- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Én ezt a típust rendeltem a redmi note-hoz, saját magam raktam fel, majdnem 100%-ig egyenes lett, ha szilikon tokban van, akkor nem is látszik, hogy kicsit ferde, pár tized fok lehet.
Felrakva tökéletes, 99% átlátszóságot ígér a leírás, szerintem igaz is, fóliánál ez sokkal kevesebb, ami rontja a képet, illetve a fóliával szemben ez a színhelyességet se befolyásolja. Nekem nem lett alatta semmilyen buborék, teljesen egyenletesen rajta van a kijelzőn. Tapintást ugyanúgy jól érzékeli, tehát eddig 5-ösre vizsgázott, remélem sokáig fent marad, tartós lesz. Elvileg 9H keménységű, tehát nem nagyon fog karcolódni, a fóliával ellentétben. Én csak javasolni tudom.[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
Ezen nincs kivágva a szenzor helye? Működik a közelség érzékelő?
Akkor mostmá én is megírom, én meg ezt rendeltem
Kiváló, felrakni is baromi egyszerű volt.
Egyébként szerintem csont ugyanaz,mint dominoé, a képeket nézve semmi különbség.Alias: Júzer error
-
Kornel
veterán
válasz -HajTömeg- #5303 üzenetére
De, fent ki van vágva a kamera is, a hangszóró és a közelség érzékelő is, egyben, egy kis téglalap alakban.
-
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
gondolom most már van tapasztalat érdemes váltani a 5.0-ról, 15.0-ra v. inkább 15.0.0-ra. Mi a legegyszerűbb módja? Tömören elég, kell full wipe?
Köszi.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
trebrona
nagyúr
válasz Dominó85 #5311 üzenetére
Igen, de te 15.0-ról váltottál OTA-val. Azelőtt pedig 13-asod volt, ha jól rémlik.
(#5310) Kulbi
Igen, az a legbiztosabb, ha csinálsz full wipe-ot. Utána ha később lesznek frissítések, mehet OTA-val.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Dominó85
addikt
válasz hevizms #5315 üzenetére
trebrona
OTA-n keresztül ment fel a 15.0.0hevizms
A 15.0 nekem csak angol és kínai nyelvű volt és korábban írták mi a 15.0.0-ban a javítás. Na meg sokan azt dicsérték. Mostanában te is kicsit kötözködős hangulatban vagy barátom, amit az itt tapasztaltak alapján maximálisan meg is értek. De nyugi én nem vagyok az ellenséged.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz hevizms #5319 üzenetére
Nincs. (üldözési akármi )
Félreértelmeztem a második kérdést. Sorry.
Sajnos nem tudom mennyivel jobb/rosszabb/másabb a 15.0.0 a 15.0-nál, mert nem sokat volt fent a telefonon. Kb 1 napot használtam, aztán máris jelezte a telefon, hogy még újabb elérhető.* Péter - 06302461862 *
-
hevizms
addikt
válasz herdsman12 #5321 üzenetére
Köszönöm Akkor nem érdemes váltanom,hisz mindkettőre lett orvosság közben
-
gjoe
addikt
Sziasztok!
Melyik verziót érdemes megvenni?
Ezt, vagy az 1S-t?
Mi a különbség a procikon kívül?
Üzemidő, stb? -
Laza...
addikt
Én mindenképpen az MTK Hongmit javaslom, összességében mindenre elég, az üzemideje pedig sokkal jobb.Persze majd úgyis jönnek az 1S tulajok hogy hülyeséget beszélek. Sima Hongmi persze nem volt a kezükben/váltottak 1S-re
(magam lova mindig jobb - nekem nincs okos telóm, csak "sok" volt nálam már, ezáltal én tudok teljesen független/elfogulatlan lenni )
Ugyanakkor jó alternatíva még a ThL 4400 is, kicsit ugyan gyengébb, de az akksija most áll 56%-on, 6,5óra kijelzőidővel. Brutál Hamarosan lesz blog is róla)
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
gjoe
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Akor mtk-s lesz! -
doongoo
addikt
Belső tárhely kicsit nagyobb az 1S-ben ill. a GPS ott brutál jó, míg az MTK verzióban "csak" simán jó. Nálam használatban a mindennapokban az 1S gördülékenyebb, de ennek ára az akksiidő. MTK-s abban jobb kb. 30%-al, bár amióta újrahúztam az 1S-t, azóta ez is egész baráti lett.
-
gjoe
addikt
válasz doongoo #5335 üzenetére
A gyerek lenovo A660-a cserélődik erre.
Egyszerű játékokat játszik csak rajta. A legfontosabb paraméter az üzemidő.Ha nálad van mindkettő típus, akkor csinálhatnál egy akku tesztet. 30% különbség elég nagy. Ha csak 10% lenne a kettő között akkor nem gondolkodnék, megvenném az 1s-t! Annál is nem a proci, hanem a 8GB a csábító.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Tettem fel annó ide 130db MTK-s Hongmi üzemidős screenjeit. Be is linkeltem, de telefonról vagyok. Keresd meg a linket és ott minden szituáció megtalálható (0,5-2,5 napos üzemidők, mobilnet, wifi, zene, videó, kamera használati variációk, 2-6,5 órás kijelzőidőkkel).
* Péter - 06302461862 *
-
Kulbi
aktív tag
Tegnap rányomtam az OTA frissítést, persze megdöglött a teló. Utána még volt vmi recovery, ahonnan felment a 15.0.0. A rendszer azóta megy, újra jó gyors lett a teló. Most fel akartam rakni a TWRP-t, de nem megy. Ill. a rekovery-ben először egy döglött android van piros felkiálltó jellel, utána azért megy.
Mi lehet az oka, hogy TWRP nem akar felmenni?Köszönöm.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
trebrona
nagyúr
-
Kulbi
aktív tag
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Szeretnek tokot venni ilyet
de kiprobaltam, hogy ha letakarom az erzekelojet az elso kamera mellett, akkor azt irja ki, hogy misuse mode, es nem mutatja, hogy ki hiv csak miutan levettem a takarast...
Nalatok is igy van?
Es pont amitt szeretnek ilyen tokot, hogy ne kelljen kinyitnom hivasnal.jah, sima hongmi red rice-om van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Felment a 16-os frissítés, eddig semmi különlegeset nem tapasztaltam, hacsak azt nem, hogy nem tolja az arcomba reboot után, hogy data usage warning.
Nikitaa7:
Ez kikapcsolható a Settings - Display - Prevent pocket dials részen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #5343 üzenetére
A közelségérzékelő problémája hívás közben tesztelés alatt. Eddig (egy hívás) jónak tűnik. Az autómata fényerő szabályzás még mindig hajlamos a világítást lenn tartani.
Xiaomi 13T
-
Nikitaa7
tag
válasz herdsman12 #5344 üzenetére
Oh, koszonom! gondolom ez a pocket dial lesz na ki is probalom.
-
-HajTömeg-
őstag
Azt be lehet állítani valahol,hogy ne mutassa,hogy kijött egy frissítés?
Állandóan feldobálja,hogy frissítsek 15-re.Alias: Júzer error
-
MODERÁTOR
-
xhege
veterán
válasz -HajTömeg- #5347 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
herdsman12
őstag
válasz Viktor0610 #5343 üzenetére