Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Techmoan" azért elég minőségi dolgokat csinál, így nem biztos, hogy még felsorolva se érték volna utol.
Nem csak sok fajta van, de sokan is "hamisítják"(utánozzák) és egyik szarabb mint a másik.
Nagyon szeretem a "csak egy kábel" hozzáoszlásokat, végül is csak 1 kábel miatt nem tudod értelmesen tölteni az eszközöd, vagy csak egy kábel miatt nem visz át adatot, csak egy kábel miatt nincs gyorstöltés, stb.WSKEN-nel nagyon nem lehet melléfogni. Értelmes minőség mind kábelből, mind csomagolásból, támogatja mind az adatátvitelt, mind a gyorstöltést gond nélkül. Tényleg az az egyetlen idegesítő dolog benne, hogy nem lehet fordítva rádugni, a aszimmetrikus kialakítás miatt, és kb. eddig ennyi gondol volt vele, 1 év alatt.
@Sword: USB-C már nekem is hiányzik, nagyban segítene a kábel problémámon. A vékonyításnak az lenne az ára, hogy a mágnes túl gyenge lenne és könnyeben leesik, most is az a "gyenge" pont, a kábelvég fél kilót simán megtart.
-
Sword
őstag
De, taszítja.
Legalábbis a WSKEN, nekem van két kábel is, lightning és micro végekkel.Vannak gagyi kínai koppintások (WSKEN is kínai ha jól tudom, aliexpress a fő terítő helye, talán máshol nem is lehet kapni), azok egyrészt megsülnek a fast chargingtól, és azok fordítva is rácuppannak, de azok szimmetrikusak, tehát úgy is töltenek.
Ami nagy probléma, hogy nincs USB TYPE-C, ahogy írták, "underdeveloping". Ígéretet nem kaptam, hogy mikor. Külön a kis pöckök nem kaphatóak, csak zsinórral együtt. A doboz, a kidolgozás igényes, 10/10.
El tudtam volna képzelni vékonyabb kivitelben is, nekem a telefonomból a micro vég eléggé kiáll és irritálja az ujjamat, ahogy egy kézzel fogom a telefont. Ipad Mininél ez nem zavar, máshogy fogom.
Kimértem a töltést, nem csökken a nafta, fullosan tölti, ahogy tölti az eredeti kábel (9v / 1A körül).2 A-s töltést még nem mértem, de megpróbálom. -> 1.68-at láttam a saját szememmel (Note 3 töltés, másik töltővel). Az biztos, hogy a lent elhangzott 1 A-nél többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mágneses kábel okostelefonhoz? Lightning és microUSB egyszerre? Cserélhető fej? Ezekkel a kulcsszavakkal hívja fel magára a figyelmet az új kiegészítőcsalád.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Smart Keyboard Folio 12,9" -Magyar
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest