- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
metalstorm #244 üzenetére
Bőven jó ez a 12X, egyedül 1 tagnak van csak nyűgje szinte minden téren, nem is értem miért nem ad már túl rajta.
Esetemben jó üzeidő (nem kér a nap felénél töltőt), kategóriájához mérten remek kamera (tény, egy 3x optikai zoomkamerát kaphatott volna, ennek ellenére a 2x digitális is használható, ha nem a pixeleket keresi a tulaj), pörgős rendszer (igaz a frissítésekkel hadilábon áll, jelen pillanatban Augusztusi szint, a fejlesztői ROM valszeg jobb helyzetben van) és kompakt méret, bár én megszoktam a nagy méreteket, pláne hogy nekem emellett egy P40Pro is van.. Mi más kell?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régi jó hardver, kezes méret és ügyes kamerák tolják ki a középkategória határát.
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest