- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
<Adamsky> #14 üzenetére
Outlookban is és a Live-os (webes) naptárban is lehet ilyen "bonyolult" bejegyzést felvenni (ami valószínűleg helyesen fog a telefonra szinkronizálódni)... viszont telefonon tényleg nem lehet ilyen bejegyzést csinálni, vagy ha lehet akkor nagyon jól álcázzák mert most vagy 10 percig játszottam vele és nem találtam rá lehetőséget...
-
oO7
őstag
hát csakhogy egy párat említsek (ezek persze mind feltételesek és meg nem erősítettek, deee a remény hal meg utoljára
)
Nokia arról mesélt, hogy a maps API Nokia Maps lesz... ez egyelőre még nem így van...
Front facing kamera támogatása... SDK-ban van, de demózva még nem volt sőt megerősítve sem, hogy valóban lesznek is olyan készülékek amiken lesz előlapi kamera... csak úgy offban írom, hogy Nintendo 3DS, Android, iKütyük, PSP Vita mind támogatja vagy beépítve vagy 3rd party alkalmazáson keresztül az előlapi kamera által a head trackinget... hint: Kinect for Windows Phone ??? (sok kérődjellel)
Felvetődött az in-app payment lehetősége is, mint logikus és lehetséges lépés
Aztán, ha jól tudom még az NFC support sincs 100% -osan kizárva...
(#12) ZP67: mangotól már tudja a WP7 is
-
oO7
őstag
óóó ez a béta ez még tényleg béta... az RC az ami után már csak kis simítások vannak... most még mindig vannak funkciók amik benne sincsenek az SDK-ban, sőt még csak nem is demózták őket, csak sejtjük, hogy igen nagy valószínűséggel ott lesznek...
lesz itt még meglepi szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest