- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Igaz. Végül is teljesen egyszerűbb kikeresni egy mp3-fájlt, és valami pc programmal meg is vágni, hogy beleférjen az 1 megás korlátba. Mi több, ha csengőhangot váltok, akkor ugyanez újra.
A 2 lépés tehát megoldva 10-ből. Ami 2 mp lenne, az megvan 15 mp alatt is! Nagy találmány, de mindent meg lehet magyarázni. -
adodaniel
őstag
válasz
RaveForce #22 üzenetére
Tudom, hogy elérhető. Te vagy lemaradva szövegértésből. Azt írtam, hogy kár olyannal dobálózni ami már javítva van, erre hoztam fel példának. Bár azért a 49 másodperces, 1 megánál nem nagyobb mp3-ra azért annyira nem lennék büszke.
De mint előbb is írtam, kinek mi tetszik, mi az igénye. Én is gondolkodtam 1 hónapja wp7-ben, mikor eljött az idő a jó öreg s60v5-től való megválásnak. -
adodaniel
őstag
Nem bírom szó nélkül hagyni, ezt a felettébb humoros aláírást. Elég primitív dolognak tartom már azt is, hogy a más oprendszert favorizálót csak azért leszólni, mert nem azt használja amit én. Ugyanennyire primitív dolog a készülék első romja alapján ítélkezni (legtöbbször látatlanban, 1-2 netes teszt alapján), ugyanis a frissebb (hangsúlyozottan GYÁRI!!!) romokkal közel sem melegszik annyira a készülék. Ez olyan, mintha ócsárolnám, hogy a wp7-be nem lehet saját mp3-at beállítani csengőhangnak, nincs normális multitasking ...stb. De mivel ezek az első rom gyermekbetegségei, ezért nyilvánvaló, hogy javítva lesznek, és emiatt kár elítélni az egész platformot.
Az meg, hogy tepsi...szintén igényfüggő. Gondolom te otthon egy 10"-os TV előtt ülsz minden nap. Annál nagyobb már TEPSI.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest