Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
válasz
mclane_ #6541 üzenetére
Csodákat ne várj tőle, nagyjából átlag kínai minőség. A hátlap jól passzol nem akar leesni (pedig sűrűn le kell szednem mert az Ingress zabálja az aksit és cserélgetni kell), nem nyekereg, vastag műanyag. A fémkeret még nem akart lejönni szerencsére, szóval viszonylag masszív, jól összerakott.
Nekem adtak egy fóliát a hátlaphoz (meg egy vákuumos használhatatlan támaszt és egy "24k arany" matricát), ami három hónap alatt átlagos használat mellett elég rendesen össze is karcolódott. Nem tartottam kulcs mellett, általában egy polar pulcsi zsebében magában vagy egy nyakba akasztós puha tokban van.
A gombok sajnos nem fémből vannak, pedig igazán beleférhetett volna az árba. Háromezerért drága de annyian nézték már almás terméknek a telefont miatta, hogy csak ezért megérte, mikor felvilágosítok és látom az arcokon a döbbenetet, hogy ez nem egy túlárazott presztizsszar, hanem egy töredékébe kerülő, a harmadik dzsunkán balra gyártott zsír cucc.
Három kép itt három hónap átlagos használat után.
Ha ilyet rendelsz kérj hozzá több fóliát (ha lehet), mert én nem találtam külön. Fólia nélkül meg nem használnám. Nem tűnik karcolhatatlannak a kemény műanyag ujjlenyomat gyűjtő hátoldal, inkább a fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest