- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
Raysen623 #15 üzenetére
Valóban a koncepció lett elrontva ezt azért is mondom, mert 2004-2009 között volt szerencsém a játékhoz, premierből nézhettem végig mindent, kockulás felsőfokon. Aztán LK után be is fejeztem az egészet és a Blizzardnak is ezt kellett volna tennie, de legalábbis más irányba kellett volna mennie, hogy milyenbe nem tudom, de látjuk, hogy nem sült el jól, mondjuk lehet ők sem tudták, hogy mit csináljanak vagy, hogyan csinálják jól.
-
Bencus88
nagyúr
Én vissza mentem a classira, ragbarost levertük, de már nem tudta úgy felkelteni az érdeklődésem. Ez már nem az a játék amiért gyerek koromban annyira rajongtam. Mindenesetre, ha ez össze jön tényleg és itt ph-n sikerülne egy jó csapatot összehozni akkor én is csatlakoznék újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged