jók.
V15: eddig többet fagy mint a V13, kamera app egyszer kifagyott. -
mclane_
aktív tag
Na felhánytam a v15-öt, updater app, twrp, viszont nincs root. Utólag rootolható?
Az a k***a naptár már megint kimaradt... Abból a szempontból nézve, hogy a Xiaomi több telefont ad el Kínában mint a samsung, és a Redmi fogy a legjobban, elég gyengus ez a szoftverfrissítés. -
mclane_
aktív tag
Hali!
V15 frisstés nálatok OTA ment? Telepités után megmaradt a root jog? -
mclane_
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #4516 üzenetére
Aztért szeretem a MIUI-t mert minden van benne. Profi naptár, nagyon jó névjegyzék stbstbstb...
Nem is nagyon használok más programokat csak böngészőt. Jelenlegi naptár sem rossz, de a ráncfelvarrott sokkal használhatóbb.Custom ROMot meg most nem akarok tenni, jó volt az Ultimate is, de a gyári kicsit tényleg kiegyensúlyozottabb.
-
mclane_
aktív tag
Aki sokat jár MIUI fórumra van infója esetleg új ROMról?
Még mindig b*****a az agyam a naptár
Éppen most használom 6 hónapja a telót, és még mindig maximálisan elégedett vagyok vele, igen jó vétel volt. -
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #3866 üzenetére
"A kártya behelyezésekor az internet beállítások automatikusan kerülnek a telefonra, és nem kell állítgatni semmit."
Nekem még ez egyszer sem ment. Minden új ROMnál kézzel kellett beállítani.
-
mclane_
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3725 üzenetére
Egy noname(talán transcend) 32Gb-ost rendeltem ebay-ről, semmi gondom nincs vele.
-
mclane_
aktív tag
Láttátok az új Xiaomi cuccokat? Tervez valaki venni? Én gondolkodom egy MI Boxon. Erre szívesen lecserélni a jelenlegi médialejátszómat, na nem mintha bármi gondja lenne, csak hát igen tetszik
A régebbi változatot ismeri valaki? Milyen?
-
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
Na gizchina szerint lesz 4.4 MTKs SOCra is, kíváncsi vagyok, hogy mi mikor kapjuk meg
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3114 üzenetére
Úgy értem, hogy az ultimate ROM-ban beletette a srác azt az új naptárat ami, kb január óta alapértelmezett az Mi2Sen pölö. A v13as stable-ben pedig még az az előtti verzió van, szóval aki V5öt használt eddig, nem tudja miről beszélek
.
-
mclane_
aktív tag
Ősi téma:navi.
Régebben használtam azt aminek a nevét nem mondjuk ki illetve sygicot, be-on-roadot is kipróbáltam. Tegnap viszont gondoltam, ha már megyünk a nagy városba kipróbálom a Google naviját is. Jó meg, szép egyszerű, de nekem hiányzik belőle az, amit a fent említettek tudnak, hogy többsávos úton mutatják szépen, hogy a köv elágazásig melyik sávok jók nekem, hova kellene besorolni. Megszoktam és szerintem tök jó feature, de a gugliéban nem találtam ilyet. Van benne ilyen? Waze-t is próbáltam, mert jópofa, de abban sem találtam.Új stable ROM milyen?
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #2723 üzenetére
Feleségemnek Mi2-je van és imádja, nem cserélné el semmiért sem. Irigy vagyok rá, mert tényleg egy nagyszerű készülék(1 SIM miatt nem tudnám használni), jönnek valóban a heti frissítések(multilang ROM). Egy apró gondja volt vele, amit egy szoftveres kapcsolóval lehetett orvosolni.
-
mclane_
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #2549 üzenetére
Szvsz spemall pont nem a kókler banda kategória, kettőt rendeltem tőlük, más is vett onnan negatív tapasztalat nélkül.
-
mclane_
aktív tag
Nekem nagyon nem jó ez a 4.3.5ös ultimate ROM,sokkal gyorsabban merül, és tök idegesítő, hogy felöldás után tölti a launchert majdnem 1sec-ig. Irtó idegesítő. Másnak nincs gondja vele?
-
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #2394 üzenetére
Nekem nem hajlandó. Letölti újraindul TWRPben és failed. Töröltem a zipet, újratöltötte és ismét, megpróbáltam telepíteni a zipet, ez a hiba:
Skipping Md5 check: No Md5 file found
assert failed: apply_patch_check("/system/media/theme/default/lockscreen
...ahogy nézem nem csak nekem nem ment...
-
mclane_
aktív tag
Ultimate ROMos kollégák nektek a 4.2.23-->4.3.4 frissítést megcsinálta? Nekem nem hajlandó...
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2237 üzenetére
Keresgettem:
[link]
szóval nekünk fityisz van -
mclane_
aktív tag
Márpedig a Hongmi WCDMA alá van felpakolva ez a ROM, azaz rossz helyre tették fel? 1Sből miért tennék fel a stable 8.0-át és a 9.0-át is. Vagy mi már le is vagyunk szarva, nincs is több stable
Kicsit érdekes ez a dolog...Más. Valaki keresett lockscreet notifiert korábban: [link]
-
mclane_
aktív tag
A korbbi stable ROMokhoz képest nekem úgy tűnik, hogy sokkal halkabb a csengőhang ultimate ROM alatt, háromnegyed hangerőtől lefele szinte nem is lehet hallani. Lehet ezt orvosolni anélkül, hogy a stable-t tennm fel?
-
mclane_
aktív tag
Idegesít ez az ultimate ROM, folyamatosan felzabálja a memóriát, nap végére 2 futó appal már piros a kis szalag és van 20M szabad, csak újraindítás oldja meg. Ez is érdekes, mert 15%on volt reggel, újraindítottam és felment 45%-ra a töltöttség...
-
mclane_
aktív tag
Hosszabb távra tervezek ezzel a Hongmival, min 1 év. Utána meg ki tudja mi lesz. Aki most gondolkodik annak tuti megéri megvárni az a 3-4 hónapot. Erre se kellett többet várni, talán aug. végén harangozták be, novemberben meg már vígan rendeltük a WDCMA-t.
Annyi készülékük van, hogy követni is nehéz, Hongmi2 nem alternatíva, nagyon-nagy lenne nekem, ez az 1S pont jó utód lenne(bár nem tudom mit tud ez a Snapdragon 400, összvissz 2 készülék létezik ezzel), mi3s, mi4, mi3 mini,(jó ezek nem dual simek). Biztos viszik még tovább az olcsó sual sim-es ágat, komolyan fogynak ezek a készülékek. -
mclane_
aktív tag
Hongmi 1S, ua. mint a miénk csak snapdragon 400assal, ugyanolyan áron. Gondolom erre egyszerűbb lesz a frissítéseket megoldani
. Egyelőre csak CDMA verziót írnak.
[link] -
mclane_
aktív tag
Néha idegesítő tud lenni a MIUI. Elfelejtettem, hogy a fényképező mentési helyét hogyan lehet megváltoztatni külső SD kártyára...egyszer tudtam, de most nem találom egy fórumon sem. Valaki? Kösz
-
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
Ja énis
TWRP simn felment miután a kínai cwm-et lecseréltem az angolra. ROM is simán felment, OTA frissítés is szépen végigment, backup működik, visszatett mindent progiktól az sms-ekig. Az új naptár van már benne(nekem új
. Többit meg majd folyamatában, de eddig jó, nincs gondja.
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #1107 üzenetére
Kezdetekben a minidealtől nekem is itt volt 6-7munkanap alatt, csak aztán mikor elkezdték vámolgatni, dobtam őket. Nekem spemallal nem volt gondom(ibuygou-val sem), hamar itt volt, kano mérgelődött neki csúsztak a feladással. Én úgy vagyok vele, hogy kínából jön, minimális kontroll alatt, ha ideér 2 hét alatt az is jó
Negetív példa a fostos merimobiles....1 hónap alatt, állandó időhúzással ért ide a teló, a pluszban rendelt szilikon tok nélkül, aztán még a paypal dispute miatt háborognak..Szóval ki kell fogni a megfelelő boltot.
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #1101 üzenetére
Ácsi. DHL-el itt lesz 5-6 munkanapon belül, azért mert DHLel adják fel még a kis kínai melós nem fogja gyorsabban előkotorni a raktárból becsomagolni és elbattyogni vele DHL-ékhez. Eltart 1-2 napig míg kapsz trackinget és amíg láttni fogod, de amint megvan az első info tuti az 5-6 munkanap, szóval no para.
Másik hsz-edre a válasz: szerintem CPU-Z tökéletes erre, att látod a magok számát órajelét, illetve a kijelző felbontása ami a legjobb támpont, de korábban linkeltünk egy szép hosszú leírást, hogy külső jegyek alapján is azonosítható:
[link]A hogyan kell rootolni illetve ROMot rakni kérdés is rém egyszerű:
[link]
Itt minden szépen le van írva. remélem ezek segítenek. -
mclane_
aktív tag
Volt ezzel a rommal gondod azota? Milyen cwmmel raktad fel? Holnap lehet csinalok egy backupot es kiprobalom. Nem mostanaban lesz stable v6
Volt nalam ma egy jiayu g3s is. Nem azert mert elfogult vagyok,de kellemesebb erzes a hongmit hasznalni, sulyra nagyon durva kulonbseg van koztuk, a hongmi kijelzoje is szebbnek tunt egy kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest