- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
st4rlight
csendes tag
Fél hanggal súgom meg, hogy volt egy konferencia, ahol a WP7 team tagjai elmondták a "barátaiknak", hogy ha tehették volna, ők az eredeti formájában ki sem adták volna a rendszert, csak csapkodták őket felülről meg tolták a szekeret a marketingesek, muszáj volt villantani valamit. Lényegében a Mango lesz az első WP7-es telefon. kb Win98->XP
-
Blyan
félisten
válasz
Valentino K. #5 üzenetére
Nem tudom, nekem statikus 2ds figuta van, csak a Xbox Live Extras letöltésével (és annak az elindításával) lett 3d-s...
Szóval fura, hogy Nálad gyárilag az.
-
Valentino K.
senior tag
"A másik újdonság a három dimenziós avatárok megjelenése: állítólag sok felhasználó panaszkodott a dolog hiánya miatt, ezért is született meg az Xbox Live Extras alkalmazás, amely többek között ezt is elhozz a hubba. A Mango után már alapértelmezett lesz a dolog, azaz bármikor átöltöztethetjük a figuránkat, ha a kedvünk úgy tartja, a kinézet mellett pedig az egyéb, az adatlapunkkal kapcsolatos információkat is átírhatjuk. Az eddig megszokott statikus formák helyett a kis bábuk életre is kelnek: integetnek, ásítanak, a telefont rázva pedig táncra perdülnek, sőt, akár el is ájulhatnak. "
A szöveg 2. felét nem teljesen értem. Eddig is ott volt a hubban a karaktered aki mozgott, csinált mindenfélét, s olyan ruhát adhattam rá, amit akartam.
Én vagyok fogykós, hogy nem értem? -
Alwares
aktív tag
Nah látod ez elég szomorú, sok szempontból
Nekem a polcom tele van velük és a WP7-es telómon is elég sok játékot megvettem. De ez nem mindenkinek fontos. Az Avatarok jópofák de megvoltunk nélkülük is.
Amúgy a Mangoban majd cross-platform Voice chat és Xbox Live Party mód is lesz. Én aktív Live előfizető vagyok, várom az újításokat nagyon
-
Valahogy engem is hidegenhagy, arról nem is beszélve h 1 olyan embert nem ismerek aki:
1. rendelkezik xboxxall
2. rendelkezik eredeti játékokkal -
Érdekes, hogy a világ milliós Xbox táborára csak a Mangotól épít igazán a rendszer. Mindenesetre ha itthon nem is annyira sokan, máshol bizonyosan örülnek majd a haverokat és játékaikat is mutató frissített Hubnak. A nevetgélő, szomorkodó avatarok sem rosszak, bár én is ahsonlóan vagyok ezzel, mint a cikkíró. Nekem ez csak arra kell, hogy néha elüssem az időt. erre pedig nem lételem a mozgó avatar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest