Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
szerintem nem érdemes cserélni, kivéve ha nagyon minimális költséggel tudod megoldani... annyi pluszt nem ad... szerintem még egy darabig el lehet játszani a 4830-al is és ami nagyon hazavágná, az szerintem a 4770-en se menne sokkal jobban... 1-2évig még az a 4830 is kártya marad szvsz...
-
mephi666
nagyúr
vagy randomra csinálhatnának tetris-fan doboztervezők mindenféle formájú dobozt és a raktárosok legalább nem unatkoznának munkaidőben, hanem szórakozás lenne nekik megpakolni kézzel a raklapokat
pl: "xxxxxx cég tetris kedvelő raktárosokat keres 3műszakba, havi nettó 100ezer hufért"
-
mephi666
nagyúr
na meg a gta4-nek
az első képnél azt hittem h mellőzik az X-alakú dobozt, de aztán lejjebb tekertem... ez a logisztikusok rémálma lehet
fura így, hogy jönnek sorba a refórajeles kártyák, de az élelmes vásárló majd tájékozódik 100helyről, hogy melyik gyártó kártyájában átlagban mekkora tartalék van... aztán majd jönnek később a 2-3%-os oc-vel megáldott tuningkártyák 20-30dolcsival drágábban a pistikéknek (esetleg 2giga rammal meglökött verziók)
így kell ezt csinálni... futtatni kell a szériákat ezerrel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest