- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Ahogy elnézem ez egy szilikontokos verzió. Azok direkt hosszabbak ennyivel, hogy a tok aláférjen. Ez (ha jól emlekszem) 9, a normál pedi 7 mm-es. Nem is tudom, hogy original Wsken-ben van-e ilyen hosszabb verzió. Ez egy eredeti Wsken normál hosszú. Ezt tuti nem lóg ki.
-
Sword
őstag
A legegyszerűbb, ha írsz a sellernek és megkérdezed. A válasza kötelezi is (ha mégsem, refund).
WSKEN tudja az OTG-t, ez biztos, mert használtam DAC-cal összekötésre.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy ezzel a kiegészítővel működne-e OTG és/vagy Slimport kábel csatlakoztatása (telefon külső megjelenítőre való vezetékes képküldés)?
Szerk:
Illetve most nézem, hogy a linkelt átalakító nem az újabb féle mágneses felületet használja, én meg azért mindenképp az újabbra szeretnék alapozni.Tehát akkor továbbra is érdekelne az OTG és Slimport ilyen mágneses csatlakozós elvű megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
szabzo
újonc
Én innen rendeltem:[link] nem egy nagy áron, ahhoz képest, hogy másnap nálam volt és van rá garom.
Van náluk iphonehoz is, de úgy összességében rengeteg jó cuccuk van.
Üdv, Sz.
-
-
moordavid
aktív tag
Ma meg is jött a postára a micro usb-s változat. Egy Xiaomi Redmi 3-am van, meg egy tonna filléres tok az ebay-ről. Lőttem egy pár képet, engem meggyőzött, tényleg kényelmes használni: cupp és tölt is. Rendelek belőle még egyet, mert kell egy kábel itthonra is (Ez megy a kocsiba)
Az a tok amivel használom pont elég helyet biztosít az alján, az -egyébként tényleg pindurka- töltő bizbaz simán befér, és nem lóg ki.
Tok nélkül azért már más, kilóg az öszképből :-) Viszont nálam nem megy be teljesen az usb csati, kb egy hangyafsznyit kilóg. Engen nem zavar, de miliméter huszároknak lehet nem tetszik majd. Mondjuk, ezért van a tok
Ezzel a tokkal használom a telefont. Sokaknak van ipaky tokja, azzal is megnéztem simán befér-ápol-eltakar azzal is :-)
[ Szerkesztve ]
"Like tears in rain."
-
Sword
őstag
válasz
Okospontok #118 üzenetére
Köszi.
Megyek venniThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz
Okospontok #118 üzenetére
Köszi, de nekem nem kábel kéne, azt adnak a telefonnal is
X Cable Mini 1-es szettem van, lightning és micro csatikkal, de jön az USB C-s telefonom, abba kéne dugesz, amit a Mini 1-es kábellel tudnék tölteni.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
moordavid
aktív tag
A cikkben, ha jól látom egy XIaomi Redmi 3valamelyikbe van bedugva a kábel és a csati?
"Like tears in rain."
-
vicze
félisten
Nem...
@CB: Semmi ilyesmi. Tényleg olyan nehéz ezt elképzelni? A telefon alja úgy van GYÁRILAG kialakítva, hogy szöget zár be az micoUSB csatlakozó síkjával... Semmilyen csatlakozót nem tudsz tövig benyomni, mert a kíjebb lévő káva megfogja.
Egy USB kábelnek nincs leváló feje így annál tök mindegy, de valaminél, ami folyamosan benne van, nem működik.Könyörgök ez egy Nexus 6 sokadszorra.
-
vicze
félisten
-
dlaj
őstag
Amit ezen a képen látok, az egyszerűen nincs normális beledugva. Az eredeti WSKEN csatlakozó aljzata csak nagyon nehezen megy a helyére, de akkor elég stabilan benne is van.
Arról a bizonyos elállásról, már minthogy nem illeszkedik elég szépen a telefon kialakítása miatt, itt van egy kép. A bal oldali telefon a volt Cubot H1-esem. -
Okospontok
újonc
Igen, igaz, fontos ez. Ha egy kicsit ferde a telefon éle a csatlakozó nyílásnál, azaz nem zár be 90°-ot a csatlakozó, nincs síkban a telefonnal, akkor még annyira nem veszélyes, se kinézetre - főleg, ha pl. szilikon tokban van a telefon, mert akkor annyira nem zavaró, ha egy kicsit eláll - és se biztonságra nézve, mert akkor is benne marad a csatlakozó. Köszönjük a kiegészítést.
És igen, van olyan telefon, amihez nem tud teljesen csatlakozni a csatlakozó, de ez nem biztos, hogy a csatlakozó hibája, mert ilyen a kialakítása a telefonnak. Ha nem jó valakinek, akkor mi vissza is vesszük 14 napon belül. Üdv.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz
Okospontok #116 üzenetére
"A WSKEN mágneses kábel kompatibilis valamennyi microUSB-s eszközzel"
Nem kompatibilis mindegyikkel, max működik vele, de sokból használhatatlanul kiáll, pont mint a korábbi verzió, az új verzió pont ugyan így eláll, ha nem megfelelő a telefon kialakítása.
Igen a képen teljesen be van dugva!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
kakukkmarci #105 üzenetére
Kiegészítésként még annyit:
Amikor rendeltem a kínait, itthon még nem találtam hasonlót sem.
Kipróbáltam, megy vele a turbo töltés is, igaz, ezt mindkét felé fordítva csatlakoztathatüó, de csak egyik irányban van gyorstöltés, másik felé fordítva csak normál módon tölt.noob... rooter... geek
-
Okospontok
újonc
Tegnap este válaszoltunk a webshopunkba érkezett üzenetedre miszerint a küldött linken a kiemelt felsorolás azokat a gyártókat sorolja fel, amelyek telefonjainál előfordulhat USB-C típusú csatlakozó, melyhez a microUSB csatlakozó nem megfelelő.
A WSKEN mágneses kábel kompatibilis valamennyi microUSB-s eszközzel, így a Te készülékeddel is.
Bízunk benne, hogy nálunk vásárolsz. Így van támogatásod is. Üdv, Okospont. -
shiftac
aktív tag
Kár hogy nincs belőle Type-C 56K Ohm-os rezisztorral, ha lenne, szerintem bevállalnék egyet.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
vicze
félisten
Még mielőtt bárki is ilyet venne, arra figyeljen, hogy a microUSB-s éle a telefonnak teljesen sík legyen és 90fokot zárjon be, a csatakozóval, különben eláll a telefontól nagyon zavaró rémékben (pl. legtöbb Moto/Nexus 6). Ugyan ez igaz a nagyon lekerekített oldalú telefonokra, ez mindenképp gondolja át ha valaki ilyet venne, különben nagyot fog csalódni.
-
MrT
csendes tag
Ez használható Lenovo telefonokhoz? (S8 A7600) Mert a kínai weboldalán azt írja hogy " Not for below celphone: ... /felsorolás/ " és felsorolásnál ott van a Lenovo márnanév is. Link: itt
-
Sword
őstag
válasz
Okospontok #111 üzenetére
Type-C ügyben van pontosabb infótok, mint amit a plebsnek árul el a WSKEN?
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
-Skylake-
addikt
Imadlak titeket. Mikor telefont kell venni, akkor senkit nem erdekel, az s7,s7e,i7,i7+ a neptelefonok 300kiloert, de ha kabel kell akkor jonnek itt a linket 2 dollaros alternativakrol ? Meg mindenki irogatja , 5ezerer kurva draga ? Ember egy gyari kabel akar iphone-akar droid kb 7k. Es akkor meg finoman fogalmaztam. Ez fillerbaszas, ha te 2 dolcsis kabellel toltod a telot mer a gyari draga, akkor vegyel olcsobb telefont... Csak az vegye magara akinek cimeztem
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
kakukkmarci
senior tag
Kínából négyet rendeltem ennyiért, ráadásul a telefonban maradó része kevésbé kiálló, egyáltalán nem zavaró. A turbo töltést még nem próbáltam, ha azt is tudja, és ha meg lesz az ipaky tokom, biztos, hogy én is használni fogom, eddig csak a család használja.
noob... rooter... geek
-
big-J
őstag
3.5-es jack-re nincs ilyen magneses megoldas? Hirtelen nem talaltam alin.
-
vicze
félisten
Nem loptak el semmit. Már rég létezett a termék, a Kikstarter projekt pusztán a pénz lehuzásról szólt semmi másról, mostanra elég tisztán látszik.
Semmi újdonság nincs egyik termékben sem, csak egy nagyon régi megoldás újabb és újabb variációja máshogy találva. Újszülöttnek minden vicc új alapon. -
vicze
félisten
Nem mivel egy sima Kikstarter scam, sose létezett termék.
-
Robynho
tag
Esetleg a Znapsel került már kapcsolatba valaki?
-
WinstonWolf
senior tag
Annyira bírom, hogy most mindenki erre veri, hogy mekkora újdonság... Bezzeg amikor a Sony száműzte a mágneses töltőkábel csatlakozót a Z szériákról, és szóvá tettem, hogy mennyire ostoba lépés volt, engem hülyézett mindenki...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #90 üzenetére
Az ara meg csak egy dolog. Nezd meg alul az ertekeleseket
-
yvsmad
őstag
válasz
Dr.FantastiK #90 üzenetére
Mint írtam: "És az Alma kábelei sem olcsók." Szerencsére van utángyártott töredék áron.
Ezennel visszavonom mindazt, amit az iPhone csatikról írtam, a MacBook-é mágneses csak gyárilag.
Az igaz, hogy könnyen kihúzódik a gépből, ha megrántják, viszont a csati tövénél ugyanúgy megtörik a kábel mint bármelyik legolcsóbb kínai vezetéké és akkor lehet helyette újat venni-
Az iPhone-oké csak kiegészítőkkel. Annyi kacat van már itthon, a többségét nem is én vettem.
A link is a MacBook csatikra vonatkozik. Sorry.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Nekem ehhez nincs turelmem vasarnap ebed elott...ratok hagyom
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
Van itthon iPhone, 2 is.
A troll az, aki nem látott még ilyet, csak mondja a hülyeségeit.
Ugyanúgy mágneses, mint a MacBook-ok, amiről szó volt a cikkben (az is van itthon 1).
A neve MagSafe, keressetek rá.
Ha már egyszer kitaláltak és levédtek valamit sok pénzért, gondoljátok, hogy nem akarnak annyi pénzt visszahozni belőle, amennyit csak lehet?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
Ne etessétek
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
yvsmad
őstag
Gyerekek, iPhone-t még nem látott senki? Már régóta mindegyik mágneses, ez az új "találmány" csak át akarja hozni Androidra azt a megoldást. Egyébként az Alma is hülyén oldotta meg azt, hogy minden generációnak más csatlakozója van, hogy véletlenül se lehessen a régit felhasználni az újhoz. És az Alma kábelei sem olcsók.
Szóval akit érdekel a mágneses kábel működése, praktikussága, kérje meg egy Almás ismerősét, hogy mutassa meg neki. És onnantól nem kell több elméletet kreálni.[ Szerkesztve ]
-
-
Valaki használja S7,S7E-vel + (nilkin vagy más) tokkal? A tok töltő nyílása elég nagy, hogy bele menjen? (eredetit vennék persze, a 10-12 dodósat)
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
válasz
NandorHUN #75 üzenetére
Ez nem töltő, hanem csak kábel a töltő és a telefon között Tehát a töltőtől függ mennyi ampert kap a telefon. Ha 1 amperes a töltő akkor a kábel 1 ampert fog átvinni.
Én a kábelt a telefon eredeti 2 amperes töltőjével használom, amit a kábel még képes átvinni. Viszont pl. 4 amperes töltőhöz (talán tabletekhez lehet olyan) már nem érdemes ezt használni, mert ez a fajta kábel legfeljebb 2,1 ampert visz át. -
-
moordavid
aktív tag
Engem meggyőzött. Sokat vezetek, és mindig új helyekre és a telefonom gps-ét használom. Tény, egy mágnesen "cupp és kész" nem teszi sokkal sokkal sokkal sokkal kiteljesedettebbé az életemet, viszont kényelmesebbé igen: berendeltem :-)
[ Szerkesztve ]
"Like tears in rain."
-
d@vee
őstag
-
válasz
NandorHUN #65 üzenetére
Két évvel ezelőtt egy ismerőssel beszélgettem (aki hozzám hasonlóan Sony telefonos), hogy vett valami 2 dollárért mágneses kábelt a telefonhoz, és azzal tölti, nem kell usb ajtót nyitogatni, nem kopik az usb, nem veszti el a vízállóságot stb.
Ezen fellelkesülve én is néztem az aliexpressen mágneses kábeleket a Z1C- hez. Ismerőssel ellentétben én 12 dollárért vettem WSKEN kábelt. Megjött, használom azóta is. Meséltem az ismerősnek, hogy tényleg király a kábel.....aztán kiderült, hogy neki 5-6 óra alatt töltődik fel a telefon a mágneses kábellel, míg az enyém 2 óra latt. Az ő kábelje érzékeny a telefon mozgatására, ha tölti nem tudja kézbe venni a telefont mert megszakad a töltés, vagyis a mágnes elég gyengén rögzül. Én fel tudom emelni a telefont akár a kábelnél fogva is. Az már csak esztétikai kérdés, hogy az övé egy szimpla műanyagfejes valami (nem akarok gagyit írni), míg az enyém kifejezetten szép kinézetű valami az övé mellett. Ja, és kölcsönadtam neki kipróbálásra, és az ő telefonját is feltölti két óra alatt. Hát ennyit a 2 dolláros vs.12 dolláros "ugyanolyan" kábelről. Aki elfogadja az olcsóbbal járó kompromisszumokat, az elégedett lesz az olcsóbbal is. Azt elhiszem, hogy a 12 dolláros WSKEN mellett lehet kapni valóban ugyanolyant névtelenül 9 dollárért. De kétlem, hogy a harmadannyiba kerülő is pont ugyanolyan.[ Szerkesztve ]
-
dementor
aktív tag
Jó dolog, de vásárlás előtt szétnéznék az eBay-en.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
batai15
félisten
valaki használja redmi note 3 proval ? tok nélkül nagyon kiáll ?
illetve aliexpressrol melyik verzió kell ?[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
Szerintem Zseniális.
-Mert nem a Micro USB kopik.
-Ha elbotólsz a kábelban van egy mesterséges gyengepont a mágnes.
-Tokot amúgy is hord az ember úgy hogy a kiálló mágneses csati rész így egy síkban lessz.
-Ha 5e forint is de megéri az árát mert egy esetleges Micro USB cserénék az egész telót szét kell szedni. Ami nem 5e.
És hát tudjuk hogy mostanság nem elég a csavarhúzó hanem jó ha van hőlégfuvó is. És lehet hogy összerakás nem biztos hogy úgy sikerül.A Baj hogy ez a tipikus nem szimetrikus és az USB OTG, MHL HDMI vezió nincs. Valamint A legnagyobb baj hogy nem lehet külön mágneses csatit kapni.
Báár lettvolna akkór is amikór még a N86, N97, E7, 808pv al rohangáltam...
Amúgy be is rendeltem
Majd osztom a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Számomra egy nagy hibája van ,az a dudor. Ha lenne is rajta tok valószínű hogy akkor is kilógna.
Nem tetszik.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
NandorHUN
addikt
Szép ás jó, de ez most mivel jobb a már eddig is régóta piacon lévő többi ( és OLCSÓBB) mágneses kábelekhez viszonyítva?
Cikknek nem igazán értem a létjogosultságát az Okospontok.hu reklámozásán kívül - bár cikk író biztos nem járt rosszul anyagilag, hogy leírta ezt a pár reklámot.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
vicze
félisten
válasz
kleinguru #60 üzenetére
Jelenleg küldik ki a nem Pro microUSB-seket, semmi más eddig. Még senki se kapta meg 1db valós review-t nem találtam eddig.
@Keem1: Jaja, az lenne. Még jó hogy a Sony Z1,Z2,Z3, stb. nincs ilyesmi.
WSKEN se ezek utángyártásával kezdte, aztán jött a saját.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Ez mint ötlet, zseniális. De az igazi az volna, ha gyárilag ilyen lenne a telók sggén (és nem lógna ki). Akár úgy, hogy mellette meglenne a micro usb is. Végülis egyszerre két port nem árthat
-
kakuk.tamas
addikt
Tök mindegy, hogy a mágnest (töltőt) hogy dugod rá. Nekem is van itthon mágneses töltőm (nem ez a márka), és tölti mindenhogy.
Jah, és Ipaki tokkal nem lehet használni RN2-nél, mivel kicsi a kivágás a csatlakozónál....
És szerintem ez az összes toknál érvényesül, mivel a microusb hosszánál még legalább 2-2 milivel hosszabb (szélesebb) ez a kütyü.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Robynho
tag
hello,
Nekem személy szerint ez, hogy megint egy + kábel, annyira nem jön be..
Ha valakinek segítség lehet, nézzen rá esetleg erre a MuConnect-re egy másik alternatívaként. -
Meridani
tag
Létezik megfordíthatós micro usb is.Már elég régóta használok két Blitzwolf kábelt. Mind a két végét lehet minden irányban bedugni. Este tökéletes
Lazulást még nem tapasztaltam pedig már 3éves a Nexus 5
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
a legjobb márka már fél éve használom, találkoztam már sok koppintással ami téglásította a telefont.
-
Limpii922
csendes tag
Az aliexpressen en meg nem lattam olyan dolgot ami nem fake... egy csipeszt nem vennek onnet
-
Misi1979
őstag
Volt ilyenem még anno i5S-hez, az első kábel fél évet bírt, a második még annyit sem. Egy idő után kb minden második "felhelyezéskor" indult csak be a töltés, majd minden harmadik, negyedik és így tovább.. most direkt kipróbáltam, kb a 10. alkalommal tudtam tölteni a készülékemet. Nem koszos sem a fej, sem a kábel, sem pedig a készülék..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
holozis_HUN
addikt
-
batai15
félisten
én szivesen vennék ilyet,de maga a magneses rész nem okoz kárt? nem karosodik a telefon ? ill mivan ha forditva dugom rá? taszítja az ellentetes pólus?
-
judas13
addikt
Sokan írták már...de én is csak ezt tudom.
3-5$-ért utánad vágják, úgyhogy haladjatok a pélóba ezért az árért!!!😤
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
hitvanyalak
senior tag
Nekem valami régebbi mágneses van és arra mindegy milyen iránnyal csatlakoztatod a kábelt. De az meg a kitüremkedés miatt nem oké nekem.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
CB
senior tag
Sword és vicze1: Köszönöm a válaszokat. Rendeltem is kettő kábelt a mellékelt linkről. Hátha karácsonyra megjön.
Azért ami érdekelt, az nagyjából a válaszokból megtudható. De ha már bemutató, a cikk írójától vártam volna ezeket az infókat.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
vicze
félisten
válasz
csipszikutya #45 üzenetére
Ezt a problémát megoldotta az új generációban az Apple.
-
csipszikutya
senior tag
Sikerült a kutyának össze/betörnie a szekrény üvegét és a telefon képernyöjét mert beleakadt a lába mikor futott a kajáért. Örültem is neki.
Még OFFABB: Macbookon viszont lehetne picivel erősebb a mágnes, mert ha nem óvatosan veszem az ölembe nagyon könnyen kijön... -
Sword
őstag
Jah, Aliról, megjött 10 nap alatt.
Ezen pöttyet meglepődtem, manapság az Edigitalnak is ilyen a sebességeThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Van ilyen már 1500Ft-ért is: [link]
-
vicze
félisten
"Techmoan" azért elég minőségi dolgokat csinál, így nem biztos, hogy még felsorolva se érték volna utol.
Nem csak sok fajta van, de sokan is "hamisítják"(utánozzák) és egyik szarabb mint a másik.
Nagyon szeretem a "csak egy kábel" hozzáoszlásokat, végül is csak 1 kábel miatt nem tudod értelmesen tölteni az eszközöd, vagy csak egy kábel miatt nem visz át adatot, csak egy kábel miatt nincs gyorstöltés, stb.WSKEN-nel nagyon nem lehet melléfogni. Értelmes minőség mind kábelből, mind csomagolásból, támogatja mind az adatátvitelt, mind a gyorstöltést gond nélkül. Tényleg az az egyetlen idegesítő dolog benne, hogy nem lehet fordítva rádugni, a aszimmetrikus kialakítás miatt, és kb. eddig ennyi gondol volt vele, 1 év alatt.
@Sword: USB-C már nekem is hiányzik, nagyban segítene a kábel problémámon. A vékonyításnak az lenne az ára, hogy a mágnes túl gyenge lenne és könnyeben leesik, most is az a "gyenge" pont, a kábelvég fél kilót simán megtart.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
11.11-n megérte megvenni, 10-12 dollár körül volt az eredeti cucc, dupla dugóval (micro + lightning), baromi kényelmes átdugni egyik töltendőből a másikba. Egy töltő kell, 1 kábel, elég döbb dugó (anya rész).
Persze nem biztos, hogy anyagilag éri meg, inkább jó feeling, nem kell feszegetni, nem akarom mindenáron beleerőltetni fordítva a micro-s csatlakozót (csak egyszer, amikor a kis pöcköt erőltetem).
-
Griff55
senior tag
És akkor ez most miért is érné meg?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Sword
őstag
De, taszítja.
Legalábbis a WSKEN, nekem van két kábel is, lightning és micro végekkel.Vannak gagyi kínai koppintások (WSKEN is kínai ha jól tudom, aliexpress a fő terítő helye, talán máshol nem is lehet kapni), azok egyrészt megsülnek a fast chargingtól, és azok fordítva is rácuppannak, de azok szimmetrikusak, tehát úgy is töltenek.
Ami nagy probléma, hogy nincs USB TYPE-C, ahogy írták, "underdeveloping". Ígéretet nem kaptam, hogy mikor. Külön a kis pöckök nem kaphatóak, csak zsinórral együtt. A doboz, a kidolgozás igényes, 10/10.
El tudtam volna képzelni vékonyabb kivitelben is, nekem a telefonomból a micro vég eléggé kiáll és irritálja az ujjamat, ahogy egy kézzel fogom a telefont. Ipad Mininél ez nem zavar, máshogy fogom.
Kimértem a töltést, nem csökken a nafta, fullosan tölti, ahogy tölti az eredeti kábel (9v / 1A körül).2 A-s töltést még nem mértem, de megpróbálom. -> 1.68-at láttam a saját szememmel (Note 3 töltés, másik töltővel). Az biztos, hogy a lent elhangzott 1 A-nél többet tud.
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
-=Starwing=- #34 üzenetére
Ha benne hagyod a kiálló dugasz-aljzatot folyamatosan a telefonban, akkor valóban.
-
-=Starwing=-
tag
Én azt sem bánnám, ha eleve ilyen megoldással gyártanák a mobilokat...
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
válasz
-=Starwing=- #34 üzenetére
Elsősorban nem a leverés megakadályozására van valóban. Ettől még nagyon hasznos tud lenni.
CB: +1
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
CB
senior tag
Azért ez a cikk elég gagyira sikerült. Ezzel az erővel beszúrhattatok volna egy linket az elérhetőségéről, és egy linket a youtube-ról.
Azért egy-két makró képet szívesen láttam volna a csatlakozókról, és mi történik, ha fordítva szívja oda a mágnes. Egyáltalán fordítva odacuppantja a mágnes? Nem taszítja a csatlakozót?
Elég sok fajtája van már ennek a márkának, ezeket be lehetett volna legalább fotó szinten mutatni, mivel lehet találni a neten fotókat.
Milyen a vezeték, hogy bírja a hajlítgatást, stb, stb.
Kicsit többet vártam.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Sebhelyes
senior tag
Egy 2 kilós laptopnál valóban megakadályozza a lerántást az asztalról, de egy 150 grammos mobilnál mi értelme van? Ha megtartja a mobilt a kábelen lógatva, ahogy valaki írta, akkor le is rántja az asztalról...
-
-=Starwing=-
tag
"2.4A Electric current can be allowed..." ha hihetünk a szövegnek
[ Szerkesztve ]
-
-=Starwing=-
tag
Itt van egy, ráadásul két "fejegységet" adnak hozzá...
-
kchris78
veterán
Isszonyat ronda az a valami a telefon alján...
-
5$ esetén venni kell többet.
Szerintem max 3 rendszeres kábellel le lehet fedni a mindennapi ésszerű kábelhasználatot egy átlagembernek.
Otthon, munka, kocsi.
15$-ér szerintem ez a kényelem, ha pedig valamiért normál kábel kell (nagy ritkán), akkor kiveszed a készülékből a csatlakozót.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
helltp
aktív tag
Újnak azért nem nevezném, kb. egy éve volt róla cikk a logouton, akkor rendeltem egyet én is kb 5$-ért.
Előnye hogy nem terheli a folyamatos kábel dugdosás a telefon csatlakozóját, valamint hogy szimmetrikus és ráadásul mágneses így sötétben is nagyon egyszerű csatlakoztatni.
Az a baj vele hogy utána csak a saját kábele lesz jó hozzá, ha azt nem viszed magaddal mindenhová, nem tudod tölteni a telefont, vagy kikaparod minden alkalommal a helyéről (az enyém meglepően erősen tartja magát) és elhagyod azt a pici kütyüt.
Én kb 2 hónapig használtam egyhuzamban, tetszett de egyszer kivettem mert pár napra elutaztam és azóta vissza se tettem.5$-t amúgy szerintem simán megér, de 5k-t biztos nem adnék érte.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
aytukabozs
addikt
Jaja, pont 1 éve jelent meg egy logoutos írás a kábel akkori változatáról.
Azóta finomodott kicsit a kivitel.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Ákkk
addikt
Jó pár hasonlót kipróbáltam ez bevált szerintem megéri az árát igaz eddig külföldröl rendeltem pár darabot de az ár hasonló volt akkor is a szállítási költséggel együtt.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
berek21
őstag
Nálunk fél éve már csak ilyen van otthon. Több fajtája is van a Wsken cuccoknak. Van sima, és visszajelző ledes is. A kocsiban is ezt használom a Vibe Z2 Pro - hoz. Valaki kérdezte hogy megtartja-e a kábelvéget. Ha rácuppantod, akkor a telefon súlyát is megtartja lógatva. A töltési sebessége ugyanaz mint a gyári kábelnek. Aliról rendeltem, ahol a gyártónak külön shopja van. Onnan érdemes.
Épp most néztem, hogy van már teljesen kör alakú is, igaz csak töltésre.
Kasya: Talán most innen a legjobb venni.
http://s.aliexpress.com/yAZvIJvI[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
Jhonny06
veterán
Nálam ezek a cuccokat kapásból ott elbuknak, hogy egy külön felületet kell illeszteni a telefonba. Én 3 adatkábelt használok (otthon 1 beépített töltésre, 1 külön a gépre való csatlakozásra és 1 a munkahelyen), tehát vagy mindegyik kábeled ilyen (és az kurva drága), vagy semmit nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Nekem ugyan nem wsken gyártmányú van, de olyan lassan tölt hogy azt szinte képtelenség kivárni. Csak éjszakai töltésre lenne jó. Ez nem tudom hogy tényleg annyival gyorsabban tölt? Ha más a sima kábeles töltés sebességét hozná (nem a gyors töltését) akkor jó lenne. Ez hozza azt a tapasztalatod szerint?
ˣ
-
Van olyan, aki próbálta már autóban a szélvédőre rakott tartóban tartott telefonhoz használni?
Elég erős a mágnes, megtartja a kábelt?A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
zazenke
őstag
csak állítólag nem szalad rajta át annyi amper mint amennyi kellene csak a fele pl 2A helyett csak 1A tehát dupla töltési idő
-
Kasya
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #8 üzenetére
Csak gyenge a magnese az ott levoknek.
-
holozis_HUN
addikt
Nekem WSKEN mágneses töltő van (SONY Xperia Z3-hoz ugye) teljesen jól teszi a dolgát, strapabíró
És szép is, igényes kidolgozás, maga a cuc, amit a telóra rakok fém, amit a töltőbe dugok az is. Szép nagyon
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
-
nemlehet
őstag
Már volt egy ilyen cikk itt, de a micro USB-s "változathoz". Amúgy egyáltalán nem zavaró az, hogy kiáll az alján, a kényelem kárpótol. Azért nem éri meg a pár dolláros vackokat venni, mert azok jellemzően elég lassan töltenek és pl adatot sem lehet mindegyikkel másolni (vagy baromi lassú). A WSKEN-el meg mind a kettő rendben van, másrészt a gyűrődést is jól bírja, pedig elsőre nem tűnik egy masszív valaminek.
Nálunk már csak ilyet használ mindenki, pedig vegyesen van apple és mindenféle termék a házban. Legalább most minden töltő kompatibilis mindennel
Amúgy bár ez az apple termékekre nem annyira jellemző, de droidoknál nagyon gyakori hiba a töltőport kikopása, aztán elkezd kotyogni, meg nem jól tölteni ezzel ilyen nincs. Amúgy aliról olyan 3500 Ft-ért lehet beszerezni, flash sale-ben vagy valamilyen akcióban néha már 2k-ért is láttam. Annyiért ajándék.
(#9) troviko
A droidost mindegy hogyan dugod rá. Annyi, hogyha a LED lefelé van akkor nem működik az MTP mód, de ez töltésnél nem szempont. Ott a telefonba rakott pöcök máshogy is néz ki.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
troviko
senior tag
Ennek az a legnagyobb baja, hogy nem reverzibilis. Ahogy nézem nem mindegy, hogy hogy dugod rá a kábelt a fejre, innentől kezdve számomra megette a fene. Sokszor este töltök telefont, már sötét szobában kell baxakodnom a fos mikrousb-vel, amit nagyon utálok. És sajnos még jövőre sem lesz C-s telóm, mert most S7-re fogok váltani. Szóval ez egy jó megoldás lenne számomra, ha csak a cucc közelébe kéne vinni a kábelt, és függetlenül annak pozíciójától, rácuppanna magától. De így a felesleges kategória.
Ami még gáz, hogy nagyon kiáll. Láttam ennél szebb, igényesebb megoldásokat.https://www.oldtech.hu/
-
tothmaxy182
őstag
A szó amit kerestek: Aliexpress...
Minden szavam magánvélemény!
-
Wesder
titán
Ipaky-ban talàn nem is làtszana, de 5K egy kàbelért?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hemaka
nagyúr
200ft-ot adnek erte, es valszeg egy het mulva kihajitanam, mert idegesitene a dudor a telefon aljan.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Tomy Yayo
senior tag
A telefonba való pöcköt lehet külön kapni, vagy ha elvesztem, vehetek új kábelt?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
CptAdamica
veterán
-
Az ára az ami meredek.
Meg az , hogy ennyire kiáll. Ezen még lehet kicsit dolgozni
4-6-8$ között repkednek az ilyen kábelek amúgy a webshopokban
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mágneses kábel okostelefonhoz? Lightning és microUSB egyszerre? Cserélhető fej? Ezekkel a kulcsszavakkal hívja fel magára a figyelmet az új kiegészítőcsalád.
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest