- Google Pixel topik
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
metalstorm #244 üzenetére
Bőven jó ez a 12X, egyedül 1 tagnak van csak nyűgje szinte minden téren, nem is értem miért nem ad már túl rajta.
Esetemben jó üzeidő (nem kér a nap felénél töltőt), kategóriájához mérten remek kamera (tény, egy 3x optikai zoomkamerát kaphatott volna, ennek ellenére a 2x digitális is használható, ha nem a pixeleket keresi a tulaj), pörgős rendszer (igaz a frissítésekkel hadilábon áll, jelen pillanatban Augusztusi szint, a fejlesztői ROM valszeg jobb helyzetben van) és kompakt méret, bár én megszoktam a nagy méreteket, pláne hogy nekem emellett egy P40Pro is van.. Mi más kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Sorozatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Hardverben erősít a Tab Active5 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged