- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#71321344 #38 üzenetére
én a kijelzők miatt mindig nyafogok, igen szűk az a méret, ami megfelel. a mostani iphoneom 3.5" de egy nagyon picit kicsinek találom. de pl egy 4.2" hd2 vagy dhd már kényelmetlenül nagy. nem kizáró ok, de igen nagy hátrány. egy olyan 4" lenne nekem az ideális kb. A minimum 3.5" talán azért van, mert oké, hogy kezelhető lehet akár egy x10 mini is, de azért csak kényelmesebb egy nagyobb kijelzőn kihasználni egy okostelefon tudását, és megpróbálták belőni az arany középutat, szerintem sikerrel. Éppen mostanában beszélgettünk arról, hogy az is gáz, hogy a csúcsgépek már mindenhol 4"+ kijelzővel jönnek, ami nekem kényelmetlen, és ami kisebb kijelzővel jön az nem kapja meg a csúcs vasat, valami egyéb butítás is van benne (általában). na mindegy, egyelőre még nem lesz wp7em, szóval csak érdeklődéssel figyelem a dolgokat.
-
joey04
titán
válasz
#71321344 #30 üzenetére
csak ismételni tudom magam: Persze tudom, sokaknak elég az ilyen x10 mini is. Egészségükre.
Ha ezzel elveszem az örömöd, akkor nálad vannak a bajok.
neked jó? hajrá, használd. Én meg vagyok olyan önző, hogy örülök, hogy 3.5" a minimum wp7nél. Így kb mindegyik modell meg tudja ugrani az egyik általam felállított kritériumot. -
Morden24
nagyúr
válasz
#71321344 #18 üzenetére
Hát, WP7 esetén 800x480 a meghatározott minimum felbontás
Nem hiszem, hogy X10 Mini-méretű eszközökbe fognak pakolni ilyet. Ha igen, akkor is kétlem, hogy ilyesmivel debütálna akár az SE, akár a Nokia.Összhatás terén egyébként az iPhone 4 tényleg nagyon ütős, bár nekem a szögletes dizájnokkal sincsen bajom, sőt kijelenteném, hogy a Dell Venue Pro dizájnja tetszik jelenleg leginkább az összes telefon közül (annyi szépséghibával, hogy qwertytleníthetnék), és csak a második helyen végez a szifon
A harmadik helyre vegyesfelvágottban bedobnék egy mosoly nélküli Arc-ot megfelelő anyaghasználattal, meg egy HTC Trophyt és az Omnia7-et, de utóbbit csak az után, hogy élőben is megnéztem. -
Morden24
nagyúr
válasz
#71321344 #16 üzenetére
Elvileg igazad lenne, de ahogy látszik pár HTC-s példából, de inkább az Optimus7, vagy a Samu Fókusz példájából, ezzel nem sokat törődnek.
Az más kérdés, hogy a WP7 UI-ja miatt szerintem is jobban illik egy Venue Pro, vagy Omnia7 külsejű géphez.
Igazából az egyetlen, ahol konzisztens a dizájn szoftver és hardver oldalon is, az mondjuk az iPhone, de ilyet nehéz lenne elvárni szerintem a többi fronton.Más kérdés, hogy én mostanság nem vagyok elszállva az SE dizájnoktól, bár az Arc nem rossz, csak szoknának le a mosolyszerű fizikai gombhármasról. Bár tudom, hogy ez mostanság legalább annyira azonosítója az SE-nek, mint maga a logó
Egyébként részemről nem zavarna, ha akár az SE, akár a Nokia elkezdene WP7-et árulni, de én mégis inkább a többiektől várok valami brutál készüléket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest