- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#71321344 #38 üzenetére
én a kijelzők miatt mindig nyafogok, igen szűk az a méret, ami megfelel. a mostani iphoneom 3.5" de egy nagyon picit kicsinek találom. de pl egy 4.2" hd2 vagy dhd már kényelmetlenül nagy. nem kizáró ok, de igen nagy hátrány. egy olyan 4" lenne nekem az ideális kb. A minimum 3.5" talán azért van, mert oké, hogy kezelhető lehet akár egy x10 mini is, de azért csak kényelmesebb egy nagyobb kijelzőn kihasználni egy okostelefon tudását, és megpróbálták belőni az arany középutat, szerintem sikerrel. Éppen mostanában beszélgettünk arról, hogy az is gáz, hogy a csúcsgépek már mindenhol 4"+ kijelzővel jönnek, ami nekem kényelmetlen, és ami kisebb kijelzővel jön az nem kapja meg a csúcs vasat, valami egyéb butítás is van benne (általában). na mindegy, egyelőre még nem lesz wp7em, szóval csak érdeklődéssel figyelem a dolgokat.
-
joey04
titán
válasz
#71321344 #30 üzenetére
csak ismételni tudom magam: Persze tudom, sokaknak elég az ilyen x10 mini is. Egészségükre.
Ha ezzel elveszem az örömöd, akkor nálad vannak a bajok.
neked jó? hajrá, használd. Én meg vagyok olyan önző, hogy örülök, hogy 3.5" a minimum wp7nél. Így kb mindegyik modell meg tudja ugrani az egyik általam felállított kritériumot. -
joey04
titán
régebbi pletykák szerint lehet mini, de ahogy mondtad, a minimumkövetelmény miatt az lenne elvileg 3.5"
Ezt a méretet egyébként szvsz nagyon telibe lőtte a MS, szerintem sincs értelme 3.5 alatt érintőképernyőnek. Talán a 3.2, de már az is necces. Persze tudom, sokaknak elég az ilyen x10 mini is. Egészségükre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest