Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Mind2 belső klasszul néz ki.én nem vagyok a 2 szin es annyi elv híve.neon meg kell.nemhiába árulják a ledes ventiket sem.
Ha már letisztult akkor az antec nvidia fája még völt egy srác nem ugrik be a nickje most fekete corsair gyári vizhutessel high end gép.na az a fája letisztult.De ebbe a házba hová rejtesek kabeleket mikor hivatalosan nincs is menedzsment benne ami nem látszik már pedig sok kábel van ám...azokat mind én dugtam el. A harisnyazott vilagitosokat meg mer dugnam el?az a lényeg latszon hogy világít,színes....
Na ez az 19k ez az xdl meg 5k volt.ne várjunk már azonos minőségét....hol kapni 5e.ert olyan házat amin 2 usb3 van elől??
Milyen tyukbeles stílus?? Lathatatlanna kéne tennem a kábelt vágy mi..:-D....az a lényeg latszon vilagitson minnél jobban minnél több szinbe....sőt azóta oldalra narancs ledes ventit raktam es ha tudnék rózsaszín harisnyat szerezni azt is beraknam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest