- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
errorcode06 #51 üzenetére
Gyakorlatilag kezdetek óta játszom, de ilyesmi nem rémlik.
Meg is néztem az 1.12-es patchnote-ot, nem írnak benne ilyesmiről, így feltételezem elötte is lehetett instában szintezni.
-
Viktor77
titán
Több lehetőséged is van.
1. Beírod who-ba az adott terület nevét, ahol vagy, és ha látsz hozzás hasonló szintű játékosokat, akkor megkéred, hogy segítsenek (lehet, még nekik is megvan a quest).
2. Próbálod egyenként kihúzni a mobokat, nem cikázni köztük.
3. Hagyod a francba a questet, lényeg (ahogy olvastam), hogy gyorsan 80-as legyél.
4. Dungeon Finder-ezel, lépsz instában pár szintet (vagy akár könyebb questekkel), és megcsinálod kicsit késöbb a questet (már ha van olyan jó a reward, hogy megéri tökölni vele, esetleg hosszú chainquesthez tartozik). -
Viktor77
titán
Nem kell hozzányúlni, maximálisan illik a világhoz.
Szerinted Aion (szép grafika, kevés játékos, már "bukás" (ahhoz képest, hogy már-már szokásosan megkapta a WoW-killer jelzőt)) vagy WoW ("ronda" grafika, sok játékos, még mindig hihetetlen siker) ?
Nem vonzana annyi új játékost szerintem, mint amennyi azért hagyná abba mert nem fut a gyengébb gépén.
MOD: Amúgy sok rejtett beállítás van a játékban, amikkel sokkal szebbé tehető, csak éppen bármit lefektet. Nem véletlenül nem érhetőek ezek a beállítások alapból, de addonos oldalokon körbe lehet nézni értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest