- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
RaveForce #22 üzenetére
Tudom, hogy elérhető. Te vagy lemaradva szövegértésből. Azt írtam, hogy kár olyannal dobálózni ami már javítva van, erre hoztam fel példának. Bár azért a 49 másodperces, 1 megánál nem nagyobb mp3-ra azért annyira nem lennék büszke.
De mint előbb is írtam, kinek mi tetszik, mi az igénye. Én is gondolkodtam 1 hónapja wp7-ben, mikor eljött az idő a jó öreg s60v5-től való megválásnak. -
adodaniel
őstag
Nem bírom szó nélkül hagyni, ezt a felettébb humoros aláírást. Elég primitív dolognak tartom már azt is, hogy a más oprendszert favorizálót csak azért leszólni, mert nem azt használja amit én. Ugyanennyire primitív dolog a készülék első romja alapján ítélkezni (legtöbbször látatlanban, 1-2 netes teszt alapján), ugyanis a frissebb (hangsúlyozottan GYÁRI!!!) romokkal közel sem melegszik annyira a készülék. Ez olyan, mintha ócsárolnám, hogy a wp7-be nem lehet saját mp3-at beállítani csengőhangnak, nincs normális multitasking ...stb. De mivel ezek az első rom gyermekbetegségei, ezért nyilvánvaló, hogy javítva lesznek, és emiatt kár elítélni az egész platformot.
Az meg, hogy tepsi...szintén igényfüggő. Gondolom te otthon egy 10"-os TV előtt ülsz minden nap. Annál nagyobb már TEPSI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest