-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Szerintem is jó képeket csinál,
A punnyadó tigris 200Mpxl -
kigyi_23
addikt
Én is megpróbáltam mindent még az OTA update-et is letöltöttem simán amit utána kiadtak, de semmi esély a frissítésre. Arra is hibát ír, de még csak értelmes hibakódot se dob, hogy tudná az ember hol tudna valamit mókolni, hogy bevegye a gyári frissítést. Nem tudom mit rontottak el, de kiadhattak volna rá valami hotfix-et biztosan van megoldás csak csesznek rá. Én azt mondom amúgy, hogy kérd meg a nyitást, mert akkor ha rászánod magad nem kell a 168-ra várni
-
user26
senior tag
Szia, próbáld ki, hogy a régiót Svájcra állítod, akkor leszedheti, és települ.
Olvastam olyant is, hogy ha régebbi verziód van, és az aktuális legfrissebbre szeretnél kézzel frissíteni, akkor ha nem megy "egyből", szedj le olyan ROM -t, ami a használtnál újabb, de nem a legfrissebb. Szóval "lépcső" szerűen... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Revolut
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest