- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Ha elitek között volt, akkor szvsz instance-ban próbált volna boldogulni egyedül, ami az ő szintjén lehetetlen
A szabadtéri elitek rég eltűntek.
Djuree: az Aion grind. A WoW-ban legalább bőven van lehetőségem küldetéseket csinálni. (nem mellesleg ma villámgyorsan felhúzható egy karakter egyedül is a Dungeon Finder miatt, és utába cirka egy hónap alatt összeszedhető szintén a DF-ben az a kezdő raidgear, amivel már akár Icecrown Citadelbe is mehetsz... és most az a játék vége) szerk: a mostani géped full grafikán néha beakadna Dalaranban csúcsidőben. Ennyit tesz a tömeg és a csillogó graf.
-
Djuree
félisten
hát sztem az aion jobb lett mint a wow
valahogy nekem jobban bejött, mind a fícsörök, mind a graf mind az élmény miatt. persze az is uncsi hosszabb távon, ezek még nem igazi mmo-k, még nincs bennük elég tartalom ahhoz hogy akár évekig lekössenek. majd 10 év múlva talán
de most gondolkozok hogy visszatérek mmo-zni, de inkább aion-ozni fogok asszemnekem jobban bejött, ez van...persze mikor wow-oztam az is nagyon tetszett, de egyre inkább unalomba fulladt...meg nem voltak jól kibalanszolva a fajok....pl. egy jó pristet nem lehetett leütni, de ez mondjuk az aion-ban is így van....meg meguntam hogy csináltam a questeket is és mindig leütöttek a nagyobb karik
elithun: az közel sem csak a graf miatt van....rengeteg más dologtól is függ...netsebesség, szerverek állapota, pingek, stb. ha megnézed sokkal szebb játékok is elmennek ugyanazon a gépen, nehogymár az a pár pixeles wow kifektessen egy mai közepes konfigot...ugyanmár...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest