- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#71321344 #38 üzenetére
én a kijelzők miatt mindig nyafogok, igen szűk az a méret, ami megfelel. a mostani iphoneom 3.5" de egy nagyon picit kicsinek találom. de pl egy 4.2" hd2 vagy dhd már kényelmetlenül nagy. nem kizáró ok, de igen nagy hátrány. egy olyan 4" lenne nekem az ideális kb. A minimum 3.5" talán azért van, mert oké, hogy kezelhető lehet akár egy x10 mini is, de azért csak kényelmesebb egy nagyobb kijelzőn kihasználni egy okostelefon tudását, és megpróbálták belőni az arany középutat, szerintem sikerrel. Éppen mostanában beszélgettünk arról, hogy az is gáz, hogy a csúcsgépek már mindenhol 4"+ kijelzővel jönnek, ami nekem kényelmetlen, és ami kisebb kijelzővel jön az nem kapja meg a csúcs vasat, valami egyéb butítás is van benne (általában). na mindegy, egyelőre még nem lesz wp7em, szóval csak érdeklődéssel figyelem a dolgokat.
-
joey04
titán
válasz
#71321344 #30 üzenetére
csak ismételni tudom magam: Persze tudom, sokaknak elég az ilyen x10 mini is. Egészségükre.
Ha ezzel elveszem az örömöd, akkor nálad vannak a bajok.
neked jó? hajrá, használd. Én meg vagyok olyan önző, hogy örülök, hogy 3.5" a minimum wp7nél. Így kb mindegyik modell meg tudja ugrani az egyik általam felállított kritériumot. -
joey04
titán
régebbi pletykák szerint lehet mini, de ahogy mondtad, a minimumkövetelmény miatt az lenne elvileg 3.5"
Ezt a méretet egyébként szvsz nagyon telibe lőtte a MS, szerintem sincs értelme 3.5 alatt érintőképernyőnek. Talán a 3.2, de már az is necces. Persze tudom, sokaknak elég az ilyen x10 mini is. Egészségükre.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest