- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
MikeRenton #32 üzenetére
Biztos nagyon f*sza készülék lenne. Ha abból indulok ki, hogy a Booklet is milyen jól nézett ki. Csak az is megkésett. Viszont a tabletpiac is átalakulóban van, ezt meg lehetne lovagolni.
-
BiP
nagyúr
válasz
kolosanyi #26 üzenetére
Igen, végülis értjük egymást.
Én csak azért emeltem ki, hogy mégis inkább technológiát, mert valamilyen technológia újítást jelöl, nem a telefontermékvonalat.
Cybershot telefonok lettek volna ilyenek, ahol termékvonal volt, de ott nagy extra nem volt a készülékben, azon kívül, hogy fotózásra volt ajánlva.
Itt meg azért komoly technikai újításokról van szó. Meg ha megnézzük, a 720-nál is előtérben van a fotózás , spéci cucc van benne, mégsem kapott PV jelölést. -
BiP
nagyúr
válasz
kolosanyi #23 üzenetére
A PV a technológiát jelöli. Csak nem kifezetten a 41mp-t, hanem azt, hogy valami többet ad a fotózáshoz.
A 808-ban a 41MP és a brutál érzékelő, a 920-ban a stabilizátor és az kevés fényben fotózást, stb. De woland_2k linkje elég részletes és pontos.
Kéne egy olyan teló, amiben a 808, 920, 720 kameráinak előnyeit összekombinálják. Ütős lenne.Kicsi zavart érzek én is a 928 és a Catwalk körül. Korábban úgy tűnt, mintha ugyanaz lenne [link], de úgy néz ki, mégis 2 különböző készülékről van szó. A 928 az Verizon only-s Xenonos 920 update, a Catwalk pedig egy vékonyabb, totál fémházas valami. A jelenlegi pletykák szerint.[link]
-
BiP
nagyúr
Szerintem most jelentik be a 928-at meg a Catwalk-ot.
(meg bízom benne, hogy az új Pureview-t is, de nem hiszem, hogy abból most bármi lenne, azt őszre várom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest