- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Psychonaut #40 üzenetére
Ugye észrevetted, hogy direkt fun-nak írtam, @kcsa aláírására reagálva?
Még dőlt betűvel is van szedve...
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Igen, ebben igazad van, alapvetően nem is azzal van a bajom, hogy pont a zseblámpa funkció nincs beleintegrálva a kamerába, hanem inkább az a gondom, hogy túl sok a nagyon szépen megrajzolt, ilyen-olyan csicsás, de mindössze egy vagy két dologra használható alkalmazások.
Példának egyébként a konvertert is fel lehetne hozni.
A konverterből valószínűleg kihagyták a pénzváltót, pedig szerintem együtt is lehetett volna csinálni, csak bele kellett volna írni a programba a pénzt, a fajtákat, meg egy programot, hogy egy szerverről töltse le mondjuk naponta egyszer a friss adatokat. Így most két alkalmazást kéne használnom, ha hosszt és pénzt is szeretnék átváltani... -
HuMarc
veterán
1001-edik hozzászólásom
Ludwig Neer az SZTE Szabadegyetem IX. szemeszterének 4. előadásán (érdemes végignézni) nagyon szépen elmondta egy hasonlattal:
Az internet egy halom ömlesztett, csiszolatlan kő.
Egy alkalmazás meg egy szépen megcsiszolt, esztétikus kavics.Kinek mi a jobb? Nekem az információ megszerzése/a feladat véghezvitele a lényeg, nem a User Experience, tehát nekem tökéletesen megfelel az internet.
Akinek a User Experience számít, annak jobbak külön alkalmazások, de sok-sok külön alkalmazás sok-sok helyet foglal a memóriából és ha keresel egy alkalmazást, könnyebb megtalálni ha csak 5-10 másik funkció dús alkalmazás van telepítve, mint ha 30-40 alkalmazás lenne felrakva, mind-mind egy-egy funkciót ellátva. -
HuMarc
veterán
Ez is ingyenes, és ha működik, akkor engem hidegen hagy a felület, tőlem Hello Kitty skin-t is rakhatnak rá...
@amanoba (#27): Mert a fényképező programjába (legalábbis azt hiszem) bele van írva, hogy hogyan kell kezelni a vakut, akkor egy ezzel kapcsolatos funkciót könnyebb belerakni, hogy közben ne kapcsolja be a kamerát, mint ennek egy új programot írni...
Ez az ezredik kombinált hozzászólásom
[ Módosította: philoxenia ]
-
HuMarc
veterán
A konverter szerintem hasznos, a többinek (időt mutató widget) szerintem alapnak kéne lennie, nem? A vaku szintén hasznos lehet, de nem lenne egyszerűbb ezt a fényképező alkalmazásba integrálni, hogy ne kelljen egy plusz alkalmazást letölteni, ami csak ritkán kell, de akkor nagyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest