- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliverkiss32
aktív tag
HTC csak Sense-zzel HTC!!! Szerzek egy HD2-őt!
;]
-
Router
őstag
Pont ezért vagyok kíváncsi a HTC-re, ha kihajtja legalább 50%-on a HD25-ömet akkor boldogan megyek érte a boltba. Ilyen téren siralmas az összes mai telefon.
Pont ez miatt nem érdekel az EQ hiánya, aki komolyabb fülest használ, az nem akarja átszínezni a zenét mert nincsen rá szükség.
www.reballing.hu/forum
-
btudos
nagyúr
válasz Stanley-B. #50 üzenetére
Khm... Továbbra is tartom hogy a Beats elbújhat egy jobb Sennheiser, vagy AKG mögött. Hiába sok a mély, ha az egyéb hangok elvesznek (volt Beats Studio-m, most egy AKG K618-ast használok, nem a Studio a jobb, hiába kerül kétszer annyiba). A Beats mint funkció a HTC-nél Android vonalon, és szerintem a 8S-nél is parasztvakítás, csak szoftveresen avatkozik bele a zenébe. De a 8X-nél azért van emögött hw-es tartalom is. Szóval ne keverjük az eddigi dolgokat ezzel a Beats-el, mert ez egy szvsz sokkal komolyabb és hasznosabb ketyere.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Stanley-B.
őstag
-
Dunbar
senior tag
válasz Oppenheimer #47 üzenetére
Csak az a 16GB Annyi a zenémnek és a zenés videóimnak elég kb. pedig megtetszett a 8X.
Az Ativ-ról is azt mondták, nagyon jó, valószínűleg Wolfson DAC. Össze kéne hasonlítani a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Stanley-B. #43 üzenetére
WP7 alatt több extra dolgot kaptunk, hiányzik is a Lists, a Notes és a Locations, de majd megjönnek (remélem ). Nekem van már 8X-em, és azt kell mondjam, hogy az a Beats on/off kapcsoló a legnagyobb királyság amit kaphattunk ezzel a telefonnal. Ez kapcsolja be ugyanis az előzetesen bejelentett, de aztán a feledés homályába merülő fejhallgató erősítőt (tényleg, nagyon durva a különbség, nem csak egy lagymatag basszuskiemelés a történet), ami hihetetlen hangzást képes kicsalni a telefonból.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Psychonaut
veterán
Nem, töredelmesen bevallom, ennyire nem szoktam belemenni ebbe a kérdésbe, csak a hozzászólást nézem meg, amire a válasz született, az aláírásokat nem veszem figyelembe. Igaz, az esetek 99.9%-ában nincs is szükség rá, mert igen kevesen szoktak ennyire inside joke-okat hozzászólásba írni.
-
HuMarc
veterán
válasz Psychonaut #40 üzenetére
Ugye észrevetted, hogy direkt fun-nak írtam, @kcsa aláírására reagálva? Még dőlt betűvel is van szedve...
-
HuMarc
veterán
-
dani3l
őstag
"..A Konverter személyében egy átváltót tisztelhetünk, segítségével mértékegységeket és pénznemeket konvertálhatunk..."
Bar ha jol ertem, akkor igazabol a konverter app, mint olyan is tök fölösleges, eleg lenne egy darab kamera app (mondjuk), aztan abbol lehetne telefonalni, fenykepezni, netezni, meg kavet fözni..
Komolyan egyszerüb egy funkciot egy masikon keresztül elerni, mint közvetlenül?
Hogy a korabbi peldanal maradjunk, en is eleg sokat hasznalom a zseblampa funkciot, es marhara örülök neki, hogy van egy gomb, amire rabökök es vilagit, nem kell a kamerat elinditani hozza..Persze mindenkinek masok az igenyei.
Jah meg annyi, hogy
"..sok-sok külön alkalmazás sok-sok helyet foglal a memóriából.."
- Igaz, de minel többet tud egy adott alkalmazas, annal nagyobb helyet foglal, nem? Tehat attol, hogy bezsufolod egy helyre, meg ugyanugy foglaljak a helyet, esetleg talan egy picit kevesebbet.
A mondat tovabbi reszehez pedig: ha van 50(/100/150) alkalmazas, akkor megkeresheted amit akarsz, akar az abc alapjan, akar raböksz a keresögombra. de ha egy alkalmazason belül van 50 funkcio, akkor meg kell nyitnod az alkalmazast es azon belül keresgelni..[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Igen, ebben igazad van, alapvetően nem is azzal van a bajom, hogy pont a zseblámpa funkció nincs beleintegrálva a kamerába, hanem inkább az a gondom, hogy túl sok a nagyon szépen megrajzolt, ilyen-olyan csicsás, de mindössze egy vagy két dologra használható alkalmazások.
Példának egyébként a konvertert is fel lehetne hozni.
A konverterből valószínűleg kihagyták a pénzváltót, pedig szerintem együtt is lehetett volna csinálni, csak bele kellett volna írni a programba a pénzt, a fajtákat, meg egy programot, hogy egy szerverről töltse le mondjuk naponta egyszer a friss adatokat. Így most két alkalmazást kéne használnom, ha hosszt és pénzt is szeretnék átváltani...[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Ezzel együtt ne mondd már hogy egyszerűbb lenne zseblámpát a fényképező alkalmazából indítani, mint egy erre a célra tartott alkalmazást futtatni, esetleg erre a célra kirakott csempét/widgetet. Én sűrűn használom a zseblámpa funkciót, ezért nálam kapásból főképernyőn van egy csempe erre, rákoppintok és már megy is, semmi ide-oda lépkedés.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
HuMarc
veterán
1001-edik hozzászólásom
Ludwig Neer az SZTE Szabadegyetem IX. szemeszterének 4. előadásán (érdemes végignézni) nagyon szépen elmondta egy hasonlattal:
Az internet egy halom ömlesztett, csiszolatlan kő.
Egy alkalmazás meg egy szépen megcsiszolt, esztétikus kavics.Kinek mi a jobb? Nekem az információ megszerzése/a feladat véghezvitele a lényeg, nem a User Experience, tehát nekem tökéletesen megfelel az internet.
Akinek a User Experience számít, annak jobbak külön alkalmazások, de sok-sok külön alkalmazás sok-sok helyet foglal a memóriából és ha keresel egy alkalmazást, könnyebb megtalálni ha csak 5-10 másik funkció dús alkalmazás van telepítve, mint ha 30-40 alkalmazás lenne felrakva, mind-mind egy-egy funkciót ellátva.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Ez is ingyenes, és ha működik, akkor engem hidegen hagy a felület, tőlem Hello Kitty skin-t is rakhatnak rá...
@amanoba (#27): Mert a fényképező programjába (legalábbis azt hiszem) bele van írva, hogy hogyan kell kezelni a vakut, akkor egy ezzel kapcsolatos funkciót könnyebb belerakni, hogy közben ne kapcsolja be a kamerát, mint ennek egy új programot írni...
Ez az ezredik kombinált hozzászólásom
[ Módosította: philoxenia ]
-
HuMarc
veterán
A konverter szerintem hasznos, a többinek (időt mutató widget) szerintem alapnak kéne lennie, nem? A vaku szintén hasznos lehet, de nem lenne egyszerűbb ezt a fényképező alkalmazásba integrálni, hogy ne kelljen egy plusz alkalmazást letölteni, ami csak ritkán kell, de akkor nagyon?
-
Dunbar
senior tag
válasz Psychonaut #11 üzenetére
+1
Droidon mindenhol ilyen, ezért is hányok a felülettől, nem is láttam még ilyen undorító alkalmazást Marketplace-en. -
blex
senior tag
ja, hát a wp dizájnt azóta sem sikerült levágniuk...
ráereszthetnék azokat a mérnököket a programjaikra, akiket a wp8 dizájnja ihletett meg a 8x és 8s megalkotásakor.. -
félisten
szoftverek terén is majmolhatnák a nagyokat.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
xenom0rph
őstag
A 8S ára mennyi körül várható?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
aero.
veterán
válasz Psychonaut #11 üzenetére
A HTC le van ragadva ennél a kb. 2005-6-os divatnak megfelelő 2 színű átmenetnél, nekem emiatt nem tetszik a Sense sem, egyáltalán nem egy modern felület.
Az a szürke keret, ami a konvertálóba van, már megbocsájtsanak. Csak bepipálták Photoshopba a gradientet meg a bevel and emboss-t és ott hagyták alapon.
[ Szerkesztve ]
-
Alwares
aktív tag
Hát de ezek tök ugyanazok mint a WP7-esek......
-
Воланд
titán
a "HTC nevet viselő program" a lock screen-re milyen adatokat tud kipakolni? csak az idojarast?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Nem sok értelemeset találtam, ami nekem hű de jó lenne
WP8 fronton nálam 99%-ban a név (HTC) azon belül pedig a kinézet fog a döntésben segíteni
Ezek az egyszerű kis progik egyáltalán nem fognak egyik vagy másik gyártó felé húzni, bár engem amúgy semA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Alexios
veterán
Mi van a locationsel? Ha már megvettem wp7-re úgy gondoltam átvihetem majd esetlegesen wp8-ra is..
-
Psychonaut
veterán
Borzasztó igénytelenek a programok ikonjai, abszolút kilógnak a(z ex-) Metro UI-ból, a konverter GUI-ja meg talán utoljára 2006-ban nézett volna ki jól, így pontosan ugyanannyira bóvli, mint egy gyengébb ingyenes alkalmazásé.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Miben változik a hangzás a beats audiotól?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
törölt tag
Extra hegyek.....
-
nagyúr
Azon kívül, hogy Sound Enhancer alatt van 13 előre belőtt hangszín, plusz Dolby Mobile, plusz SRS(utóbbi kettő videókra külön állítható), itt meg bekapcsolhatod ezt a beats szarságot, ami vagy bejön, vagy nem? Semmi...
(#5) Blyan: Csak ennyi? Hát nem tudom, azért nem kis differencia, hogy van EQ-m, vagy nincs, mert a beats marhára nem az..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
amanoba
őstag
A vaku kifejezetten igénytelenre sikerült, föleg a wp7-esben látotthoz képest.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
nagyúr
Akkor jól gondoltam, hogy a Sound Enhancer helyét ez a beats on/off kapcsoló vette át. Köszi HTC
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest