- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
Fandango #968 üzenetére
Én csak dicsérni tudom.
256 Gb tárhely bőven elég, szép fotókat lehet vele készíteni, bár sötétedéskor akadnak problémák.
Hardver elég erős, nagyon ritkán döccen meg, amúgy minden azonnal történik.
Gyári rom-mal nyomulok, nem volt kedvem cserélgetni.
Ami óriási előny, az a töltési sebesség. Rádugom töltőre, kicsit jövök megyek és már 100%. Brutál gyors. Ha egyszer cserélem, az biztos, hogy olyan telefon lesz, ami szintén tud legalább 120W töltést. -
user26
senior tag
válasz
Fandango #968 üzenetére
Szerintem, a pocof3/mi10T Pro után a következő olyan modell volt ami 10/10. Tudja amit kell, ott van amikor kell. Hardverikusan nagyon erős a mai nap is. Nekem is már csak tartalék modell, nincs szívem megválni tőle, számtalan custom rom -t teszteltem rajt, és egyéb dolgokat. Fényképezés, videózás számomra sose volt prioritás, de elég szép, éles képeket lehet vele készíteni, különböző közösségi platformra, vagy a családi albumokba helyt áll. Decemberben ígérték a HyperoS 2.0 -t A15-el, még semmi sem jelent meg ebből, ellenben custom rom akad A15 -el, aktuális januári/februári android biztonsági szintel. Azt hiszem, hogy az EEA gyári verzió HyperOs 1.0.16.0 -nál tart, amit február 5. -én jelent meg, (Azt hisze, most lesz/van vége a kínai ünnepnek, figyelünk, esetleg most meg jelenik-e a hyperos2.0 -rá, nem tudni persze, de ezt rebesgetik....)
Xiaomi 14 -el összehasonlítottam, amikor még az meg volt, sebességben látszott minimális különbség, de a szürke hétköznapi dolgokban semmi. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma 200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest