Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Újabb Redmi Watch 5 érkezett
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Íme az új Android Auto!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
válasz Richie86 #1800 üzenetére
Én nemrég vásároltam és "laktam be" a telefont. Korábban is Xiaomi telefont használtam, így adta magát, hogy az új is ilyen legyen, ár-érték arányban még mindig jó választásnak tartom. Szempont volt, hogy egy kézzel kényelmesen használható legyen, így a telefonok nagy része alapból kiesett. A Samsung menürendszere nem tetszik, így azokat csak érintőlegesen néztem meg. Ajánlották az S21-et, de úgy voltam vele, hogy de egyrészt az már egy két éves telefon, másrészt drágább is lett volna, mint a Xiaomi 12-es.
Xiaomi 13-ast nem akartam venni, mert ott már szerintem erősen borul az ár-érték arány.
Én kifejezetten kedvelem a MIUI-t, semmi problémám nincs vele, bár az is igaz, hogy hatalmas igényeim sincsenek se a grafikus felülettel, se magával a telefonnal kapcsolatban.
A telefon eddig csak töltéskor melegedett, használat közben nem, bár az is igaz, hogy nagy igényű programokat, játékokat nem futtatok. Nekem úgy tűnik, hogy talán jobban merül az akkumulátor, mint az "elvárnám", de aztán józanul átgondolva, be kell látni, hogy ez a hardver bizony fogyaszt.
Mint utóbb írtad, nem fogsz cserélni, de talán másnak is jól jöhet ez a fenti pár gondolat a telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest