Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nem tudod, hogy van-e WP-s teló a birtokomban (cégesem az) és így alkotsz véleményt Moderátori raggal a zsebedben.....
Tények: Ha rezgőre van állítva a teló akkor a rezgés az ami zavar éjjel (sztem nem kellemes dolog arra ébredni), ha repülő módban van akkor szinte tuti, hogy reggel mikor felkelek nem lesznek ott az éjszaka során megérkezett üzenetek, mert a WP sajátossága (ami nagyon jó dolog tudom...), hogy akár fél napokat is csúsznak értesítések.
Akkor tehát ki az aki fikázásban profi Te vagy én?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest