Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Mooka-Miki #11 üzenetére
Fájna neked, ha lenne többféle hangerő-beállításos opció?
Akinek így tetszik, az bejelölhetne egy opciót, hogy az összes hangerőt egyszerre állíthassa. A gond itt nem az, hogy most ilyen mód van a hangerő szabályozására a rendszerben; a gond az, hogy csak ilyen mód van. Én nem foglalok állást egyik felhasználói szokás mellett sem, de ilyen apróságokkal (vagy nem is annyira apróságnak tekinthető ez) felhasználókat nyerhetne a Microsoft, hiszen úgy gondolom, van benne valami, hogy sokakat ilyen apróságok is eltántorítanak a WP-től.
-
danilla
őstag
válasz
Mooka-Miki #11 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, nekem tökéletesen megfelel így ez a hangerő állítás. Azt kéne végre belátni fanyalgóknak, hogy vannak olyan emberek akiknek megfelel így ez a rendszer, nem kell nekik több, részletesebb beállítás, elég ez a funkcionalitás amit nyújt. Nekem sok ismerősöm van aki már wp telefont használ és maximálisan meg van elégedve vele, úgy ahogy van. Akinek meg nem tetszik, van pár alternatíva amit lehet használni.
-
válasz
Mooka-Miki #11 üzenetére
Emlékezni mire
? Nem kell arra emlékezni, használod és jól működik, az a fura, hogy mikor próbálod a wp-s készüléket használni, na akkor nem működik megfelelően...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest