Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
st4rlight
csendes tag
Fél hanggal súgom meg, hogy volt egy konferencia, ahol a WP7 team tagjai elmondták a "barátaiknak", hogy ha tehették volna, ők az eredeti formájában ki sem adták volna a rendszert, csak csapkodták őket felülről meg tolták a szekeret a marketingesek, muszáj volt villantani valamit. Lényegében a Mango lesz az első WP7-es telefon. kb Win98->XP
-
Blyan
félisten
válasz
Valentino K.
üzenetére
Nem tudom, nekem statikus 2ds figuta van, csak a Xbox Live Extras letöltésével (és annak az elindításával) lett 3d-s...

Szóval fura, hogy Nálad gyárilag az.
-
Valentino K.
senior tag
"A másik újdonság a három dimenziós avatárok megjelenése: állítólag sok felhasználó panaszkodott a dolog hiánya miatt, ezért is született meg az Xbox Live Extras alkalmazás, amely többek között ezt is elhozz a hubba. A Mango után már alapértelmezett lesz a dolog, azaz bármikor átöltöztethetjük a figuránkat, ha a kedvünk úgy tartja, a kinézet mellett pedig az egyéb, az adatlapunkkal kapcsolatos információkat is átírhatjuk. Az eddig megszokott statikus formák helyett a kis bábuk életre is kelnek: integetnek, ásítanak, a telefont rázva pedig táncra perdülnek, sőt, akár el is ájulhatnak. "
A szöveg 2. felét nem teljesen értem. Eddig is ott volt a hubban a karaktered aki mozgott, csinált mindenfélét, s olyan ruhát adhattam rá, amit akartam.
Én vagyok fogykós, hogy nem értem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alwares
aktív tag
Nah látod ez elég szomorú, sok szempontból

Nekem a polcom tele van velük és a WP7-es telómon is elég sok játékot megvettem. De ez nem mindenkinek fontos. Az Avatarok jópofák de megvoltunk nélkülük is.
Amúgy a Mangoban majd cross-platform Voice chat és Xbox Live Party mód is lesz. Én aktív Live előfizető vagyok, várom az újításokat nagyon

-
Valahogy engem is hidegenhagy, arról nem is beszélve h 1 olyan embert nem ismerek aki:
1. rendelkezik xboxxall
2. rendelkezik eredeti játékokkal -
Érdekes, hogy a világ milliós Xbox táborára csak a Mangotól épít igazán a rendszer. Mindenesetre ha itthon nem is annyira sokan, máshol bizonyosan örülnek majd a haverokat és játékaikat is mutató frissített Hubnak. A nevetgélő, szomorkodó avatarok sem rosszak, bár én is ahsonlóan vagyok ezzel, mint a cikkíró. Nekem ez csak arra kell, hogy néha elüssem az időt. erre pedig nem lételem a mozgó avatar.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)