Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Igen, én is erre gondoltam, de ez akkor is érthetetlen, legalább a lumia 710 és attól feljebbi telefonok megkaphatták volna. Ez 3 db (!), ha csak a nokiát nézzük. Ha pedig nem elég a hw, akkor komoly gondok vannak a win8-al. (de ezt nem hinném, hogy így van) Szvsz így sokkal többet vesztenek mintha szántak volna még egy kis pénzt a portolásra. Nálam biztos sokkal okosabb emberek dolgoznak ott, ezért gondolom, hogy kell legyen valami ésszerű magyarázat.
-
NGA
addikt
Mit kéne megkapni a wp8-ból? NFC támogatást NFC nélkül? SD támogatást SD nélkül? Több magos több szálas támogatást 1 maggal? Más felbontás támogatást adott kijelzővel?
Komolyan, (ez nem rád vonatkozik) mit sírnak a Lumia tulajok? A 7.8 az pont annyit fog adni nekik, mint az ios6 a iphone 4 tulajoknak. Senki nem mondta, hogy nem lesz benne jobb skype, javított jobb rendszer. De a hardver korlátait nem lehet átlépni. Senki nem mondta, hogy a 7.8 nem lesz fejlesztve, javítva. A 7.5-re is jöttek, jönnek a fejlesztések.
Alkalmazások: Szerintem ez nem lesz tragikus, mivel nem lesz hirtelen több millió wp8 tulaj, igy jobban megéri egy ideig wp7.8-ra fejleszteni majd, mint wp8-ra, mivel többen veszik meg.
Én nagyon nyugodt vagyok, és bizakodó, a rendszer baromi jó lesz, és legalább 1 évig még biztosítva lesz a rendszer frissítése.
-
catroot
veterán
Szóval a 3gs se fog sok mindent megkapni, sőt a sima 4 sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged