- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsonti
csendes tag
válasz
viragdani01 #85 üzenetére
Ez jó hír. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi
-
<Adamsky>
nagyúr
"No go valamiért?"
... én a vezetékmentes töltés kihagyása miatt húzom a szám. Plusz egyre jobban elbizonytalanodom azzal kapcsolatban, hogy jó lenne-e nekem a Miui (utoljára talán 5-öst használtam ...). Sok rosszat hallani a rendszerről (is).#91 Graphics
"Ezzel a felszereltséggel sajnos nem kapok mást."
Igen, ez a baj, hogy megy a cigánykodás. Apróságok (5.2-es bt., vezetékmentes töltés) maradnak ki - van akit nem is zavar - de van aki éppen emiatt kényszerül feljebb lépni, pedig az igazán drága cuccokra (sok / periszkópos kamera) semmi szüksége (én ilyen vagyok) -
rdt89
addikt
válasz
Viktor0610 #97 üzenetére
De a Honorba Snappdragon van, szerintem Kovaratis arra gondolt, hogy a Huawei a Kirin procikat mennyire jól optimalizálta. A 8Gen1 egy sz.r mindehol.
-
Kovaratis
senior tag
Visszasírom a Kirin procikat, és a Huawei optimalizációt....
-
Silenzio
addikt
És mi a helyzet a 12X-szel? Jóval olcsóbb. Mi a különbség? Elvileg a 870-es SOC, nem? Cserébe kevésbé melegszik és tovább bírja az akku. No go valamiért?
-
válasz
Donki Hóte #92 üzenetére
Hazudtam, 158, csak már nem akartam újraírni.
Ha ez akkor nem jön, akkor Realme-m lenne.
-
-
Ezzel a felszereltséggel sajnos nem kapok mást.
Amíg a középkategóriás cuccokra szarnak, nincs sok választás. Egyedul a Nothing lenne, vagy Realme.
F3-asom volt, 72-ért eladtam, 150-be vettem egy F4 GT-t. (12/256)
870-es se volt rossz, de egy picivel több kameras kepessegre vágytam.Nem szeretek váltogatni, de ez best buy volt.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Erre fel saját kinai piacra kiadtak az erősen javitott kiadást ,itt meg maradt a selejt ."
" ... amcsiknal telefonostul eggyűtt dobalták volna bele őket az oceánba "+1
Jó lenne, ha az EU-ban erre (is) odafigyelnének és nem csak az uborka görbületével - ill. a hozzá hasonló "fontosságú" ügyekkel - foglalkoznának.
Ez egészen konkrétan a fogyasztó tudatos megkárosítása. -
-
gazdi40
csendes tag
Sajnos ez nem meglepetés.Az egesz 12 sorozat ilyen és a xiaomi tudta is ezt .Erre fel saját kinai piacra kiadtak az erősen javitott kiadást ,itt meg maradt a selejt .Az igaz ezt is csak itt tudták eljátszani mert szerintem az amcsiknal telefonostul eggyűtt dobalták volna bele őket az oceánba .Az igaz nekem is ez volt az utolso telefonjuk amivel be tudtak palizni. Meg nagy igazság amig öntik a pénzt bele és nincs ugymond nevük addig gyartanak telefonokat ,utanna csak a selejtet
-
szaszimi
tag
eleg barati aron jutottam egy realme GT2 Pro 12/256 modellhez, es abszolut elegedett vagyok vele. 3 nappal azelott, hogy ez a telefon hozzamkerult, egy Oppo Find 5X Pro volt, de annak az aksija gyorsabban merult mint a Titanic, szoval azonnal visszakuldtem a boltnak. ebbol a realmebol kijon 7+ ora kijelzoido, nem forrosodik vorosizzasig se hasznalat se toltes kozben. igaz, az csak 65 wattos, de plusz-minusz 10 perc a toltesidoben nekem aztan total nem szamit. anno neztem a Xiaomikat is ezzel a 8 Gen1 procival, de mindegyiknek fos aksiidot irtak, minden tesztben, pedig abszolut benne voltak a lehetseges opciok kozott.
-
thboxx
aktív tag
Hát igen. Csak a baj az, hogy valahogy egy SD7xx szériával szerelt készülék sem (nem csak Xiaomi...) akarja megkapni pl a Qi töltést... IP védelem itt-ott már van... én egyébként ezt a 60-120-200-xxxxxx W töltést sem erőltetném. Legyen bele 6-7k akku és kész. 1-1,5 vagy akár takarékos üzemben elmenne 2 napot a telefon. Ja hogy 180g helyett lenne 240g... ÉS? Ha dupla annyit menne el... plusz az akku se olyan ütemben amortizálódna a kevesebb töltési ciklusból adódóan... De hát van kéz... meg az a bizonyos bili...
-
domerator
veterán
Ez a telefon 400e? Ilyen kamerával, idegesítő szoftverrel, hibásan működő szenzorral...stb???
Megnyugodtam... nem drága az iPhone...
(12 mini ugyanilyen geekbench értékeket tud)
-
leslien
nagyúr
akkor ettől jobba a Sony Xperia 1 IV akciója is .. legalább az nem merül le...
-
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Realme is melegszik, de a közelében sincs a Xiaomi 12 szériának(12X kivéve) Persze nincs varázslat, csak egy k.rva nagy hűtő felület, de legalább a Realme tett ellene.
-
-
giroud199
senior tag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Viszont a legjobban a Xiaomik melegednek....
-
-
-
A Xiaomi 12-es szériája tökéletesen mutatja a Snapdragon processzor fejlesztési zsákutcáját. Az egyetlen vállalható modell a 12X, ami nem melegszik, tartja a teljesítményét, jó üzemidőt tud. Ja, abban SD870 van.
Az SD888 és utódai túlzott hőtermelését csak az aktív hűtéssel rendelkező gamer telefonok képesek kordában tartani. Oda jutottunk, hogy egy erős középkategóriás telefon nagyságrenddel használhatóbb mint egy aktuális csúcs Snapdragonnal szerelt készülék. -
Hihetetlen, hogy a 11T Pro melegedési és gyors merülési problémái után ugyan olyan gyorsan merülő és melegedő felső és csúcskategóriás telefonokat adnak ki sorozatban. Mi van ezekkel?
Ráadásul 350 ezerért egy nyomorult ip védelmet se adnak a telóhoz????
A középkategórián felül már rá se érdemes nézni a xiaomi telókra lassan.... -
Zsonti
csendes tag
válasz
viragdani01 #40 üzenetére
Köszi az cikket, jó lett. Viszont a kérdés ami sokak fejében motoszkál, lesz Xiaomi 12x teszt?
-
embe
nagyúr
Egy túlárazott szar lett ebből.
-
giroud199
senior tag
Sokra megy az ember a 8gen1-el ,hogyha 5 percet nem tudja terhelésen használni... ezt a soc-ot nem is engedném beletenni a készülékekbe
Mindenki tudja mennyire melegszik ,erre a Xiaomi szokás szerint telibe k@kilja a felhasználót és normális hűtés nélkül beleteszi egy 500k-s készülékbe... egyre viccesebb banda -
törölt tag
Xiaomi majdnem félmillióért, telerakva idegesítő kompromisszumokkal?
nevernevernever
Ennyiért iPhone 13mini, kifutó akcióban. Köszi.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
viragdani01 #40 üzenetére
köszönöm. (a cikk végi verdiktet olvastam csak)
-
Gaabbaa
aktív tag
kb 2 hónapja vettem 11T pro-t.... snapi 888, tök jó kamera, 256 tárhely, 8gb ram, 120W töltő, 4 hangszóró, 5000-es akku, IP53, nem melegszik..... egyszóval szinte hozza, talán jobb is mint a 12 pro.... éésss....180K huf volt....
Nem is értem mit akarnak ezzel....
-
DS39
nagyúr
biztos nagyon jó az embereknek a 66W / 120 W-os töltés, de az aksi élettartamának nem tesz jót. még hamarabb degradálódik, mint amúgy.
persze ha abból indulunk ki, hogy 2 évente cserélnek az emberek telefont, akkor mindegy, de ugye egy Apple és most már a Samsung csúcstelók is 4-5-6 évig támogatottak, nem feltétlenül kell azokat cserélni.
-
Silenzio
addikt
válasz
dilajoska1 #52 üzenetére
Hát, a nyári fényárban szenvedős tud lenni a Keleti előtti téren ücsörögve, de ilyenkor legalább jogosnak tűnik a jólismert magyarkodó kérdés: "Minek ment oda?"
Amúgy néha az iPhone 13 után is ledöbbentem, mennyire jó a képe. Főleg, mikor beizzítottam a Diablo Immortalt.
#53rdt89: De legalább nem lehet szidni egyik gyártót sem (pl. Apple, Samsung), hogy túlárazottak a telefonjai, mert mindegyik 330-350 e. közé lőtte be a legolcsóbb csúcsmodellt.
-
rdt89
addikt
Azért ilyen trehány a Xiaomi, mert kiesett a Huawei. Azok igen ráléptek mindenkinek a nyakára, ha nem szankcionálják őket top 1 lett volna, bár nálam még mindig a top kategória, főleg, hogy a P40 Pro 90-120 ezer forint között mozog, s még mindig a top kamerás kategória, sebessége és üzemideje is kiemelkedő mai napig, csak ugye az a fránya szankció. Pedig innovációban is kiemelkedő volt, mostanra meg csak próbálnak fennmaradni. A P50 Pro már Snapi procis lett, 5G nélkül. Nagyon elkényelmesedtek a telefongyártók mostanában ez a helyzet, csak az árakat tudják emelni, de alig tesznek bele erőfeszítést, csak épp, hogy frissítenek kicsit. Na de ez már nem ide tartozik.
-
dilajoska1
őstag
+1 a Mi 10t Pronak 🙂. Nagyon jó kis telefon és Amoled után sem zavaró hogy IPS. Sőt jobban is szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igényes megjelenés, jó összeszerelési minőség, szép kijelző, erős hardver. Csak épp nem tudja kihajtani magát, mert percek alatt túlmelegszik, az akku pedig lemerül.
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest