Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Okospontok

újonc

válasz CB #124 üzenetére

A WSKEN csatlakozója szabványos méretű. A telefonok csatlakozói, kialakításai térnek el egymástól.
    Továbbá amelyik telefonnak gömbölyű a széle, annak valószínűleg a gyári kábel csatlakozója sem fog felsimulni a készülékre. Üdv.

• vicze

félisten

válasz CB #35 üzenetére

"Techmoan" azért elég minőségi dolgokat csinál, így nem biztos, hogy még felsorolva se érték volna utol.

Nem csak sok fajta van, de sokan is "hamisítják"(utánozzák) és egyik szarabb mint a másik.
    Nagyon szeretem a "csak egy kábel" hozzáoszlásokat, végül is csak 1 kábel miatt nem tudod értelmesen tölteni az eszközöd, vagy csak egy kábel miatt nem visz át adatot, csak egy kábel miatt nincs gyorstöltés, stb.

WSKEN-nel nagyon nem lehet melléfogni. Értelmes minőség mind kábelből, mind csomagolásból, támogatja mind az adatátvitelt, mind a gyorstöltést gond nélkül. Tényleg az az egyetlen idegesítő dolog benne, hogy nem lehet fordítva rádugni, a aszimmetrikus kialakítás miatt, és kb. eddig ennyi gondol volt vele, 1 év alatt.

@Sword: USB-C már nekem is hiányzik, nagyban segítene a kábel problémámon. A vékonyításnak az lenne az ára, hogy a mágnes túl gyenge lenne és könnyeben leesik, most is az a "gyenge" pont, a kábelvég fél kilót simán megtart.

• Sword

őstag

válasz CB #35 üzenetére

De, taszítja.
    Legalábbis a WSKEN, nekem van két kábel is, lightning és micro végekkel.

Vannak gagyi kínai koppintások (WSKEN is kínai ha jól tudom, aliexpress a fő terítő helye, talán máshol nem is lehet kapni), azok egyrészt megsülnek a fast chargingtól, és azok fordítva is rácuppannak, de azok szimmetrikusak, tehát úgy is töltenek.

Ami nagy probléma, hogy nincs USB TYPE-C, ahogy írták, "underdeveloping". Ígéretet nem kaptam, hogy mikor. Külön a kis pöckök nem kaphatóak, csak zsinórral együtt. A doboz, a kidolgozás igényes, 10/10.
    El tudtam volna képzelni vékonyabb kivitelben is, nekem a telefonomból a micro vég eléggé kiáll és irritálja az ujjamat, ahogy egy kézzel fogom a telefont. Ipad Mininél ez nem zavar, máshogy fogom.
    Kimértem a töltést, nem csökken a nafta, fullosan tölti, ahogy tölti az eredeti kábel (9v / 1A körül).

2 A-s töltést még nem mértem, de megpróbálom. -> 1.68-at láttam a saját szememmel (Note 3 töltés, másik töltővel). Az biztos, hogy a lent elhangzott 1 A-nél többet tud.

Új hozzászólás Aktív témák