Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Persze, nem árt ha van, de csak akkor ha állítható lenne, így maradna a mostani egy hangerős változat is. Engem pl. androidon nagyon zavart, hogy lehalkítottam és más ugyan úgy ordított (média vs csengés stb)
ha lehalkítom akkor legyen lehalkítva minden, ha felhangosítom akkor meg legyen hangos minden.
Szerintem ezt sem nehéz megérteni! -
B1T3
addikt
válasz
Mooka-Miki #11 üzenetére
Fájna neked, ha lenne többféle hangerő-beállításos opció?
Akinek így tetszik, az bejelölhetne egy opciót, hogy az összes hangerőt egyszerre állíthassa. A gond itt nem az, hogy most ilyen mód van a hangerő szabályozására a rendszerben; a gond az, hogy csak ilyen mód van. Én nem foglalok állást egyik felhasználói szokás mellett sem, de ilyen apróságokkal (vagy nem is annyira apróságnak tekinthető ez) felhasználókat nyerhetne a Microsoft, hiszen úgy gondolom, van benne valami, hogy sokakat ilyen apróságok is eltántorítanak a WP-től.
-
nem, én 2 éve beállítottam 26-ra, azóta ott van. Esténként repülőmód (ha nem felejtem el), ha pedig olyan helyen vagyok ritkán, akkor 2 gombnyomással lenémítom
- most hogy így mondod, ez így nekem kellemes
egyébként nem pont azt szeretnétek elérni, hogy wp-n is egész nap lehessen külön állítgatni mindennek a hangerejét
-
Lall
veterán
Nos, akkor vedd elő a céges telefonod és tájékozódj. Először is, nincs semmiféle csúszka a hangerőállításra, számmal jelzi. Ha ez megvan, akkor nyugodtan némítsd le éjszakára és állíts be rajta ébresztőt, ugyanis ez az ébresztési hangerőt nem befolyásolja, az mindig ugyan olyan erősségű, egy idő után hangosodó.
[ Módosította: mukibuci ]
-
-
jacis
nagyúr
Nem tudod, hogy van-e WP-s teló a birtokomban (cégesem az) és így alkotsz véleményt Moderátori raggal a zsebedben.....
Tények: Ha rezgőre van állítva a teló akkor a rezgés az ami zavar éjjel (sztem nem kellemes dolog arra ébredni), ha repülő módban van akkor szinte tuti, hogy reggel mikor felkelek nem lesznek ott az éjszaka során megérkezett üzenetek, mert a WP sajátossága (ami nagyon jó dolog tudom...), hogy akár fél napokat is csúsznak értesítések.
Akkor tehát ki az aki fikázásban profi Te vagy én? -
csakegyjoci
tag
Nem értem miért csak a fejlesztőket kérdezik,sokkal értelmesebb lenne,ha a felhasználók,akiknek nincsen app-juk is értékelhetnének.
-
HawerKing
őstag
En nem vagyok sajnos ejleszto de par eszrevetelem nekem is lett volna
-
SpongyaBob
veterán
Ez így nem igaz. Csak hogy tisztázzuk. Ha rezgőre rakod a telefont ugyanúgy ébreszt mintha harmincason lenne és nem kell éjszaka a levelektől tartani. Vagy ott van a repülési üzemmód, vagy lehalkítod a telót mondjuk 5-re és ugyanúgy hangosan ébreszt. Magyarul az ébresztő gyakorlatilag mindig ugyanolyan hangerővel szól.
-
danilla
őstag
válasz
Mooka-Miki #11 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, nekem tökéletesen megfelel így ez a hangerő állítás. Azt kéne végre belátni fanyalgóknak, hogy vannak olyan emberek akiknek megfelel így ez a rendszer, nem kell nekik több, részletesebb beállítás, elég ez a funkcionalitás amit nyújt. Nekem sok ismerősöm van aki már wp telefont használ és maximálisan meg van elégedve vele, úgy ahogy van. Akinek meg nem tetszik, van pár alternatíva amit lehet használni.
-
Dehogynem látják a tesztelők.
Csak nagy cégeknél a tesztelő véleménye közelít a nulla értékhez. Tapasztalatból tudom.
A fejlesztők és a vezetők szerint a tesztelő mindig túl szőrszálhasogató, túl sokat akar (mert nem ért hozzá), és amúgyis minden nap egy rakás hibát talál, ami között elvész az új funkciók javaslata, hiányosságok, stb.
De ha pont az MS-nél ez nem így működne (kötve hiszem), akkor is kell egy fontosági sorrend. Komoly cégek a felhasználók véleméne szerint is priorizálja teendőket, és a tesztelők 3000 db feljegyzése a változtatni valókról nem valósítható meg egyszerre. -
válasz
Mooka-Miki #11 üzenetére
Emlékezni mire
? Nem kell arra emlékezni, használod és jól működik, az a fura, hogy mikor próbálod a wp-s készüléket használni, na akkor nem működik megfelelően...
-
Spancho
senior tag
Vagy csak olvasnák el az értékeléseket
Mindig vannak olyan hozzászólások ami alapján lehetne javítani az adott appot.
Persze a 90% az ,hogy ez szar ,fos, fos wp stb...(#8) Integrale :
A BKV fizetős ,és mindig rossz valami ,vagy ha jó akkor elrontják egy frissítéssel.
A MÁV-ra egész jók az értékelések ,de ott is vannak hibák ,és néha régi a menetrend. -
jacis
nagyúr
Azt nem értem, hogy azok az emberek akik tesztelik adott esetben a WP rendszert azok nem érzik azokat a pontokat amelyek nem jól működnek? Miért kell ehhez kérdőív? Mondok egy nagyon kényelmetlen WP problémát amihez szerintem nulla ész kell: minden telefonnal kapcsolatos hangerőt egy csúszkán lehet állítani ami azt jelenti, hogy ha ébresztést akar a user akkor éjjel a mail-ok és egyéb más üzenetek hangját is el kell hogy viselje. Ehhez kell kérdőív, hogy belássuk, hogy egy irtózatosan nagy hülyeség a rendszeren belül?
-
Spancho
senior tag
Akkor nagyon benéztem
Látszik ,hogy sokat éjszakáztam ,kicsit még fejlesztenem kell az értelmező olvasásomat.
Bocsi mukibuci ,nincs appom. Úgy olvastam ,hogy csak egy sima kérdőív. Nem figyeltem ,hogy csak fejlesztőknek. A magyar appok amúgy elég bénák , kimerülnek a képkeresőben , puzzle-ben ,esetleg 1-2 társasjáték ,akasztófa stb... -
Spancho
senior tag
Ha itt is meglenne a nyerési esély ,akkor még ki is tölteném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest